+1 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından

Kızlar 40+2 haftalık olduk ama doğuma dair bişey yok , hafif sancı var ama oda düzenli değil, cinsel ilişki,sıcak duş , yürüyüş hepsini yapıyorum ama gelmek bilmiyor. Bugün kontrole gidecem inşallah açılmam vardır da biran önce sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi, varmı öneriniz gitmeden şunu yap falan diyeceğiniz.

5 Cevaplar

+1 oy
(3,762 puan) tarafından

Önerebileceğim her şeyi yapıyormuşsunuz zaten. Sadece hurma yiyip, frambuazlı çay içebilirsiniz ek olarak. Sağlıkla gelsin bebeğiniz. 

(364 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun canım, ha hurmayı da unutmuşum günde 10 taneden fazla yiyiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(803 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah. Benim açılmam vardı hurma ve squat ile iki günde doğum başlamıştı. Hızlandırdığını düşünüyorum . 

(364 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun 🙏🏻Bnm 1 hafta önce gittiğimde hiç açılmam yoktu doktor dedi yarım santim de olsa gönderecem doğumhaneye ama yok

+1 oy
(4,267 puan) tarafından

Bunların hepsini yapıp 41+2de suni sancı ile dogum yaptım 🥲 bazen ne yaparsan yap olmuyor inşallah bir nefeste bitiverir kucağınıza alırsınız 

(364 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun canım 🙏🏻Bn suni sancı istiyorum ama doktor vermiyor diyo ne açılma var ne kan nede su falan veremem

(4,267 puan) tarafından

Ayy benim acilmam başlamıştı. Suyum minicik gelmis ben anlamamışım 3 trimester egzersizleri var ben ondan yapmıştım tavsiye ederim 

0 oy
(1,863 puan) tarafından

Senin yazdıklarınin hepsini yaptım ama kızım 41 de suni sancıyla dünyaya geldi üstelik erken doğum riskim de vardı o yüzden hiç belli olmuyor bana 10 tane hurma ye demişlerdi ben günde 20 tane yiyordum 1 cm açılmayla hastaneye yattım ilk doğumsa eğer geç olabiliyor 

0 oy
(123 puan) tarafından

40+0'da doğurdum tam, bir gün öncesinde bütün evi dip köşe temizledim, yatak falan çektim tek başıma. Yerleri eğilip sildim. Gece ağrım vardı  ben yorgunluktan sanıyırdum. Ertesi gün kontrole  gittiğimde doğumum  başlamış hemen yatış  verdiler ama yine 7 saat suni sancı yedim.😅

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 287 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde kmeltem86gmail.com (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 341 göst.
4 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 585 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 702 göst.

Kategoriler

1,474,174 soru

24,135,673 cevap

334,282 kullanıcı