+6 oy
938 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (279 puan) tarafından

Ne yapıyorsunu bacılar  bayram temizliginiz bittimi

20 Cevaplar

+6 oy
(3,505 puan) tarafından

Hic sevmediğim şey bayram temizliği zaten sürekli evi temizliyoruz sil süpür ayda 1 cam sil ne gerek var şu bayram temizliğine 

(279 puan) tarafından

Demi ya daha çok ev karışıyor 

(3,505 puan) tarafından

Aynen ya 

-Reklam-
+4 oy
(6,621 puan) tarafından

Başlamadımki bitsin 😂 ben bayram temizlipi yapmıyorm zaten her gün süpür toz al sil yapıyorm . Camlarımıda dün sildik oldu bitti

(279 puan) tarafından

Bayram genelde yağışlı geçiyor ben cam silsem hergun yağmur yagar

+3 oy
(14,950 puan) tarafından

K.pederin evini temizliyoruz kac gündür eşim boya yaptı ben temizledim 2 gün daha işi var. Kendi evimin bayram temizliği olmaz çünkü ben zaten sürekli temizliyorum 😊

(279 puan) tarafından

Sende benim gibi bende anneme gidip temizlik yapcam

(14,950 puan) tarafından

Elimden geldince anneme de yardım ediyorum canım. K.peder de tek biz bakıyoruz evine eşimle 

(279 puan) tarafından

Benim annem babam tek  o yüzden ben giderim temizlik yardimina

+3 oy
(4,868 puan) tarafından

Bayramın birinci günü çalışıyorum, diğer günlerde gidecek bi kac yer var bana kimse gelmez biz en küçükleriyiz ailenin o yüzden kendimi yormadim 😁

(2,748 puan) tarafından

@Memuranneee ne iş yapıyorsun 

(279 puan) tarafından

Ne memurusunki resmi tatilin yok izinli .de deglsin

(4,868 puan) tarafından

Hastanede Danışmadayım poliklinik katında, bayramda sadece acil açık eleman eksik olduğu icin ilk gün acil giriste olacağım diger 3 gün tatil 

(279 puan) tarafından

Hangi bölüm mezunusun cnm tıbbi sekreter mi

(2,748 puan) tarafından

Devlet hastanesi mi

+3 oy
(6,777 puan) tarafından

Birtek silip halilarimi sermesi kaldı birde çamaşır makinesi bitirsin kurutmayi acicam ama açlıktan ölüyorum önce aç karnımi doyurucam 

Ben özel olarak bayram temizliği taz temizliği filan yapmam bana saçma geliyor haftada veya 15 günde 1 camları kirlendikce silerim o yüzden gerek duymuyorum 

(279 puan) tarafından

Aynı sende benim kafamda son daha bir temizlik yapmadım zaten hergun temizlik yaparım cami silsem bile yağmur yağacak bayram günü yine kirlenir

+3 oy
(8,890 puan) tarafından

Bi cam silinecek bide sil süpür yapılacak benim geri kalan yerler temiz. Daha başlamadım o yüzden 

(279 puan) tarafından

Bayram günü hava yağışlı ne kdar cami silsem hep kirleniyor 

(8,890 puan) tarafından

Bizim burda iyi gözüküyor. Yağacak olsa bile mecbur silinecek benim 

(279 puan) tarafından

Aynen oyle

+3 oy
(8,296 puan) tarafından

Bitti şükür. Dün bitirdim eşimin yardımıyla 😄 bu gün de ablama yardıma gitmeyi düşünüyorum 

(279 puan) tarafından

Ne çalışkansin ben daha birşey yapmadim

(8,296 puan) tarafından

Çalışkan değilim bacım 😂hafta sonunu bekledim eşimde yardım etsin diye. Tek başıma altından kalkamazdım 

(279 puan) tarafından

Benim eşim kızıma baksın bana yeter

(8,296 puan) tarafından

Oda büyük bir yardım ya çocuklar uslu durduğu zaman insan daha rahat yapabiliyor 

+3 oy
(5,471 puan) tarafından

Valla dun bi camlari sildim perdeleri yikadim bugun hava kapandi ne zaman cam silsem boyle oluyo hevesim kacti bilmiyorum yazlik kislik yaparim diyodum daha giyilir burda kisliklar anlami yok mutfak dolaplarini yeni sildim koltuklari mobilyalari gecen hafta cektim sildim koltuk hali ortulerim 10 gun once yikandi hava gunesli devam etse yapardim hepsini de keyfim kacti vazgecebilirim onumuzdeki ay bi daha yapcam zaten koltuklari silcem kesin o zaman duvarlari da silebilirim halilari da yikatabilirim 

(279 puan) tarafından

Bende camları silince yağmur yağar zaten bayram günü hep yağışlı hava cnm

(5,471 puan) tarafından

Swnce napiyim daha 1 hafta olmadi koltuk kanepe cekeli ortuleri de yeni yiladim sayilir yatak baza altlari da w gun once sildik esimle dolap iclerini yapamiyorum dogum gununden sonra mi yapsam simdi bitirsem mi gerci o zaman bi daha yaparim simdi yoruldugumla kalirim 

(279 puan) tarafından

Boşver ne yapcam bacım bugün yapsan yarın yine kirleniyor üsten yaparsın temizligi

+3 oy
(1,478 puan) tarafından

Mutfak dolapları ve tek kaldı benim 

(279 puan) tarafından

Hiç sevmediğim yer mutfak dolapları 

(1,478 puan) tarafından

Benim de skskks

Silme işleminden nefret ederim 

(279 puan) tarafından

Bende hiç sevmem

+2 oy
(952 puan) tarafından

İki gün içinde taşınıyorum kucaktan asla inmeyen bir bebeğim var eşim de nöbette oluyor tek başıma iki evi de temizleyip taşımam lazım iyice strese girdim benim bayram temizliği büyük olacak 😂

(279 puan) tarafından

Çocukla ev taşımak zor benim eşim kızıma bakıp bende eşyaları toplamistim

(952 puan) tarafından

Benim eşim de evde değil bakalım nasıl olacak

+2 oy
(3,929 puan) tarafından

Bu hafta bayrammi valla annemle sohbet arasında geçmese dünyadan haberim yok😂😂 temizlik zaten  günlük yapiyorum haftada birde eşimle birlikte hallediyoruz

(279 puan) tarafından

Bende annemin evini temizlerim kendim evim zaten hergun temizliğini yapıyorum 

+1 oy
(14,125 puan) tarafından

1 ay önce hali perde cam halletmistim hiç birşey yapmicam normal rutin temizlik her gün yapıyorum zaten büyük temizliğe gerek yok taşınırken yapıcam nasipse Allah o Zaman bana kolaylık versin 🤲 

(279 puan) tarafından

Amin. İnşallah cnm

+1 oy
(552 puan) tarafından

Temizlik yapmıyorum annemlere gidiyorum bir şehir dışında 1 saatlik yol bir hafta kalıyorum gelince yapıyorum temizliğimi 🤣🤣

(279 puan) tarafından

En güzeli senin cnm bende anneme gidip temizlik yapcam 

+1 oy
(2,257 puan) tarafından

Niyetlendim cam silerek başlayayım temizliğe diye ama kaç gündür hava bozuk yağmur yağıyor bı turlu nasip olmadı. Gerçi benim camlarda zor siliniyor büyük olduğu için. Yarın kapı temizliğiyle başlayayım bari.

(279 puan) tarafından

Bayramlar hep yağışlı geçiyor cnm bende kaç kez sildim hep kirlendi

+1 oy
(916 puan) tarafından

Yok anam nerde kaldı temizlik bide bayyramda köyden misafir gelebilir ama yapamıyorum valla halim yok temizlik yapmak için oruç tutmamam lazım

(279 puan) tarafından

Üsten yap  cnm sende yada iftardan sonra

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Valla bitmedi bitmiyor temizlik nankör daha bayrama kadar kac kere yapariz.bilmem sabahtan mutfak dolaplarini sildim ogleden sonra genel temizlik bi banyo kaldi onuda dusa girince halledicem ama is hep var

(279 puan) tarafından

Senin çoğu gitmiş cnm azi kalmis

0 oy
(1,450 puan) tarafından

Yok nerde hiç halim yok başladım ama pişmanım 

(279 puan) tarafından

Niye pişmansin

0 oy
(18,670 puan) tarafından

Sadece dolap silme kaldi kalanı tamam. Alışveriş de tamam. Sadece şeker kaldı. Süt siparişi de verdim. O da yarın gelir büyük ihtimal.

(279 puan) tarafından

Maşallah çoğu gitmiş azı kalmis cnm

0 oy
(165 puan) tarafından

Bu bayram evimi terk ettim kayın babam güle geldim ve evimi çok özlemişim bebeğim kolik olduğu için tek bakamıyorum 

(279 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun cnm kolik bebek zordur 

(165 puan) tarafından

Hemde çok zor canm tskr ederim :(

0 oy
(1,587 puan) tarafından

Yatılı misafirim olacak 5 gün falan. Iki gündür haldır huldur eve giristim. Dün mutfak temizledim. Bugun odaları. Derken yarin devam ederim artik. 

(279 puan) tarafından

Allah yardımcin olsun cnm

İlgili sorular

+3 oy
18 cevap 447 göst.
0 oy
3 cevap 205 göst.
30 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (478 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 220 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kestane... (225 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 807 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elifgaye (93 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,134 soru

24,149,754 cevap

334,847 kullanıcı

...