+2 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde (4,208 puan) tarafından

Esimin bir yengesi var yemeğini tadına bakıp kasigi tekrar yemeği karıştırmak için kullanıyor tatli koyuyor mesela çatalı ağzına sokup devam ediyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ben başkasının evinde bile olsak onun doldurduğu tabağı yemem çok tiksiniyorum sarma koyuyor mesela tabaklara arada parmagini yaliyor bi elini yika istersen dedim bir iki kere yok daha devam edecegim koymaya dedi anlamadi neden dediğimi. şimdi bizi iftara davet etmiş bütün sülale orada olacakmışız esim de tamam demiş. Normalde kadını çok seviyorum çok iyi niyetlidir yardımseverdir evlerine gideriz çaya tatlıyı ben götürür sadece kendi yaptığım tatlıyı yer çayı içer kalkarım ya da daha çok bize davet ederim şimdi ne yapacam bilemiyorum hiç gitmek istemiyorum eşim de normalde çok tiksinir böyle şeylerden ama herkes orada olacak yemekler kaynıyor sonuçta mikrop falan kalmaz diye dalga geçiyor. Teknik olarak doğru olabilir ama psikolojik olarak ben biliyorum sonuçta. Bir çorba içip kenarda otursam saygısızlık mi olur acaba 

13 Cevaplar

+8 oy
(11,944 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ramazan olduğu için ne kaşık yalamıştır ne parmak 😂 oruç tutuyorsa tabii.

(4,208 puan) tarafından

Gerçekten onu da düşünerek biraz icim rahat yemeği belki dünden yapmıştır ama çorbayı pilavi en azindan kesin bugün yapmıştır diye düşünüyorum 😁

(11,944 puan) tarafından

Bugün muydu davet gittiniz mi yedin mi kız 😁

-Reklam-
+3 oy
(2,270 puan) tarafından

O da bisey mi. Benim kaynanam da tencereye dil atar tuzu nasıl olmuş diye

(4,208 puan) tarafından

Ya niye yapıyorlar böyle ya 😀 sadece kendime bile yapsam asla yapmam öyle bir şey 

(687 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣dilini kopar at çok güldüm yaaa tövbe yarabbim yaaaa dil atmak ne yaaa

+2 oy
(1,444 puan) tarafından

Bunu uygun dille izah etmelisiniz çok korkunç

(4,208 puan) tarafından

Bir kac kere soyle muhabbetler gecti mesela az kalsın parmağımi yalayacaktim dedi ben de işte bunu kendi evimizde bile yapmamalıyız alışkanlık oluyor yoksa dedim güldü ama yine yapmaya devam ediyor alışmış artık 40 yaşında kadın 

+2 oy
(1,369 puan) tarafından

Maleswf kayın validem de öyle kepçeyi bile sağına soluna yapışanları komple yalar temizler tencereye geri koyar isteyen varsa yemek vereyim diye de sorar senelerdir ben onun evlnde yenme içmem gittikçe de kötüye gidiyor bu huyları  çocukları da onun evlnde su bile içmezler.. Yengede de kepçe yalama huyu yoksa kendi yemeğini kendin koy çok çok çok az miktarlar al yememiş görünme diye doyduk de kalk eve gider yersin valla aklıma başka bişe gelmedi napacan ki başka 

(4,208 puan) tarafından

Kepçe yalarken görmedim hiç zaten servise mutlaka kalkarım az az alayım kendime dediğiniz gibi onu da esimin tabağına iteklerim artık kabul etmeseydi 😅 ay çok kötü ya gerçekten çok da seviyorum kadini

(1,369 puan) tarafından

Aynen yapacak bişe yok 😁

+2 oy
tarafından

Ayyyyyy 😁😁😁😁😁😁

Sen böyle deyince benim kaynanam aklıma geldi benim kaynanam da dolma yaparken veya içli köfte yaparken eliyle koyuyor eline koyduktan sonra da ağzına sürer dili ile tadar tekrar elindekini leğenin içine geri koyardı ay bir ara söyledim dedim hani güzel bir şey değil niye öyle yapıyorsun dediğimde ama ne olacak sanki ağzın pis mi elin pis mi demeye getirttirdi ben de çok gülmüştüm dedim Allah akıl fikir versin size filan demiştim

(4,208 puan) tarafından

Sanki sanki pis diye mi istemiyoruz bu zihniyeteki insana neyi nasıl anlatacaksın 😅

+2 oy
(2,390 puan) tarafından

Ayy bende aynıyım ya bende çok zorlanıyorum bu konularda.

Birde kıvırcıklardaki böcekler oluyor salatalarda, gittiğim yerlerde kendim yıkarım genelde.

Mesela iki hafta önce bir yere davetliydik kuru dolma vardı yedik güzeldi sahura da kaldık tekrar dolma koydu sofraya tam oturacakken bir baktım dolmanin üstünde kurt vardı, hemen onu çöpe attım daha yemedim. kız da sordu niye attın kıl vardı dedim.Öyle yemişiz meğer iş işten geçmiş tabi.

(4,208 puan) tarafından

Hadi bak onu bir nebze anlarım belki 1 tanesi kurtlanmistir gorememistir sac çıksa bile yine midem bulanır ama kızmam insan bile isteye yapmıyor sonuçta ama bu el yalamak tadına baktığın kasigi tekrar içine sokmak çok pis bir aliskanlik

(2,390 puan) tarafından

Evet ondan da var bizde hemde aile içinden maalesef düzelmiyor bizde yemek zorunda kalıyoruz

(6,162 puan) tarafından

Hem kurt hem kıl mi vardı 

(2,390 puan) tarafından

Kurt vardı biberin üstünde çöpe atarken kızı gördü kurt olduğunu söylemek yerine kıl vardı dedim 

+2 oy
(4,689 puan) tarafından

Benimde akrabam oyle yapiodu, bir iki kere sustum, sonra mutfakta yumusak sekilde, ya ben baskasinin kasigindan bardagindan yiyip icemiyorum, su kasigi yalayip sokmasan yemegin içine nolur dedim,  gulup gecti kendisi birdaha da dikkat etti sagolsun :)

(4,208 puan) tarafından

Bir iki ben de ima ettim ama anlamadi ya da onlara ben garip geliyorum benden başka uyaran yok çünkü ama bir dahakine ben de ben hoşlanmıyorum diye uyaracağım 

+1 oy
(17,298 puan) tarafından

Ayyyy çok kotuu bunu bile bile bende yeyip icememm Allah yardımcınız olsun.. Bilemedim inanki 

(4,208 puan) tarafından

Tek tesellim oruc tutuyor olmasi

+1 oy
(316 puan) tarafından

İnşallah oruç tutuyordur böylece tadına falan bakmaz 

(4,208 puan) tarafından

Oruc tutuyor eminim tek tesellim bu zaten 

+1 oy
(174 puan) tarafından

Eşiniz gitsin sizin rahatsız olduğunu hasta olduğunuzu söylesin selamı var desim. Eşinize anlatın neden gitmek istemediginizi. Karı koca aranizda halledin. Ben olsam böyle yapardim. 

(4,208 puan) tarafından

Biliyorum çok üzülür çok kırılır asla üzmek de istemiyorum az bi çorba yiyeceğim sadece biraz midem ağrıyor diyip başka bir şey yemeyecegim aklımda böyle yapmak var esim de çaya kalmayız çocuk durmuyor der kalkarız dedi bakalım nasıl olacak 

0 oy
(23,449 puan) tarafından

Valla ben üzgünüm ama ben bu yemeği yiyemem derim 

(4,208 puan) tarafından

İşte öyle dememek yerine gitmemeyi tercih ederdim ama ekmek falan atarım ağzıma artik

(1,369 puan) tarafından

Kimseye bunu diyemem tokum derim ama bu şekilde yemeği yiyemem diyemem keşke bende diyebilsem 

(23,449 puan) tarafından

Gördüğüm anda uyarırım valla hiç beni bozmaz hijyene dikkat etmiyorsa kimseye yemek yapmasın 

0 oy
tarafından

Bende kapı komşumu çok severim huyu böyle diye artık ne evine gidebiliyorum ne evime gelsin istiyorum.. 

(4,208 puan) tarafından

Normalde çok zor durumda kalmıyorum da şimdi ramazan her yer yemek gidiyoruz bakalım nasıl olacak

0 oy
(5,678 puan) tarafından

Hahaha güzel rol yapan biri varsa tam o anda şoka girmiş gibi ayyy diye çığlık atsın 😂 Yaygara kopunca anlar bence 

(4,208 puan) tarafından

Herkes artık alışmış normal mi geliyor anlamadım kaynanama söyledim o biraz öyle dedi güldü gecti aslında kendisi çok dikkatlidir 😅 aslinda o yaygarayi ben guzel korpartirim da bir şey de söylenmiyor sanki onlar normal de ben anormalmisim gibi sen tabi istanbuldan geldin bizi beğenmezsin diye drama yaratıyorlar 😅

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,982 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
4 Haziran 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,413 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Edanurkpln (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,057 göst.