+1 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (9,883 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu ay ekmek parasini ödeyemedim ay sonu bir yerden denk gelir öderiz dedik ev sayibi aradı  işte sizin hesabı geldi biri kapadı dedi cok mutlu oldum bide tam misafir geleceği zaman oldu ( Not ) artık durumuz  iyi çok kötü değil ama kim ödedi bilmiyom 2 ayda bir ekmek parası öderim bazen gidip nakit alirim  eşim ek iste yapiyo ordan öderiz diye düsündüm ay sonu

2 Cevaplar

+4 oy
(1,483 puan) tarafından

Kurban kesmek icin inek aliyorsunuz ama ekmek mi alamiyorsunuz anlamadim ayni kisi degil misiniz.

(1,483 puan) tarafından

Hayır diyorum ki kurbani fakir kesmez belki mali vs olan keser siz niye kurban kesiyorsunuz ben onu anlamadim ama neyse 

(9,883 puan) tarafından

Fakir niyr kesemez anlamadım biz kesiyoz Allah kabul etsin yine okadar fakir değilim artık sükür borclarım bitecek az kaldı 6 ay  sonra  altın koyamaya başlıcem 

(9,883 puan) tarafından

Düzeldik artıj diyom birikim yapıyoz diyom siz hala fakirsin diyon bende diyom ki birikim yapa biliyoz 6 ay sonrada altın koyamaya başlıcem 

tarafından

Israrla düzelttik durumu diyor kadın kurban için para ayırmaya başlamış ve ekmek parasını da düzenli ödemeye çalışıyormuş denk getirdikce ödüyor belli ki bir hayırsever de gelip kapatmış borcu niye bu kadar linç edilmiş bu kızcağız doğal birisi öyle destan gibi açıklamalar yazan biri değil kaç aydır diyordu burada borçlar var bir süre sonra bitirince rahatlicaz diye burası iyice ilginç bir hal almış valla.

tarafından

Durumu duzletti ise 1000 lira vermiş kaidn cocukalrq boseuler al doye nedne ihtiyacım yok diyip almamazlik yapmamış,? Abla gerçekten ihtiyacı olan birine ver dememiş?

-Reklam-
+1 oy
(4,824 puan) tarafından

Ah cicegim benim hizir as dir kesin 

(9,883 puan) tarafından

Evet canım bugun 1000 tl biri verdi çocuklsra bisey alirsin diye

(4,824 puan) tarafından

Allah razi olsun onlardan cok sevindim senin adina ♥️

(9,883 puan) tarafından

Sağol canım bende mutlu oldum Allah daha gezelerini versin işallah onlara

İlgili sorular

+1 oy