+1 oy
247 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,286 puan) tarafından

Çok paniğim kızım konusunda her şeyi kafaya takıyorum bu kaygılarım adet olacağım vakit çok artıyor bu durum da beni yıpratıyor ben gibi olan varmı 22 aylık kızım çok sağlık sıkıntılari yaşadı benim zaten hamileligim hep ağlayarak geçti erken doğum riskim vardı doğdu kuvezde kaldı anne sütü lazım dediler çocuğum kendinden geçmişti benim sütüm geldi gerek kalmadı anne sütüyle kendine geldi yavrum kanlar kötüydü yüksekti down sendromu dediler çıkmadı şükürler olsun hep stresli büyüttüm kızımı tek başıma alerjik bebekti kaşıntıdan uyuyamazdi ağlardım öyle off çok şeyler yaşadık bunlar etki ederim bu kaygılı stresli olmama ne yapacağımi şaşırdım 🙁

4 Cevaplar

+2 oy
(13,443 puan) tarafından

Valla destek al diyeceğim ama eniştem öyle çokda bi işe yaradığını görmedim

(1,286 puan) tarafından

Gerçekten mi almayı düşünüyorum aslında 

(13,443 puan) tarafından

Yani bu bazı insanların fıtratı bence. Ben mesela çok rahatımdır. Çocuklar parkta yerlerde sürünür parkı yalarlar düşer kalkar yaralanırlar. Hiç tepki vermem 😁

(1,286 puan) tarafından

Keşke rahat olsam benim panik olmamdan dolayı merdiven çıkamıyor kızım düşecek diye ödüm kopuyor ama öyle üstünü başını pisletmesine falan bişey demem çocuk öyle çocuk oluyor dışarda taş toprakla oynar istediği gibi 

(13,443 puan) tarafından

Haha kız sen benim yerimde olsam kalp krizi geçirirsin demek 😂 ikiside 1 yaşından beri kocaman bi kaydırak var burda zürafa şeklinde boynuna tırmanıp bir sürü merdivenden sonra kayıyorlar. Ve tek başlarına. Tahmin et ne kadar yüksek. 🤓

(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

msrn sen bensin zaar:)) bende ole ya sonucta cocuk alisacak yani napabilirm kendimi parcalayamam ya. ben herseyden onemliyim abidik gubidik seyler icin kendimi yipratamam. gecen yaz kizla oglani parka yolluyordum ikisini asagiya ben spor yapiodum. oglan 2 yas kiz 7 yasti😂 duse kalka ogrendi bu sene daha rahat salinir sitenin parkina: bak kizim burda 3 bucuk yaş hatta   4 e yakin ocak digumlu. esim dusecek diye akli cikio eliyle siper edio. burda kavga dovus kiyamet biraksana cocugu fiye azarlayip duruyordum😂😂)

(13,443 puan) tarafından

Ahaha Canan ya 😂 kız benim oğlum 2 yaşında scooter sürüyordu düşün bi düştü dudağı patladı. 3yasındaydı tam Trabzon’a gittim 2.5 ay kaldım. Allahım delifişek ya millet bahçesi vardı hemen anneannemin evin yanında millet diyoduki bırakma kaybolur biz parkta oturuyoruz peşinemi dolaşsam diyorum salıyodum turlayıp geliyordu. Bi gün bi düştü ağlayarak geldi elmacık kemiğini vurmuş anında mosmor oldu gözü falan. Dayımın aklı çıktı bana diyorlarki sen ne sakinsin. Geçen öğretmeni bana teşekkür etti çok soğukkanlısınız diye 😅

(9,080 puan) tarafından

:)) yani duse kalka buyuyorlar bisekilde. bizimde esim pimpirik iste:)) bazen oyle gicik edioli elimin tersiyle agzina agzina carpasim gelio esimin sacma sapan pimpirikleri var diye

-Reklam-
+2 oy
(9,080 puan) tarafından

hersey gecti gitti kaygilanacak birsey bebek icin yik artik kendi hayatina kaygilan .:)hicbirseye sabrinin olmamasina evi topladiginda duxenli durmamasina ayni isi 80 kere yapmana kafanin bi dk rahat kalmamasina. kicimdaki dondan daha yakin bir velet ile yapis yabis dio dibe olmaya 😂 bebekle ilgili bir gram kaygin kalmasin aciyorsan kendine kendi sefilligine aci kendi hayatinin kayikligina uzul sefil sefalet insani yasam standartlarindan vok uzakta olan yasam sartlarina cocuksuz ve rahat yasayan insanlarin bixlerin yaninda nekadar mukemmel hayatlari olduguna kaygilan . artik bebek yok zaten kicaman cocuk var breysel bir cocuk. ve kendini dusun artik   kendi halini tak kafana cocugun zirilti diriltisindan kacip kurtulabilecegin kafa dagitabilecegin bir ugrasi bul  cocukdan uzak olabilecegin mukemmel lux vakitler yarat kendini simart . kendini dusun artik cocuk duse kalka buyucek onda sorun yok kayan senin hayatin

(1,286 puan) tarafından

O kadar doğru dedinki canım ama zerre kendime kaygilanmiyorum çok yıprattım kendimi hala daha devam ediyorum olmadı bı tedavi olmam şart galiba abur cubur vermiyorum kızım pastaya pas diyor isteyincede eşim kiyamiyor alıyor yemekten önce pasta verdi mesala eşim ona kafa takıyorum öyle böyle değil galiba kafayı sıyırdım ya :(

(9,080 puan) tarafından

cok abartiyosun bence ya ne gerek var yazik cocuga. herkesin cocugu yiyor iyle boyle buyuyor zehirlenmez ya canim nolcak.  yazik cocuga tamam saglikli beslenmesi guzel paketli gida yememesi guzel de yazik cocuga eziyet gibi geliyir bana. bide  artik uc bes aya herseyi kendi isticek zaten gorecek edecek tvde orda burda gorup de anasinifinda gorecek . vocuga kotuluk yapiyorsun suan. bagisikligi metabolizmasi beslenme duzeni herseye alismaki ki anasinifinda hergun hasta olmasin. en azindan iki haftada bi hasta olsun. cunku anasinifi donemi baslayinca on gun hasta 5 gun saglikli sekilde devam ediyor cocuklarin hayati dort bes sene. sen bukadar kisitlarsan cocugu vucudu alisik olmadigi icin herseyden nem kapar hastalanir. birak alissin cocuk

0 oy
(94 puan) tarafından

Seni sanırım okadar iyi anlıyorum canım aynı şeyleri bizde yaşadık oğlum 2 buçuk yaşında daha demin ağladı diye stres yaptım bende ağladım sağlık sorunları ile büyüttüm oğlumu neler yasadım neler ateşlenir aklım gider düşer aklım gider ağlar aklım gider ağlarım destek aldım bir işe yaramadı 

0 oy
tarafından

İlk cocugumda oyleydim bir gün mama icirdim akşam ardından duşa soktum mama icirdigimi unuttum baktım karnı sis. Çocuğun aklım çıktı sabaha kadar arastirma yaptım bebegin karnı niye şişkin olur diye kötü hastaliktan tut her şey yazıyordu kaygıdan uyuyamadım sabah dank etti deli gibiydim uyku saatini kaciririm diye kimseye çaya bile gitmezdim neyse ki geçti zamanla ikinci bebeden sonra saliyosun zaten 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 161 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Grssbbk2 (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
3 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde asminim09 (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 334 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 788 göst.