0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (131 puan) tarafından

Kızlar bir porsiyon ananas yemek zarar verirmi hamilelikte 3 te 1 diyelim orta boy bı ananas canım çekti sormak istedim 

2 Cevaplar

0 oy
(9,082 puan) tarafından

yok yaaa ne zarari olsun ki oyle ananas yeyince acilma olup laps diye digurulacak olsa sezeryan diye bisey olmazdi herkes son gunlerde yerdi anans catir catir dogururdu:))) bi pirsiyon akari yok kokari yok zehirlemez bise etmez ye gtsin afiyet ola

(131 puan) tarafından

4 5 dilim yedim gari Allah bilir bı daha ne zaman elime geçer ananas 😂

(9,082 puan) tarafından

hahah allah seni. ben  ben dogruyorumatiyorum buzluga sut muz yulaf ya blendirdan cekerim smothie gibi ananasi yada yogurt yulaf ananas yerim kahvaltida arada. ananasin kabuklari i da atmam yaptaklarini da atmam.😂onlarida kaynatip icerim .:) markette alette kesiip veriyor ya kabullarinida isterim ayri pisete koydurup eve alir gelirim😂😂😂

(131 puan) tarafından

Kız valla birşeyden değil de alışkanlk olmamış öyle ananas almak pazarada gelmiyor bizim kolay kolay 

-Reklam-
0 oy
(1,964 puan) tarafından

ben de yedim de zararı oluyormuş. rahim duvarının incelmesine neden olabiliyormuş. yeme dediler. ananasın bi yarısın yemiştim kalan yarısnı eşime yedirdim artık. 

(131 puan) tarafından

Az bişey yedim bı daha elime geçmez zaten öyle çok alışkanlik etmemişiz tropikal meyvelere sık sık yemenin zararı olabilir herşey gibi nefisimi korelttim bıraktım öyle 

(1,964 puan) tarafından

bi kereden bişey olmaz zaten bence. bana kalsa ben her gün yerdim benim için tropik değil ananas. çilek gibi yiyorum ben onu buldukça da zararlı dediklerinden bıraktım yanaşmıyorum artık

(131 puan) tarafından

Evet sık sık yememek lazım gebelikte 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 123 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 310 göst.
20 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Hafsaa (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,193 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Leyya (2,252 puan) tarafından soruldu