+2 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından

Doğum sonrası sarkan karın için ne yapılmalı eskisi gibi düzeliyor mu yoksa ne yaparsak yapalım öyle mi kalıyor

5 Cevaplar

+3 oy
(921 puan) tarafından

Patlamis balon gibi kaldi benimki 3 çocuk var 

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Spor yapacaksın, sporsuz asla toparlamaz diyet bende yapmiuorum ama hamur işi ve şekeri baya kestim karnımı toparlayıp üç dört ay sonrada çatlaklar için makyaj yaptırıcam çok iyi kapatıyor bende ikinci sezeryan Lilly Sabrinin programlarına bakabilirsin 

(676 puan) tarafından

Çatlaklar için makyaj diyorsun ya canım o nedir oyle açıklarsan sevinirim:)@S.polat

tarafından

Tam ismini de unuttum ya yanlış olmasin kalıcı makyajdi sanırım ablam yaptırdı yazın 12 yıl kaliciymis platesle topladı üzerine yaptırdı sonuç mükemmel daha önce lazerle falanda yaptırdı ikinci seansa gidemedi o hiç işe yaramadı bide bunu çok beğendim çatlakları kalıcı fondöten gibi tem rengine esitliyorlar 

(676 puan) tarafından

Rica etsem ismini tam bulup yazabilirmisin çünki youtubede falan çatlak için kalıcı makyaj yazdım ama bi şey çıkmadı beni de ihtiyacım var

tarafından

Canım Brezilya metotu çatlak kamuflaj googleden bak 6 bine yaptırmıştı yazın biraz toplansın bende yaptırıcam hemen 

(676 puan) tarafından

Teşekkürler canım

+2 oy
tarafından

Sarkma çatlama biraz da genetiktir. Beslenme , kilo alımı da etkiler ama ben doğumdan sonra karnımı sımsıkı sardım bağladım güzelce bebegin 40 çıkana kadar da öyle bağladım her ayakta olduğum sürede. Yeni doğum sonrası karın yercwkimine karşı koyamaz oyuzden bağlayın diye öneriler verilir banada hekimim dedi ogunden beri hep sardım. Şuan eski kiloda eski bedenimdeyim çok şükür çatlak da olmadı sporda yaptım 1. Aydan sonra ara ara yaptım karnım derli toplu üzerinden 2 buçuk yol gecti gayet de memnunum. Buarada bende sezwryan oldum 

+2 oy
(347 puan) tarafından

Valla benim de aynı ya balon gibi şisik sarkan yok çok şükür ama balon gibi şiş bende spora baslicam balım inşallah devam edebilirsek gider diye umuyorum 

+2 oy
(4,117 puan) tarafından

Ben sezeryan dogum yaptim ne korse giydim ne karnimi sardim cunku zaten zayiftim suan da da 46 kiloyum ust bedenim 38 alt bedenim gobekten 40 🤭 aman caim sagolsun sarkik degil biraz gobekliyim sadece 

(13,432 puan) tarafından

46 kilo nasıl 38 beden kız

(4,117 puan) tarafından

Boyum kisa bacim 155 

(13,432 puan) tarafından

Kız benimkide 1.57 49kiloyken 34 giyiyodum. Şuan 59 kiloyum 38 40 giyiyorum çoğu zaman 38. Keşke 50 olsam bende 😁

(4,912 puan) tarafından

Ben de bekarken 155e 46ydım. Zar zor S beden oluyordum:) Hep 2 kilo daha almaya çalışırdım daha iyi durması için. Şimdi 54 küsürüm m bedenim. Sizin kilo  kalçada toplanıyor o zaman sanırım.

(4,117 puan) tarafından

Ay sormayin kizlar omuzlarim dar gobek kalca bi de gogusler kocaman bacaklarim falan ince ama kalca ve gogus cok bozuyo bi de ben bi beden buyuk aliyorum yapismasin diye mecbur 85 90 beden sudyen kullaniyorum dusunun 

(347 puan) tarafından

Ayy bide ben kendime zayıfım diyordum benden zayıf olanalrda var mış ya bende ne yaparsam yapayim kilo alamiyordum 170 boy 60 kiloydum hep bu ikinci doğumum 75 kilo oldum 

(4,117 puan) tarafından

Kiz sacmalama ben 60 kilo olsam cok kilo aldim derim senin boyuna gore kilon cok iyi zayiflik cok zor inan bilemezsiniz sismandan daha cok zorbaliga ugradim 

(347 puan) tarafından

Valla ben 60 kiloydum bana aylemin denediği şey yok çok zayifsin kemiklerin sayılıyor yemek ye fln bide ben cölyak hastasıyım her yemeyi yemiyorum pişmiş domates biber olsun giren yemekleri yemiyorum ondan da olabilir

(4,117 puan) tarafından

Sacmalamuslar 60 kilo zayif degil 

(347 puan) tarafından

Boyum uzun olduğu ićin kilom hiç beli olmuyor ondan dolayı

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
2 cevap 85 göst.
+1 oy
4 cevap 175 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (499 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 98 göst.
21 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,460,679 soru

23,948,372 cevap

325,060 kullanıcı

...