Kizlar afedersiniz çok çok hafif apaçik kahverengi gelmişti akıntıyla .acaba adetmidir ,yarin adet olacaktım, bozayimmi orucu tam yarım saat kalmıştı şans
Kizlar bilennnnn
Evet bugünkü orucun kaza edilecek ama bozma yarım saat kalmış.
Bende bozmadım da ama şimdide akıntı şeffaf çözemedim
Boz canım çünkü adet olmuşsun bir bardak su iç bozmazsan caiz değil Rabbim tuttuğunun sevabını veriyor İnsaAllah kazasını yaparsın zaten
Canım ozaman gördüm şimdi bir şey yok anlamadım ,genede bozulmuşmu olur ,sefaff gibi şimdi ,son yarım saat kalmıştı kısmete bak 🤭
Günün gelmiş canım o yüzden başlangıç olarak sayılıyor zaten yani hazy olmuşsun
Sağol canım benim
Adet zamanın gelmiş gülüm orucunu boz hayırlısı olsun
Ama olmadı ki böyle 🤭 ama afedersin tekrar tekrar baktığımda busefer şeffaf renk anlamadim
Allah Allah bir iki saat sonra kontrol et canısı leke varsa oruc tutamazsın ama leke yok ise gusül alır ve oruç tutmaya devam edersin 😁
Smdi geldi o lekeli kanı :)
Adetsin gözün aydın 😁
Aman ne gözüm aydın :))))
Niye kız
Son yarım saat vardı ya ,yarım saat gecseydi iyiydi 🤭
Merak etme Allah'ın izniyle sevabından bişey eksilmedi Allah'ın izniyle o sevabı aldın ayriyetten kaza ettiğin zaman gene sevabını alacaksın bak gördün mü cenabı hak biz kadın kullarına karşı ne kadar da merhametli ❤️❤️☺️
Benimde bugün öyle oldu bı saat kala leke gördüm çok üzüldüm.
Üzülme gülüm hayırlısı unutma orucu Allah rızası için tuttun ve sevabı hak onun için oruç tutanlara ayriyeten müjde verecek önlemi olan niyettir Allah kabul buyurmuştur gülüm ☺️❤️
Allah razı olsun, bide iftara misafirim vardı onlar gelinceye kadar orucu mu bozamadım halen oruç olduğumu zannediyordum ,☺️
Amin ecmain kardeşim benim bide hee ama gitti kaza edecen artikin canısı
Boz bozmasan olmaz gitti artık
Bu canım dua
Ne demek canım Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla kolaylaştırsın 🤲❤️
Çok çok sağol canım.rabbi yessiri okuyabilir miyim peki ayetmi oluyor ,
Okuyabilirsin canım ayet değil
Çok çok sağol canım ya ❤️
Ne demek canım❤️
1,469,173 soru
24,068,586 cevap
330,503 kullanıcı