Çok değişik bir post olmus 😅☺️
Ben birşey anlamadım ama sen anladınmı 😂 yqda benim başım ağrıyo ondan mı algılarım kapalı anlamadım 2 kerede okudum halbuki🌸
Birine gönederme verdim postuma yazıp durdu fakirsin malın yok kesme dedi de sinirlerimi bozdu durumlarım düzeldı dedikce aynı şeyi yazıyo
Kimsenin kimseye fakir demeye aşağılamaya hakkı yok sende kendini onlara açıklamak zorunda değilsin canim Rabbım herkese daha çok versin inşallah 🥰🤲
DDG bende diyorum kim fakir demiş kim ekmek parasını ödemiş 😅
Canm özür dilerim ben anlayamadım gönderme yaptığını 🌸 @Prensesp
@Kardan_Adam bende ne altını ne ekmeği ne ev sahibi diye kendimi sorguladım 2. Ye tekrar anlamamıştm dedim başım ağrıyo heralde ondan anlamıyorm🌼
Olabilir canım bişey olmaz bi ilac ic iyi gelir belki
What didin gülümm 😀
Maşallah canım sen yinede çok dillendirme
Töbe yarabbim ya kimene kim ne isterse keser borcu kapar durumu kötü olur iyi olur kimene .
Yok zorla ödetirmedim kimsede durumumu bilmiyodu mahaledi kim kapadı borcumu bilmiyom ki 2 ayda bir ekmek parasını öderiz biz ev sayibiyle konustuk ay sonu hesapla öyle ödeyelim dedik tm demiştı zaten bizim hep öyle olur eşimde dedi ki ek ise gidiyom öderiz dedi tm dedim eşime
Herşeyi bıraktılar bir milletin durumu kaldı çünkü burda ne zenginim diyenler patladı ne yardım dinlenenler patladı gelde anlat işte
Prensesp bunu yapan insanlar var bizim burdada bir adam bakkalın tüm borcunu kapatmış kim olduğunu kimse bilmiyor makbul iyilik bu zaten Allah razı olsun de geç takılma boşver ama dediğim gibi çok dillendirme kin ne niyetle bakıyor bilemezsin Allah kimseyi gördüğünden geriye bırakmasın
Amin işallah kimseye benim Allah kimseyi benim durumuma sokmasın zor zamanlar gecirdim ama işallah güzel günler geliyo
biraz karışık yazmışsın ama sabır, dua, emek kimsenin boşa çıkmasın. sevindim senin adına
Sinrile yazdım ondan o kisi okursa anlar fakirsin kesme malın yok dedi bende diyom ki düzemeye başladık iyi gidiyo diyom yok anlamıyolar zorlada gidip ekmek parasını o kişiye ödedirmedim 2 ay bir öduyoz ekmek parasıni eşim ek isten gelen parayla ödeyecekti diyom hala daha yaziyo
başkalarını bu kadar önemseme
Sinirlerim bozuldu ama
Senin kurban kesmeye takılmadı kimse yok yok diye ağlayıp ardından kurban hissesine girmiş olman tuhaf geldi hepsi bu
Simdi paylasiyom bak nezaman yazmısım postu mu bak
Adeaile asgari ücret ustu alıyor ek iş yapıyor, ailesi destek çıkıyor
Motorunu sattı borçları ödedi daha ne yapsın bu kız ee zam geldi derken anca toparlaniyor insan
İkinci fabrikayı almış sanki
Bak tarihe paylastim nezaman yazdim bak gor ben yalan söylemem
Esma okuduğunu anlamında sorun yaşıyorsun iyi oku , heveleyerek oku yazdimi , kapış.
Darısı bize borç var kurbanda düşünüyoruz ozamana kim öle kim kala
Allah nasıp etsin 3 kisi giricez ayalamaları yaptık paramda cıkıyo sorun yaşamıcem
Rabbim daha iyi etsin herkese nasip etsin inşallah
Amin işallah canım sende kurtulursun çok cektim ama şukür bu halime artik
İnşallah
1,472,726 soru
24,115,132 cevap
333,190 kullanıcı