+1 oy
138 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (213 puan) tarafından

Merhaba oğlum dört aylıkken sünnet oldu su an beş aylık çpközğr dileyerek söylüyorum pipisine Bi fazlalık var gibi sanki şişler gün geçtikçe inecek demişti doktor bu gün aerıl resim attım bu gitmiyo diye muhtemelen yapışma vardır dedi acaba yaşayan varmı yapışma olduğu zaman açarken canları çok yanıyormuş sanırım resim için de çokkk özür dilerim ama ilk çocuğum korkuyorum büyükçe dğekiyo diyenler olmuş balına gelip bu sekilde eolup düzelen varmı acaba düzliyprsa boşa acı çekmesin oğlum 

image

image

2 Cevaplar

+1 oy
(298 puan) tarafından

Ya canım yanlış sünnet gibi duruyo

(298 puan) tarafından

Benim oğlumda küçükken oldu ama böyle değil pipisi

(298 puan) tarafından

Klipslimi oldu 

(213 puan) tarafından

Bende ondan süphelendim ya dikiş hatası ya kesim hatası var ama doktora her attığımızda normal dedi bide sosyal medyada da baya takipçisi ve videoları olan Bi doktor Baska şehirlerden gelenler de vardı. Klipsli değil normal kesip diktiler valla çok korkuyorum ya çok üzgünüm zaten çok ağlamıştı şimdi iyice gene basa dönmez insallah 

(298 puan) tarafından

İnşallah canım benim büyük oğlum klipsli oldu şimdide 9 aylık oğlumu yaptırıcam Allah nasip eylesin inşallah onuda klipsli yaptırıcam özelde ama yapışık duruyo bnce başka doktorada göstermelisin

(298 puan) tarafından

Oyy oyy tötüşünü yesinler anneside her yerini çekip atmış 😂

-Reklam-
0 oy
(142 puan) tarafından

Evet kat yeri içe doğru yapışmış gözüküyor benim oğlum da 2 ay 20 günlükken olmuştu bizde de biraz yapışma olmuştu doktor tutuyor eliyle ayırıyor o anda çok ağladı tabii. Sen göster çocuğu iyice kaynamadan. 

(213 puan) tarafından

Tüh ya. Eve döndüğünüzde ağlamaya devam etti mi peki yoksa sadece o anda mı ağladı 

(142 puan) tarafından

Yok sadece o anda canı yandıgı için çünkü bişey sürmüyor uyusturmak için. Sünnet zamanı banyosunu guzel yaptrmak gerekıyor yapışıklık olmaması için ama olacaksa oluyor işte malesef. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 270 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde nurdandde (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 261 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 1234 (37 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 191 göst.