+2 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (6,920 puan) tarafından

Kızlar sizin bebeler nasil aglama krizleri yaramazliklari varmi sakin kalmaya calisiyorum ama patladim en sonunda bugun ben cekmeceyi topluyorum arkamdan gelip cekmeceyi dagitiyor oyuncaklarini topluyorum arkamdan gelip onlarida dagitiyor kitaplarini topluyorum onlari dagitiyor pul biberi almis halini ustune dökmüş oysaki supureli 5 dk olmamiş cekmecedeki kasikligi aldi yani acabilen varya acayim derken kirdi en son patladim artık kızdim dudagi büzdü gitti gittim birde gönlünü aldim yemegini yedirdim uyuttum simdi Allah aşkına sizin bebelerde böyle mi suan yoksa biz 3 yaş krizine mi girdik kızmakda istemiyorum ama artık sabrım kalmadi bugun 3 gündur ben evi toplamaca oglum dagitmaca cıkolata yedi dün kırlentlerim hep cikolata olmus onlari yıkadim bugun kızmiyim kızmıyım daha küçuk diyorum sabrim tukendi ayy ne yapsam isi gucu birakip cocukla oyun mu oynasam havada serin disari cikarayim desem can sıkıntısından yapiyor onuda anliyorum 

3 Cevaplar

+1 oy
(5,603 puan) tarafından

Evet tam olarak 3 yaş. 

İşi gücü takan biri değilsen çık sokağa. Serinlikten bir şeycik olmaz. Şakır şakır yağmurda çıkardığımı bilirim :) Her gün hava nasıl olursa olsun 2 kez çıkarıyorum.

(6,920 puan) tarafından

Takmiyorum isi gucu canim da antibiyotik surubu birakali 2-3 gün oldu tekrar hasta olur mu korkusu var sıkılıyor bu ara evde bugun nerdeyse aglicaktım artık 

(5,603 puan) tarafından

Çok temas etmezse sıkıntı olmaz. Temasla yeni bir hastalık kapar belki ama yürüyüş yapın varsa scooteri onu sürsün

(6,920 puan) tarafından

Varda babaannesi gilde orda biniyor eve getirmedik havada yagicak gibi kapali biraz daha bekleyim uyaninca olmadi bir markete gotureyim yolda oyalansin evin yolunu uzatalim dönerken

-Reklam-
+1 oy
(4,869 puan) tarafından

Ay cok sukur benim oglan o kadar degil zaten kendisi titiz ve rutinlerine bagli oyle cikolata falan asla surmez batirmaz elleri kirliyse elinin tersiyle isiklari acar o sekil dusun son zamanlarda oyuncaklarini da hadi sen basla bende geliyorum yardima diyorum arkamdan geri geliyo anne sana supriz yaptim diye cagiriyo toplamis yerine koymus kirlentlere kumandaya kadar duzeltip koymus olur yemegini yedirince hadi tabagini mutfaga koy gel annecim derim arada tabagini kasigini cope atiyo saka yapcam diye ama olsun yapiyo sonucta sorumluluk aliyo ama surekli pesimde ve her isime karisiyo dun camasir seriyorum mandali ben vermedim sana yardim etcektim neden kendin aldin diye agladi tamam pzur dilerim sen ver dedim 10 dkda yapacagim isi 1 saatte yaptim ama olsun hem vakit gecirdik hen sikilmadi hem aktivite gibi oldu biseyler basarmayi ogreniyo ama dun soyle de bisey oldu ben ekmekligi masada oturmadigimiz bi sandalye var onun ustune koyuyorum o sandalyenin arkasinda da pencere var balkon gorunuyo babasi balkona cikinca ona bakcam diye surekli orayi dagitti ben topladim o dagitti ben topladim o dagitti bi daha burayla oynamak yok diye kizdim biraz bi daha da oynamadi bunu dışında da herseyi ben yapabilim mi neymis kaynar suya makarna atcakmis fokur fokur kaymayan corbaya tuz atcakmis hayır deyincede ama yapmam gerek diye mizildaniyo biraz daha zorlayip agliyo ama izin vermiyorum bak simdi kizcam ama bu tehlikeli yapamazsin inatlasma bosuna aglayacaksan git odanda agla bitince gel diyorum 

(6,920 puan) tarafından

Yemek isine karismasi var ocaktan cekiyorum benim gozetimimde katiyor ama ben ilgilenince sakin duruyor  ilgilenmeyince annemden emdigim sütü burnumdan getiriyor  bu ara ayy 3 gündur mahfetti beni oynasa daginik kalsin oynamiyorda dagitiyor sadece 

(4,869 puan) tarafından

Bende oyle cok az yardim etmesine izin verip hadi simdi kendin oynama zamani deyip gonderiyorum yoksa insan bi duzgun tekizlik yapamiyo aksama kadar hic bisey yetismiyo ve ben butun evi kirklasam cocukla pynarken yoruldugum kadar yorulmuyorum o yuzden kendisi oynasin istiyorum ve gordugum kadariyla venim oglum dahil cocuklarla 5 dk oynasan butun gun oynamak istiyo surekli yapisiyolar oyle gun bitmiyo isler bitmiyo ben yoruluyorum geriliyorum valla git kendin oyna benimle sonra oynayacaksin falan deyip oyaliyorum 

(6,920 puan) tarafından

Oyalanmiyor canim benim ki ne guzel senin ki soz dinliyormus benim ki dinlemiyor bu ara cok fırlama gecede benimle uyuyor gece güldurdu beni elini sacımı dolamis sacimla oynaya oynaya uyudu o kadar yapisıgız birbirimize sarılıp yatiyor bana 

(4,869 puan) tarafından

Kiz yok benimki de yapisikti bu ara rahatladik sukur hic kendisi oynamazdi benim canim  sikildi diyodu bi de benim komsunun bi cocugu var bugun dogum gunu 3 yasinda tam cocuk aksama kadar kendi kendine oynuyo nasil boyle oldu dedim biraz oynasam bu da birlikte oynayaljm diye tutturuyo ben gonderiyorum git oyna diyorum dedi hic kadin oynamiyo cocukla dusun ama ohrenmis kendi kendine oynuyo cocuk 

0 oy
(1,412 puan) tarafından

Biz 2 bucuk yaşındayız bizde de şöyle oluyor 

Anne börek istiyorum tamam kızım getirdim annee ben bunu istemiyorum kocaman börek istiyorum getirip veriyorum hayır anne kek istiyorum bu kötü diyp fırlatıyor yada babam neden yedi benim yiceklerimi diyor böyle krizler yaşıyoruz.

Hem dışarı çıkmak istiyor hem üstünü giyinmiyor üstünü zar zor giydiriyorum anne sen gelme diye krize giriyor

(6,920 puan) tarafından

Cocuklar ayri bir dünyadan cidden bizde disardan iceri girmemek icin kriz gecirdik parka cikardim enerjisini atsin diye eve gelmek istemedi 

(1,412 puan) tarafından

Bizimkide bi yere misafirliğe gidiyoruz ordan asla dönmek istemiyor :D gececektir canım sakin olmak lazım

(6,920 puan) tarafından

Ayy insallah gecer canım yoksam sonum bakirkoy

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 143 göst.
13 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aniskomhakli (1,228 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 612 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,342 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,072 soru

24,067,462 cevap

330,453 kullanıcı