+2 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından

Kızalr 5 yıldir evliyim her ilişki sirasında benim alt karın bölgem ağriyir ya normlmi sizce var mı benim gibi olan doktora gittim bişey yok diyorlar ama neden sürekli ağrı olur ki  

5 Cevaplar

+1 oy
(4,407 puan) tarafından

Aslında enfeksiyonla alakalı oluyor ama nioli yağı ve kuru dut çayı deneyin iyi gelir diye düşünüyorum 

(348 puan) tarafından

Kuru dut çayını denedim içim ama yok aynı ya 

-Reklam-
+1 oy
(6,017 puan) tarafından

psikolojik mi acaba? hani ilk başlarda oldu, sonrasında da hep olur mu diye beyinde yer ettiyse

(348 puan) tarafından

Yok sanki karnıma şiş batiriyorlar gibi ağri oluyor 

(6,017 puan) tarafından

bir sürü doktora da gitmişsin bir şey çıkmamış. psikolojik bence. birkaç kez ağrıyınca hep ağrıyacak korkusu yaşayıp kendini kasıyorsundur büyük ihtimalle. her ilişki öncesi, sırasında bu düşünce kafanda yer ediyor.

yoksa o batma gibi ağrı enfeksiyondan olur

+1 oy
(1,981 puan) tarafından

Enfeksiyon o. Doktorunuzu değiştirin. 

(348 puan) tarafından

Doktor bırakmadim ki 5 yıldır hep aynı sorun her zmn farklı doktora gittim ama bişey yok diyiralr

(1,981 puan) tarafından

Allah Allah enteresan

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

alt karin derken niye agrioki belki iliski srasinda kasıyirsundur kendini . spor yapmis gibi et kesme agrisimi ki . 

(348 puan) tarafından

Sanki şişliyor  lar karnımı öyle bir ağrı kanımda gerilme oluyor patlicak gibi yani her ilişkide agiliyorum resmen 

+1 oy
(3,420 puan) tarafından

Benimde öyle bi ağrım var doktoruma sorduğumda idrar torbasının sarkık olmasından kaynaklı olabilir dedi

(348 puan) tarafından

Hadi ya gerçekten mi ama ben kactane doktora gittim bana bişey yok diyiralr her seferrinde

(3,420 puan) tarafından

Ben hamileyken bu şikayetini doktora sormuştum 

Hatta afedersin dedim tuvalete otururken top gibi bişey dışarı çıkıyor dedi idrar torbası olabilir işte ilişki sırasındaki ağrı ondan olabilirmi dedim evet dedi am agenel bi muane olmadım sen hem bi kadın doğuma hemde üroloji bölümüne bi görün

(348 puan) tarafından

Yok bende öyle top gibi bişey dısari çıkmiyir sadce ağrı oluyir 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
24 Mayıs 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde esra.0202 (47 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 56 göst.
28 Nisan 2025 Diğer kategorisinde A & H (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 23 göst.
+1 oy
1 cevap 65 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,655 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,485 cevap

336,304 kullanıcı