Ben alanlardanim kizlar az da yiyorum bazen sahur bile yapmiyorum nasil aldim anlamadim yaza kadar vermem lazim offf mutfagin onünden gecsem yariyor 2 kg almisim birde
Görünürde vermişim tartıda vermemisim🤣🤣🤣 bende aynı sen gibi
Bu nasil is anlamadim gitti az yiyinca hani zayifliyorduk 😇
Kimdiyosa yalan soyliyo🤣😂🤣😂 kız az yiyom tatlıya hasret kaldım hamur işi yine aynı şekilde ama tık yok😂🤣
Kaç kilosun cnm
72 ydim 79 cikmistim zaten bugun bir bakim dedim 81 olmusum yuvarlancam yakinda ramazan bitsin yuruyus diyet baslicam yaza kadar duzelmem lazim
Ramazandan önce bende başladım 87 ile şuan 82yim bazen 83🤣odemde olabilir cnm dükkan birası iç
Valla oruç tutmuyorum ama sahur yapıyorum diye sanırım güzel kilo aldım 2 kilo daha alsam güzel olacak
Insallah alirsin canım 😇 bende veririm insallah
Bende 3 kilo verdim çok şükür sahurda hiç birşey yemiyorum bir tabak hoşaf yiyip kalkıyorum
Keske bende verseydim az da yiyorum anlamadim valla nasil oldu bu is
Tatlı felan yiyorsan o çok aldırıyor daha 1 aydır 1 kere pide yedim hergün alınmasına rağmen
Ayy evet cayla yemistik
Valla alanlardanım normal zamanlarda sağlıksız şeyler yemiyorum ama şimdi hiçbir akşamı boş geçmiyorum yemek + tatlı ve erken uyuyorum haliyle alıyorum
Bayramdan sonra diyet spor bizi bekliyor
Ben epeyce yapmıştım yine dönerim yaza zayıf olmak istiyorum
suana kadar sabit kalabildim . hamdolsun. sabit kalsam yeter benim
acimdan 😂😂son bir haftada bir atak yasamassam no problemoooo
57 kiloyum suan .:) gecen sene aralik haziran arasi 68 e ciktim eylul kasim arasinda 11 kiloyi verdim . suan 57 de sabitim. 49 hedefim hatta 48:) gecen sene alma verme yapmadaydim belki suan hedefe ulasmistim
Masallah bende bayramdan sonra diyete spora baslicam
ben sana vereyim 10 kilo:) ben 47 ye dussem dunyalar benim olar
47 kiloydum ,en son dartıldım 46 olmuşum, şimdi belki 45 oluşumdur,yok olmaya doğru gidiyorum 😁
Abovv alamayanlardansin sen 😇
Ben veriyorum. Sahurda yiyebildiğim kadar yerim acıkmamak için. İftarda bi çorbayla doyarım. Yiyemiyorum istesem de. Koca gün baygınlık geçirmiş olsam bile, zayıflamak istemediğim halde yiyemiyorum.
Zayıflamak istiyorsan sen de böyle yapabilirsin😄
Aslinda olabilir tam tersini denemek lazim birde
Bakıldığında vermiş gözüküyorum tartıda aynıyım 2 kilo verdim kaldı öyle
Bayramdan sonra baslicam bende
Ikisi de degilim dengeli beslenir ne alir ne veriririm
En güzeli canım
Ben oruç tutup verenlerdenim maalesef 🥹
Sabit kalanlardanim😐
Genelde veririm. 62.40la başladım. 58.40 bugun
İki kilo verdim ben eşim 6 kilo verdi iftarda ne bulursam yiyorum yoksa daha çok veririrdim
hamileyim ne oruç tutabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum 2 haftada 6 kilo vermişim:((
Olanlardanım malesef her yıl baya alıyorum gören herkes kilo aldigimi söyler hatta oruç tutuvuma inanmayanlar bile var neyse ama bu yıl verdim 3 kilo
1,476,379 soru
24,168,243 cevap
335,721 kullanıcı