Bosh unlimited 7 ve unlimited 7 aqua arasında kaldım, Philipsin dikey Süpürgesi vardı kızım 2 yıldır benimle birlikte süpürdüğü için bozuldu. Çok ilgisi var elektronik eşyalara. Anneme aqua olanı aldım aparatları biraz hassas geldi bana kızım erken bozar mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ben nasıl ve neresi bozulduğunu merak ettim. Ürün mü çok sağlam değildi kızın mı çok hırpaladı. Ben de düşünüyorum da bu kadar hızlı bozulması çok sağlam bir şey değil mi acaba. Bizde 4 yıldır grundig var ucuz bişeydi ama çok şükür bozulmadı. Benim oğlan da alır süpürür ben de çok kibar davranmadım
Gövdesini sürekli yere düşünüyordu teleskopik borusu kırıldı, başlığını da sürekli düşürüyordu, dönerken ses çıkıyor, zorlanınca dönmüyor başlığı
Kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla çok bastırınca kırılıyor kızına oyuncak dikey Süpürge alsan belki seninkini bırakır onlar da ses çıkartıyor kızım da ben süpürürken süpürmek istiyordu ona da oyuncak olanı aldım hadi beraber süpürelim dedim şimdi benimkine dokunmuyor
Benim kızım oyuncaklarla oynamayan bir çocuk, bakayım dediğiniz oyuncağa
Bende 7 var çift bataryalı memnunum aqua model silmeli olan mi canım
1,455,502 soru
23,884,202 cevap
321,485 kullanıcı