+4 oy
527 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (177 puan) tarafından

Kızlar iyi akşamlar öncelikle vbiri 3 yaş diğeri 6 aylık oğlum var 6 aylık olan aşırı huysuz sürekli kucak istiyor durmuyır. 

Eşim dün magnolya istemişti bende istedi diye yapayım dedim oğlum durmayacağı için karşı komşuma dedim gel çocuk bak da tatlı yapayım diye 

Neyse yaptım kadın gitti ben de akşama iftar için etli nohut pilav komposto yaptım salata turşu falan neyse gelmiş surat 5 karış yemeği öğrenince noldu dedim vay efendim iftarda nohut pilav mı yenirmiş

Nohut yedi pilavın yanına tekrar istedi nohut bende 1 kepçe kenarına koydum kaşıkla tabakta lileri sofraya döktü güya fazla koymuşum o kadar üzgünüm ki ağlamamk için zor duruyorum ki ben her gün 3 çeşit yemeğimi yaoan bir insanım bugün ne olduysa yapmadım ne salağım ki ben bunu böyle alıştırdım allahım sen yardım et dua edin bana da kızlar şu kocama her şeye sinirlenmesin kızmasın bu evlilik gitmiyor böyle 

Ve de inanmazsınız belki ama bebeğim aşırı huysuz benim yerimde bi başkası olsa çoğu zaman yemek yapmaz bile 

13 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Sadece ramazan da mı böyle 

(177 puan) tarafından

Genel olarak huysız herşeye sinirlenir  

tarafından

Allah vicdan merhamet versin inşallah 

(163,445 puan) tarafından

heey corrçç versene boorrçç

-Reklam-
+1 oy
(1,405 puan) tarafından

Kızım 2 yaşında hala durmadığı zamanlar oluyor arıyorum eşimi ya yumurta yiyeksiniz ya gel yemek yap durmuyor diye oda yorgun değilse gelir yapar yorgunsa yumurta kırar yeriz napalım çocuksa ikimizin de çocuğu Allah eşine merhamet versin ne diyelim 

(910 puan) tarafından

Aynen aynen çevir yanmasın

(2,495 puan) tarafından

Bu kişi benim yorumuma da nispet yapıyorsun yazmıs kendi kendine hallenmiş

(910 puan) tarafından

Demekki ikinizinde nispet yaptığını düşünmüşüm 🤣

(1,405 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

@Yasemin1644 Boşver canım ya belli ki duyar kasmaya gelmiş He de geç çokta önemli değil ne düşündüğü 

(2,495 puan) tarafından
+1

Öyle tabi can sıkıcı @Mrymduru

+1 oy
(1,806 puan) tarafından

Her gün bir adet cuma suresi okuyun. Hayızken okunmaz. 

(177 puan) tarafından

Deniycem inşallah

+1 oy
(4,726 puan) tarafından

İşini bileceksin yemeği beğenmediği an o yemeği alacaksın önünden çok biliyorsa kendi yapsın 

+1 oy
(1,571 puan) tarafından

Nasıl cüret edebiliyor sana böyle davranmaya al tabağı sende kır kafasında bakalım bidaha yemek seçiyormu edepsiz zıkkım yesin gazzede insanlar açlıktan ölüyor 

(177 puan) tarafından

Kesinlikle

0 oy
(5,206 puan) tarafından

Ben kac kere nohut pilav yaptim ramazanda hatta cocuga soruyorum ne yapiyim nohut pilav diyo sevdigi icin degil yemek olarak ona alistigi icin 

(177 puan) tarafından

Ramazan ayı zaten açın halini anlamak ama bızler nankörlük yapıp beğenmiyoruz

0 oy
(2,060 puan) tarafından

Edepsiz yemek mi beğenmiyor bir de masaya döküyor ahlakı yokmuş kocanın kusura bakma ne insanlar var bir pirinç tanesine muhtaç ben olsam alır kafasında kırardım o tabakları terbiyesiz 

(177 puan) tarafından

Öyle yapmadığım için değerim yok zaten 

(2,060 puan) tarafından

Yaaa işte … 

0 oy
(3,566 puan) tarafından

Bir akşam yapma yemek musait degdim yapamadım dersin..

(177 puan) tarafından

O zaman da evden kovar heralde yaptığım halde bunu yapan

(3,566 puan) tarafından

Kendingider valla bizde 

0 oy
(725 puan) tarafından

Allah merhamet versin ne ayıp yaptığı ben nohutta yaptım fasulye de Allah razı olsun eşim değil laf söylemek ağzını bile buruşturmadı bunları yaptım bugün dediğimde yeter eline sağlık daha ne olsun dedi 

(177 puan) tarafından

Allah mutluluğun müzük daim etsin 

Ne kadar güzel olması gerekeni yapmış eşiniz benim ki de hem suçlu hem trip atıyır

(910 puan) tarafından

Bunu şuan anlatarak eline ne geçti? 

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Hep mi böyleydi zamanla mi değişti?

(177 puan) tarafından

4 yıl oldu zaten ilk 1 yıl hariç hemen hemen hep huysuz

(4,460 puan) tarafından

Eee kuzum 4 yıldır böyle bu adam sen ne diye bu adamın etrafında pervane oluyorsun. Sana dikenlerini çıkaran adama sen ne diye çiçek açıyorsun yapraklarını delik deşik etsin diye mi. Bir de tatlı istedi diye olamayan zamanında tatlı yapıyorsun. Ben sırf canım istemedi diye bile yemek yapmadigim zamanlar oluyor. Melek bile olsa hiç bir erkek bu kadar fedakarlığı ve anlayışı haketmez. Ben bunu bilir bunu söylerim.

(177 puan) tarafından

Sinirlenince yapmayacam diyorum sonra yumuş yorum hemen

0 oy
(2,495 puan) tarafından

9 aylık kızım var 1 dakıka durmaz dün dondurulmuş börek ısıttım yanına çay bugün  tavuk ğöğüs kızarrtım yanına marketten hazır köfte aldık onunla yedik önceki gün mantı önceki gün melemen hep tek çeşit  yapıyorum oda akşama doğru son uykuda yoksa durmuyor bizde öyle çeşit çeşit yemek aramayız  ne varsa o bazen kahvaltılık bazen patates kızartması eşin ayıp etmiş

(177 puan) tarafından

Ne kadar güzel olması gereken o zaten 

(910 puan) tarafından

Bunu anlatarak eline ne geçti? Yaptın mı nispetini

(2,495 puan) tarafından

Nispet mi hergün tel çeşit yemek yemek nispetse evet yaptım@gulsumss

(910 puan) tarafından

Hayır, eşinin davranışlarından rahatsız olan birine kendi eşini övmek nispettir. 

(2,495 puan) tarafından

Benım eşimin övülecek yani yok bacım tek çeşit yemek olduğunı evde ne bulursak onu yediğimizi söyledim eşim söyledir benı sever eder el üstünde tutar çicekelr hedıyeler alır vs dememişim belki de tek iyi alışkanlıgı yemek aramaz postu açan kişi normal bırsekılde cevap vermişte bır terse siz çekmıssnz

(910 puan) tarafından

Ayneen tamam

0 oy
(6,607 puan) tarafından

Valla büyük konuşmuyorum kocam yemeği beğenmeyip sofraya mi dökecek git ne zıkkım yersen ye derim

0 oy
(1,849 puan) tarafından

Allah eşine merhamet vicdan versin olabilir yani kimi zaman yemek yapılmaz kimi zaman yapılır masaya dökmek nedir benim de 2 yaşında kızım var çok ağladığım günler oldu dur artık diye bebek bunlar bir gün huysuz olur bir gün mutlu bide diş çıkartıyorsa daha zor geçer eşinin anlayışlı olması gereken yer de böyle davranması saygısızlık bir gün hiç yemek yapmayacaksın anlayacak ne demek olduğunu Allah yardımcın olsun 

(177 puan) tarafından

Kesinlikle kendisi iftard an sonra uyudı uyandı çay içti işlerini halletti 2 saat falan uyanık kaldı şimdi yine yattı bende hala çocuk sallıyorum uyumak için

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 217 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cicekzade (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 142 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,792 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.