Uyandinizmi hanımlar nasılsınız hayırlı sahurlar
Pasamin canı pattis istemiş ona kizarttim kendime bı kahve yaptım
Kahvemi içip eşime sahur hazırlayacağım inşallah sizler neler yapıyorsunuz
Canım sıkkın biraz azıcık kafam dağılsın istedim
Soruyla alakasız ama Komagene den çiğ köfte istiyor musun yakın ne güzel ama ben bir türlü sevemedim cig köftesini sadece adı var yanı 😃😏
Acısız olanı seviyorum sipariş vermeye gerek olmuyor eşim 2 dakika inip alıyor
Afiyet olsun bizde bugun bazlama aldık yedik benimde canım sıkkın rabbim içimize ferahlık versin
Amin inşallah canım çok amin
Patates kızartması sahurda çok yakıyor yaa bir kere yaptı eşim anamm dilimiz damağımız tuttu sabah uyandığımızda. Bidaha yok yok dedik. Yumurta haşlıyorum domates zeytin peynir kaymak bal bide tahinli pide var Allah kabul etsin inşallah oruçlarımızı
Afiyet olsun canım bol bereketli olsun inşallah patates kızartması ni oğlum istedi ona yaptım eşime de kahvaltılik birde türlü konserve vardı ondan az ısıttim yaz geldi ben konseveleri bitiremedim
Afiyet olsun cnm bende çay iciyom pek yemiyorum savurda hayrola kim sıkti canini
Babamı bu gece mide kanaması ile acile kaldırdı eniştem canım gidemiyorum da haber bekliyorum 4 gözle
Aaa çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun cnm aldın mı bir haber
Teşekkür ederim hanımlar ağzından burnundan hortum salmislar kan midede pıhtılaşma yapmış ufak ufak kanama devam ediyor mus serviste yer açılsın diye bekliyorlar 10 gün önce endoskopi yapıldı hiç bir şey yoktu 3 gün önce benden gitti yine birşeyi yoktu birden olmuş
Mahalle komsumuz bazlama yapip dagitti tost makinesinde bastirip icine yag surdum simdi dometes leynir cikardim cay var o sekilde yiyip yatıcam geri oglumu uyutucam derken 11 gibi kendimde uyumusum esim erken uyudu zaten sözde keyif yapicaktim 🤣🤣
Hayırlı sahurlar canım oruç tutanlara bende bebeğimi bekliyorum aynı karışık uykusuz bende aynı sen gibi durumdayım bügün gerçi her gün sıkkın canım ama şükür kızım ilaç gibi geliyor :)))
Ben akşamdan kalma menemen yedim cocuklarada yumurtalı kızartma yaptım canım
Tava böreği yaptım yanına salatalık domates çay
1,467,117 soru
24,039,973 cevap
329,080 kullanıcı