Bence ilk foto daha iyi silmesi de kolay olur
Desen güzel evet ama silmesi sıkıntı çıkarabilir canısı ama içine hangisi sindiyse onu al 🌷
İnanirmisin babam bile silmesi sorun dedi 😃 bende biliyorum ama sanki o daha şık duruyor
Gönlüne göre seç canısı 😘
Ah şu gönlüm bi karar verse inşallah pişman olmayacağım bir karar olur
Amin amin amin kardeşim benim
İkincisi gerçekten çok güzel ama temizlikte sıkıntı çıkaracağı o kadar belli ki. O yüzden İlki daha iyi.
Her gören temizliği düşünmüş bende baktığım gibi 1.dedim temizliği kolay hemde şık diye😅
Bazıları da çok iz yapıyor dedi birinci için
İz yapar ama temizlemesi kolay olur diğerinde temizlik zor olur ama güzel
Bence 2 daha güzelmiş
Evet bazıları diğeri çok iz yapiyor demiş zaten
İlk resimdeki canım.
Çoğunluk ne derse onu yapacam galiba 😊
İkiside güzel en çok içine sineni seç
İkisinin arasında kaldım ya
İlki güzel bence
Teşekkürler ederim canım
Tirtikli olan daha *** temizlikten sorun yasamam dersen onu tercih et digeri benimkinden malzemesi cok iz yapiyo ya
Seninki hazır kapak mi canm resim atma şansın var mi
İkincisi çok güzel
Ayy gerçekten mi ya gönlüm yakıyor siz iki diyince
Bende şuan ev yapıyorum,evim bitmiş olsaydı kesinlikle ikiyi seçerdim.
Ay bende kararsız kaldım ikiside çok güzel ama ilkinin silmesi kolay olur diye belki bir derim
Ya bende ikincisi sonradan gözümü yorar mi diyorum aslında zaten kupsuz yapacam sırf çok kalabalık olmasn diye
Nolur bu parlak mutfak dolaplarından kurtulalım artık silmesi sildiyin anda bi kere acilmasiyla elin izinin kalması bi kızartma yapar yapmaz her yerinde nokta nokta yağların olması beni mahv etdi.sen sen ol parlak alma.kendini düşünüyorsan en azindan ikinci daha iyi bence
Biri kullanıyorum şuan aslında o kadar zorlamıyor beni dediklerin kesinlikle doğru ama aşırı olmuyor bende ve ikide yine o yağlanma olmaz mı ki
Zorlanmıyorsan tabiki sen bilirsin ama benimki benim anamı aglatıyor resmen takıntılıyım parlak mutfak dolaplarına🤭😁
Valla hala karar veremedim
Icinde birisi mutlaka bi tik baskindir simdiden hayirli olsun huzurla kullanmak nasib olsun insallah
Allah razı olsun canm daha iyileri sizin olsun🙂
Bence ikincinin temizliği birden iyidir ne kadar temiz olursan ol el izi hep var artık boyatsam mi diyorum bende
Halla halla bende temizliği için tereddüt ettim aslında daha mı kolay olur
Ben beyaz sevmiyorum canım
Tabi senin zevkin
Tabi ki renkler ve zevkler farklı olabilir ama ben beyaz kadınıyım 😊
2 numara daha şık
Çok kararsz kaldım ya gerçekten mutfağım çok geniş değil yaptırdığımız model dahada küçük göstermesin diye uğraşıyorum
Kesinlikle 1. Tezgahı da tahta desenli seçerdim ben olsam.
Gerçi benim ev anlayışım artık çok değişti.
Galiba bende biri yaptıracam
Kesinlikle 1 bende yeni mutfak yaptirdim parlak iz kaliyomus ama zaden tutacak yeri var 2 şık ama silmesi zor
Resim atarmisin mutfağın rica etsem
Daha yapılmamış sadece dolap ici takildi kapaklar bayramdan sonraya kaldi ins begenirim
Iz demissin zaten kulplu el izi cikmazki tutacak yeri var benim mutfagim eski olan oda akrilik degil ama iz oluyor illa yemek piserken buharda iz yapıyor hangi modeli secersen sec illaki iz oluyo
Ennn duz ennn sade olan bence temizlik te kolay olr sonra
Bende öyle düşünüyordum ama çok fazla iz kalıyor diyenler oldu
Birinci çok güzel görünüyor
Çoğunluk çok iz yapıyor dedi ya iyice karıştı kafam
Birinci resimdeki mutfak dolabı çok hoş. Fakat senin mutfak yaptıracağın alan nasıl?
1,450,132 soru
23,813,475 cevap
317,970 kullanıcı