+3 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (758 puan) tarafından

Hayırlı sahurlar öncelikle.. içim çok buruk buraya yazınca biraz rahatlıyo gibiyim kızlar 20 dkya yola çıkıcam küçüģümü alıp eşimin  memleketine  gitmek zorundayım, ama içim buruk hatta şuan ağladı ağlayacağım ilk kez ćocuklarımı evde bırakacam , eşimde perşembe günü çocuklarla gelirler peşjmizden ama 3 gün ne yapacaklar diye duşünüp duruyorum 

Eltim sağolsun ben bakarım diyo ama yinede içim hiç rahat değil ilk kez bîrakacam 

Biri 10 biri 13 yaşında 

5 Cevaplar

+3 oy
(1,004 puan) tarafından

Annelık böyle canım ne kadar Büyük olursa olsunlar aklında kalıyor. Ama üzülme babaları yanlarında güvende olurlar 

(758 puan) tarafından

Evet babaları yanlarında olacak biraz rahatlatıyo 

Teşekkur ederim 

-Reklam-
+1 oy
(21,201 puan) tarafından

Çok küçük değiller çok şükür ve babaları başında yalnız değiller Rabbim hiç bir anne babayı yavrularından ayrı bırakmasın 

(758 puan) tarafından

Aminnnn bu yazınla beraber dahada duygusallaştım

(21,201 puan) tarafından

Ayrılık değil bu ama geçici bir uzak kalma öyle düşün:)

(758 puan) tarafından

Öyle tabi :) sağol canım 

+1 oy
(3,893 puan) tarafından

Cok.kucuk değilmiş cocuk cnm, babasıyla durmayacak mi sonucta,  tek değil. Birsey olmaz Allah in izniyle

(758 puan) tarafından

Babaları gündüz yok ama yani 2 3 saat yalnızlar

(3,893 puan) tarafından

Eltinin yanina bıraksın babalari, 2 3 saat yanliz kalmasin cocuk bu sonucta

+1 oy
(4,549 puan) tarafından

Kocaman olmuşlar yahu hiçbir şey olmaz. Ben 11 aylığından beri şehir dışına göreve gidiyorum hiçbir şey olmuyor. Alışsınlar hem iyi olur 

(758 puan) tarafından

Kiz ama tüm gün yok babaları yanlarında 2 3 saat yalnız olacaklar 

(4,549 puan) tarafından

13 yaşındaki küçük değil, sık sık ararsın için ferah olsun. Sorumluluk da almış olacaklar öyle düşün

+1 oy
(1,412 puan) tarafından

Ben de sanıyorum ki 3-5 yaşlarındalar.  10/13 yaşındaki çocuklara kimsenin bakmasına gerek yok yapmayın böyle. Şu çocukların göbek bağını kesin

(758 puan) tarafından

Valla aklım kalıyo elimde değil bütün gün babaları olmayacakki akşam işten gelmesini bekleyecekler 

(1,412 puan) tarafından

Dediğim gibi bekçi isteyecek yaşı geçmiş onlar. Rahatlıkla karnını da doyururlar evi de çevirirler. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 226 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
+1 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,450,011 soru