Kızlar şimdi ben diyet yapmak istedim eşimde bisküvi almışti bende hepsini yedim akşam soruyor bisküvi getir yiyelim diye bende dedim ben yedim dedi oha hepsini nasıl yedn e evde sağlıksız birşey olmasın ki diyete baslıyabileyim diye hepsini yedim dedim jxjxjxxj haksız mıyım
Yani bakis acin cok farkli ama ben iknayim sen haklisin 🤭
İşte diyetten anlayan bir hatun :) ixjdjdjj ❤️
Ahahahah ama asiri mantikli ya evde olmayacak ki diyet yapabilesin nasil olmayacak yiyecen mecbur en guzel kiz 🤭🤭
Çok tatlısın yaaaa❤️
Ay sende sende 🤗😍😍
Diyet zaten tek başına kendin için verilen bir karar 😂 sen daha kararını vermemissin sorun esinde değil 😂
Hahahhaahha çok doğru ama diyet böyle yapılır unutma dhhdhxjxujjjx
Ahahah sorry gülüm haklısın ikna oldum tamam tüm suç kocanda o zaman sen niye kadına abur cubur alıyorsun yahu 🤣 benim koca olsa boşardim
Az kaldı az alan almış satan satmış diyo bide jddnnd
yani hepsini de yemezsin be tatlım ya :) adama da ayırsaydın yazık aklı kalmış
Konudan alakasız M.K cinsiyet belli oldumu ?
oldu oldu erkekmiş
Demek prensesler erkek ablası olacak 🥰 Allah güç kuvvet versin bacım ☺️❤️
inşallah canım sağlıkla gelsin de :) 11. haftada kız gibi demişti kendimi kıza çok hazırlamıştım ama erkek fikrine de alıştım artık
Amin, öyle tabikii. Banada ilk çocukta 12 haftada kız, 13 haftada erkek dediler. İlk hafta ben sevinçten uçtum(sonra kondum hamd olsun ☺️) ikinci hafta da eşim. Çok şükür her meyveden tadıcaksın
Allah iyiliğini versin çok güldüm.. kesinlikle haklısın..😃
Teşekkür ederim canım kadın dayanışması:)
Haksızsın sen diyet yapıyorsun diye eve abur cubur girmeyecek mi yada ev halkı diyet dışı beslenmeyecek mi bu irade ile alakalı bir durum ya mesela eşim tatlı getirdi ben diyetteyim diye elimi sürmedim 😊
NE güzel bir irade ya ben niye yapamıyorum onu :(
Tebrikler artık vermek zorunda olduğun + iki kilon daha oldu :)
Haahahha yaaaa çok doğru hiç o yönden bakmadım :)
Aklımda kalacağına midemde kalsın demişsin bacım 😅
Bazen eşimde yiyecek bişeyler alıyor oğlumun sevmediklerini içinden alıp yiyorum eşimde çoğu bitmiş deyince oğlun istiyor veriyorum bende diyorum yesin yesin ben yine alırım diyor😂
Yemin ederim ben çikolatayi çocuğa alıyor ben yiyorum sonra nerde senin anneliğin diyorum kendi kendime djjdjdjdj
Canım haksızsın tabii ki sen diyet yapacaksın diye evdekiler birşey yemesin mi. Önce kendi nefsine hakim olman lazım kusura bakma.
Biliyorum ama nasıl olucak bilmiyorum yaaaa delircem kafayı yiycem artık
Diyet yapamıyorsan kendinle barışık olacaksın. ben 80 kiloyum verme gibi bir derdim yok bebek emziriyorum çünkü kendimle de barışığım. Herkes zayıf olmak zorunda değil.
Baştan belli zaten bu diyetin bozulacağı zaten başlamadan bitmiş diyet hikayen sen diyet yapacaksin eşin değil o istedigini yiyebilir
Evet bu kafayla diyet yapmak lazım bende bunu kendime diyorum o kilo almıyor alan sensin sen yemeyeceksin
Haksizsin be güzelim
Hepsini yiyecek derdin ne :)))
Sakla eşin yesin o zaman
Shshhshsh aklım onda kalıyor be güzelim napalim;)
1,493,266 soru
24,398,905 cevap
349,954 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın