+3 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,776 puan) tarafından

Kızımın yüzünde kollarında ve ayaklarında döküntüler vardı. Doktor o döküntülerine kortizonlu krem verdi yüzüne sürme dedi. Kullandık 10 gün hafifledi ama tam anlamıyla geçmedi. Atopik çocuğu olanlar bana krem şampuan sabun önerisinde bulunur musunuz. Yüzü için molien verdi doktor musteladan daha temiz içeriği dedi 

9 Cevaplar

+2 oy
(868 puan) tarafından

Dünyanin kremini kullandim hicbir fayda etmedi sorunu bulman lazim sebebi alerji ise hicbir sey fayda etmez 

(3,776 puan) tarafından

Alerji gibi geliyor çünkü abisi de alerjik doktor kızımında öyle olduğunu düşünüyor. Tek gözü de sulanıyor arada 

-Reklam-
+2 oy
(3,790 puan) tarafından

Genelde alerji kaynaklı oluyor sebebini bulmak lazım 

(3,776 puan) tarafından

Evet alerjik galiba ama doğduğundan beri var 

(3,790 puan) tarafından

Ya şöyle oluyor aslında vücudunda egzama oluyor yedigi bir şey de egzamayi tetikliyor. 

+2 oy
(1,419 puan) tarafından

Benim oğlumun yanaklarında atopik egzema var krem kullanıyorum hafifledi ama yine aynı 

(3,776 puan) tarafından

Hangi krem benim kızım da aynı. 

(1,419 puan) tarafından

image

bundan yazdı doktor birde dedi tüm vücudunu bebek yağı ile nemlendir
(3,776 puan) tarafından

Bizim doktor da bebek yağı daha alevlendirir dedi 

(1,419 puan) tarafından

Her doktor farklı işte 🙂

+2 oy
(80 puan) tarafından

Benim kızım 2.5 yaşında doğduğundan beri var her gittiğim doktor bol bol ılık duş diyor

(3,776 puan) tarafından

Bizimki de doğduğundan beri var malesef çok aşırı kuru cildi 

+1 oy
(1,217 puan) tarafından

La Roche posay krem ve dış jeli geçirdi kızımı 

(1,165 puan) tarafından

Bende la roche posay kullanıyorum kızıma biraz fiyatı yüksek ama gerçekten hakkını veriyor. Tabi sadece eczaneden almak lazım yoksa sahte oluyor diğer yerlerde 

(3,776 puan) tarafından

Tamam  bi sordurayım eczaneye 

+1 oy
(744 puan) tarafından

Biz Bioderma atopik dermatit nemlendirici kullanıyoruz 

Ve kuruyemiş yumurta alerjisi var tek başına değil bunlar maalesef besin diyeti yapım dark edersiniz 

(3,776 puan) tarafından

Kendim mi kuruyemiş ve yumurta yememem gerek. Kızıma yarım yumurta sarısı veriyorum ama onunla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü doğduğundan beri vardı bu ara çoğaldı  

(744 puan) tarafından

Kız güldüm k. Bakma benim kızım 2 yaşında doğduğundan beri var henüz ek gıdaya geçmemişti biz alerjisini öğrendiğimizde çünkü ben bunları görünce direk götürdüm çocuk doktoru alerji immünolojiye gönderdi kan testleri vs. 2 yaşında  deri testi Vs. Çıkmıştı şuan yumurta yiyebiliyor ama kek vs. İçerisinde pişmiş olarak ve kızımi emzirdigim için benden geçiyormuş sonrasında çok şükür öğrenince hemde nemlendiriciyle vs. Destekli kullanıyorum demem o ki ben sayısız hastane ve cildiye  ve diğer polikliklere götürdüğüm için tecrübeliyim ve aynı zamanda yumurta içeren aşılarda hastane ortamında yapılıyor 3 ay arayla  alerji immünolojiye teste götürüyorum son durum ne diye  kızıma döküntüsü artıyor ve iyice kızarıyor tecrübe konuşuyor 🤣🤣

0 oy
(838 puan) tarafından

Mustela stetopia 

Bepanthol sensiderm

(3,776 puan) tarafından

Oğluma da mustela stetopia kullanıyorum ama onun yerine doktor molien önerdi işte içeriği daha temiz diye o da heryer de bulunmuyor 

(838 puan) tarafından

Bepanthol sensiderm atopik için kullanilan krem hemde kortizonsuz . Benim kızımda cildi öyle o rahatlatiyor

(1,419 puan) tarafından

Bepanthol sensiderm bizde hiç iyi gelmedi her bebek farklı oluyor demekki

0 oy
(1,135 puan) tarafından

Mustela kullanıyorduk ama azıcık da iyileşme olmadı Bioderma dedi doktor daha kullanmadım onu ama kızımda ki sorun alerji bide dermatolojiye götüreceğim daha da olmazsa özele eğer alerjiyse istediğin kadar nemlendirici kullan fayda etmiyor 

0 oy
(440 puan) tarafından

Biz bunu kullandık çok memnun kaldık şuan boyle bir sorunumuz yok ama arada kullanıyorum banyodan sonra 

image

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 54 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde D. Deniz (182 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 64 göst.
+1 oy
1 cevap 61 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,110 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 94 göst.