+3 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde (9,949 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Düzeldi durumlar 6 ay sonrsda isallah  altında alıp koyacam ben hep bu durumda kalmıyacaktım zaten fakir değil durmuyın kurbanın parasını koyabiliyom artık  ekmeğin parasınıda  biri ödemiş bilmiyom kim ev sayibine sordum söylemedi 

6 Cevaplar

+2 oy
(1,317 puan) tarafından

Çok değişik bir post olmus 😅☺️

(6,417 puan) tarafından

Ben birşey anlamadım ama sen anladınmı 😂 yqda benim başım ağrıyo ondan mı algılarım kapalı anlamadım 2 kerede okudum halbuki🌸

(9,949 puan) tarafından

Birine gönederme verdim postuma yazıp durdu fakirsin malın yok kesme dedi de sinirlerimi bozdu durumlarım düzeldı dedikce aynı şeyi yazıyo

(1,317 puan) tarafından

Kimsenin kimseye fakir demeye aşağılamaya hakkı yok sende kendini onlara açıklamak zorunda değilsin canim Rabbım herkese daha çok versin inşallah 🥰🤲

DDG bende diyorum kim fakir demiş kim ekmek parasını ödemiş 😅

(6,417 puan) tarafından

Canm özür dilerim ben anlayamadım gönderme yaptığını 🌸 @Prensesp

@Kardan_Adam bende ne altını ne ekmeği ne ev sahibi diye kendimi sorguladım 2. Ye tekrar anlamamıştm dedim başım ağrıyo heralde ondan anlamıyorm🌼

(9,949 puan) tarafından

Olabilir canım bişey olmaz bi ilac ic iyi gelir belki 

-Reklam-
+2 oy
(12,087 puan) tarafından

What didin gülümm 😀

+2 oy
(9,789 puan) tarafından

Maşallah canım sen yinede çok dillendirme 

(6,417 puan) tarafından

Töbe yarabbim ya kimene kim ne isterse keser borcu kapar durumu kötü olur iyi olur kimene .

(9,949 puan) tarafından

Yok zorla ödetirmedim kimsede durumumu bilmiyodu mahaledi kim kapadı borcumu bilmiyom ki  2 ayda bir ekmek parasını öderiz biz ev sayibiyle konustuk ay sonu hesapla öyle ödeyelim dedik tm demiştı zaten bizim hep öyle olur   eşimde dedi ki ek ise gidiyom öderiz dedi tm dedim eşime

(9,789 puan) tarafından

Herşeyi bıraktılar bir milletin durumu kaldı çünkü burda ne zenginim diyenler patladı ne yardım dinlenenler patladı gelde anlat işte 

(9,789 puan) tarafından

Prensesp bunu yapan insanlar var bizim burdada bir adam bakkalın tüm borcunu kapatmış kim olduğunu kimse bilmiyor makbul iyilik bu zaten Allah razı olsun de geç  takılma boşver ama dediğim gibi çok dillendirme kin ne niyetle bakıyor bilemezsin Allah kimseyi gördüğünden geriye bırakmasın 

(9,949 puan) tarafından

Amin işallah kimseye benim Allah kimseyi benim durumuma sokmasın zor zamanlar gecirdim ama işallah güzel günler geliyo 

+1 oy
tarafından

biraz karışık yazmışsın ama sabır, dua, emek kimsenin boşa çıkmasın. sevindim senin adına

(9,949 puan) tarafından

Sinrile yazdım ondan o kisi okursa anlar fakirsin kesme malın yok dedi bende diyom ki düzemeye başladık iyi gidiyo diyom yok anlamıyolar zorlada gidip ekmek parasını o kişiye ödedirmedim 2 ay bir öduyoz ekmek parasıni eşim ek isten gelen parayla ödeyecekti diyom hala daha yaziyo

tarafından

başkalarını bu kadar önemseme 

(9,949 puan) tarafından

Sinirlerim bozuldu ama 

+1 oy
tarafından

Senin kurban kesmeye takılmadı kimse yok yok diye ağlayıp ardından kurban hissesine girmiş olman tuhaf geldi hepsi bu

(9,949 puan) tarafından

Simdi paylasiyom bak nezaman yazmısım postu mu bak 

(1,584 puan) tarafından

Adeaile asgari ücret ustu alıyor ek iş yapıyor, ailesi destek çıkıyor 

Motorunu sattı borçları ödedi daha ne yapsın bu kız ee zam geldi derken anca toparlaniyor insan 

tarafından

İkinci fabrikayı almış sanki

(9,949 puan) tarafından

Bak tarihe paylastim nezaman yazdim bak gor ben yalan söylemem

tarafından
+1

Esma okuduğunu anlamında sorun yaşıyorsun iyi oku , heveleyerek oku yazdimi , kapış.

+1 oy
(881 puan) tarafından

Darısı bize borç var kurbanda düşünüyoruz ozamana kim öle kim kala

(9,949 puan) tarafından

Allah nasıp etsin 3 kisi giricez ayalamaları yaptık paramda cıkıyo sorun yaşamıcem

(881 puan) tarafından

Rabbim daha iyi etsin herkese nasip etsin inşallah

(9,949 puan) tarafından
+1

Amin işallah canım sende kurtulursun çok cektim ama şukür bu halime artik

(881 puan) tarafından

İnşallah 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 537 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ❣️Oğluşunun meleği❣️ (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 664 göst.
18 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Hanifearas (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 513 göst.
2 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 133 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,093 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,726 soru

24,115,132 cevap