Kızımın yüzünde kollarında ve ayaklarında döküntüler vardı. Doktor o döküntülerine kortizonlu krem verdi yüzüne sürme dedi. Kullandık 10 gün hafifledi ama tam anlamıyla geçmedi. Atopik çocuğu olanlar bana krem şampuan sabun önerisinde bulunur musunuz. Yüzü için molien verdi doktor musteladan daha temiz içeriği dedi
Dünyanin kremini kullandim hicbir fayda etmedi sorunu bulman lazim sebebi alerji ise hicbir sey fayda etmez
Alerji gibi geliyor çünkü abisi de alerjik doktor kızımında öyle olduğunu düşünüyor. Tek gözü de sulanıyor arada
Genelde alerji kaynaklı oluyor sebebini bulmak lazım
Evet alerjik galiba ama doğduğundan beri var
Ya şöyle oluyor aslında vücudunda egzama oluyor yedigi bir şey de egzamayi tetikliyor.
Benim oğlumun yanaklarında atopik egzema var krem kullanıyorum hafifledi ama yine aynı
Hangi krem benim kızım da aynı.
Bizim doktor da bebek yağı daha alevlendirir dedi
Her doktor farklı işte 🙂
Benim kızım 2.5 yaşında doğduğundan beri var her gittiğim doktor bol bol ılık duş diyor
Bizimki de doğduğundan beri var malesef çok aşırı kuru cildi
La Roche posay krem ve dış jeli geçirdi kızımı
Bende la roche posay kullanıyorum kızıma biraz fiyatı yüksek ama gerçekten hakkını veriyor. Tabi sadece eczaneden almak lazım yoksa sahte oluyor diğer yerlerde
Tamam bi sordurayım eczaneye
Biz Bioderma atopik dermatit nemlendirici kullanıyoruz
Ve kuruyemiş yumurta alerjisi var tek başına değil bunlar maalesef besin diyeti yapım dark edersiniz
Kendim mi kuruyemiş ve yumurta yememem gerek. Kızıma yarım yumurta sarısı veriyorum ama onunla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü doğduğundan beri vardı bu ara çoğaldı
Kız güldüm k. Bakma benim kızım 2 yaşında doğduğundan beri var henüz ek gıdaya geçmemişti biz alerjisini öğrendiğimizde çünkü ben bunları görünce direk götürdüm çocuk doktoru alerji immünolojiye gönderdi kan testleri vs. 2 yaşında deri testi Vs. Çıkmıştı şuan yumurta yiyebiliyor ama kek vs. İçerisinde pişmiş olarak ve kızımi emzirdigim için benden geçiyormuş sonrasında çok şükür öğrenince hemde nemlendiriciyle vs. Destekli kullanıyorum demem o ki ben sayısız hastane ve cildiye ve diğer polikliklere götürdüğüm için tecrübeliyim ve aynı zamanda yumurta içeren aşılarda hastane ortamında yapılıyor 3 ay arayla alerji immünolojiye teste götürüyorum son durum ne diye kızıma döküntüsü artıyor ve iyice kızarıyor tecrübe konuşuyor 🤣🤣
Mustela stetopia
Bepanthol sensiderm
Oğluma da mustela stetopia kullanıyorum ama onun yerine doktor molien önerdi işte içeriği daha temiz diye o da heryer de bulunmuyor
Bepanthol sensiderm atopik için kullanilan krem hemde kortizonsuz . Benim kızımda cildi öyle o rahatlatiyor
Bepanthol sensiderm bizde hiç iyi gelmedi her bebek farklı oluyor demekki
Mustela kullanıyorduk ama azıcık da iyileşme olmadı Bioderma dedi doktor daha kullanmadım onu ama kızımda ki sorun alerji bide dermatolojiye götüreceğim daha da olmazsa özele eğer alerjiyse istediğin kadar nemlendirici kullan fayda etmiyor
Biz bunu kullandık çok memnun kaldık şuan boyle bir sorunumuz yok ama arada kullanıyorum banyodan sonra
1,454,037 soru
23,865,280 cevap
320,613 kullanıcı