+2 oy
334 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,671 puan) tarafından

Uyandinizmi hanımlar nasılsınız hayırlı sahurlar 

Pasamin canı pattis istemiş ona kizarttim kendime bı kahve yaptım 

Kahvemi içip eşime sahur hazırlayacağım inşallah sizler neler yapıyorsunuz 

Canım sıkkın biraz azıcık kafam dağılsın istedim 

image

8 Cevaplar

0 oy
(607 puan) tarafından

Soruyla alakasız ama Komagene den çiğ köfte istiyor musun yakın ne güzel ama ben bir türlü sevemedim cig köftesini sadece adı var yanı 😃😏

(6,671 puan) tarafından

Acısız olanı seviyorum sipariş vermeye gerek olmuyor eşim 2 dakika inip alıyor 

-Reklam-
0 oy
(740 puan) tarafından

Afiyet olsun bizde bugun bazlama aldık yedik benimde canım sıkkın rabbim içimize ferahlık versin 

(6,671 puan) tarafından

Amin inşallah canım çok amin 

0 oy
(4,800 puan) tarafından

Patates kızartması sahurda çok yakıyor yaa bir kere yaptı eşim anamm dilimiz damağımız tuttu sabah uyandığımızda. Bidaha yok yok dedik. Yumurta haşlıyorum domates zeytin peynir kaymak bal bide tahinli pide var Allah kabul etsin inşallah oruçlarımızı

(6,671 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bol bereketli olsun inşallah patates kızartması ni oğlum istedi ona yaptım eşime de kahvaltılik birde türlü konserve vardı ondan az ısıttim yaz geldi ben konseveleri bitiremedim 

0 oy
(7,049 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm bende çay iciyom pek yemiyorum savurda hayrola kim sıkti canini

(6,671 puan) tarafından

Babamı bu gece mide kanaması ile acile kaldırdı eniştem canım gidemiyorum da haber bekliyorum 4 gözle 

(1,444 puan) tarafından

Aaa çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin 

(7,049 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnm aldın mı bir haber

(6,671 puan) tarafından

Teşekkür ederim hanımlar ağzından burnundan hortum salmislar kan midede pıhtılaşma yapmış ufak ufak kanama devam ediyor mus serviste yer açılsın diye bekliyorlar 10 gün önce endoskopi yapıldı hiç bir şey yoktu 3 gün önce benden gitti yine birşeyi yoktu birden olmuş 

0 oy
(6,872 puan) tarafından

Mahalle komsumuz bazlama yapip dagitti tost makinesinde bastirip icine yag surdum simdi dometes leynir cikardim cay var o sekilde yiyip yatıcam geri oglumu uyutucam derken 11 gibi kendimde uyumusum esim erken uyudu zaten sözde keyif yapicaktim 🤣🤣

0 oy
(1,373 puan) tarafından

Hayırlı sahurlar canım oruç tutanlara bende bebeğimi bekliyorum aynı karışık uykusuz bende aynı sen gibi durumdayım bügün gerçi her gün sıkkın canım ama şükür kızım ilaç gibi geliyor :))) 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Ben akşamdan kalma menemen yedim cocuklarada yumurtalı kızartma yaptım canım 

0 oy
(57 puan) tarafından

Tava böreği yaptım yanına salatalık domates çay 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 293 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (5,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 263 göst.
+3 oy
10 cevap 297 göst.
11 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,671 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,117 soru

24,039,973 cevap

329,080 kullanıcı

...