+7 oy
994 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (227 puan) tarafından

Sürpriz gebelik yaşayıp istemeyen oldu mu çok karışık duygular içindeyim yargılamayacak olanlar yazsın eşim de istemiyor halinden anlıyorum zaten 2yabencı gibiyiz aynı evde

25 Cevaplar

+1 oy
(3,612 puan) tarafından

Bilmiyorum ben bu devirde sürpriz gebelik lafını anlamıyorum, hele ki cocuk istemiyorken 

-Reklam-
+1 oy
(1,337 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Boşanma davası görüldükten 1 hafta sonra felan hamılelık öğrendim şok oldum istemedim hiç sonra çocuk olacak dıye tekrar bıraraya geldık tüm ev esyalarını vs satmıstık düşünün sonra 1 ay geçti kalbı durdu kürtaj oldum üzüldüm yanı ister istemez eşimde üzülme yıne olur deyince dedim ayrılmak istemiyor galıba öyle öyle 6 ay sonra tekrar hamıle kaldım şuan 9 aylık kızım var 🙂

(1,726 puan) tarafından

Çok değişik bir hikaye olmuş sizinde .. evliliginz iyi gidiyordr inşallah 🤲

(1,337 puan) tarafından

Eskıye göre ıyı arada tartışma oluyor tabi ama boşanmaya gıtmıyor hâlâ davamız duruyor karar çıktı gıdıp ımza atsak boşanmış olcaz

+1 oy
(655 puan) tarafından

Süpriz gebelik yaşadım ama çok istedim 1 oglum vardı 16 sene olmadı şükür rabbim sonunda nasip etti olacagını düşünmüyorduk nasibiyle kısmetiyle gelsin aranız düzelir inşallah 

+1 oy
(53,471 puan) tarafından

alisirsiniz zamanla bebise.tepkiler de değişir zamanla

+1 oy
(6,733 puan) tarafından

Bebek inşallah aranizdaki sorumluğu çözer 

(227 puan) tarafından

Yaw he tamam

(6,733 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eski yorumlarına baktım da ne güzel eşin bilezik almış doğumunda bunu her eş yapamaz sonradan mı araniz bozuldu

(227 puan) tarafından

O hamileliğimde istekliydi sonradan alkole aşırı düştü para vermemesi hep vardı ona alıştım artık kendim iş istiyordum ona da izin yok kqss çalıştım şimdi alım bekliyorum hamilelik olursa ona da almazlar çünkü mülakat var daha katipliği kazanmadan onu aşağılıyor yani her türlü aşağılancam anladım ama aşırı alkol içiyor aşırı anlatamam 

(227 puan) tarafından

Size cevap yanlış olmuş başkasınaydı

(227 puan) tarafından

Ha o bilezik ne oldu derseniz aldı elimden verirken lazım olursa satarım demişti😂

(6,733 puan) tarafından

Eşinin bir sorunu mu var onu ahkole iten bu kadar  tedavi olsun 

(6,733 puan) tarafından

Ben olsam vermezdim ama zorla alır eşin senin o potansiyeli var

(227 puan) tarafından

Ya bu adam sana maaşıma ortak mısın benim paramla alındı diyen biri ben artık saldım git al çekmecede derim altın olsa yoo dert yok keyifleniyormuş yorgunluğuna iyi geliyormuş içme demiyorum artık biliyorum çünkü içmemesi mümkün değil azalt diyorum dilimde tüy bitti ama artık onu da demiyorum

(6,733 puan) tarafından

Yol yakın iken kendi kurtar diyecem hamile halinle nasıl olacak ailen arkada ise

(227 puan) tarafından

Ailem arkamda olsa bile ben utanıyorum biri elimde biri karnım da aldıracağım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 243 göst.
+2 oy
17 cevap 492 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,094 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 353 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.