+3 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

Kızlar yastık alezi kullanmadığım için yastıklarda hep sarı sarı lekeler olmuş bunlar nasıl gider makinede gidermi 

6 Cevaplar

+3 oy
(6,762 puan) tarafından

Gitmiyor maalesef ben o yüzden 1 tane bıraktım hepsini attım yeni aldım 1 tane birakma sebebimde saçlarımı çok sık boyuyorum ilk başlarda aktığı için onu Kullanıyorum sonrasında yıkayıp kaldırıyorum ki yıkanın cada içi felaket bozuluyor 

(135 puan) tarafından

Bozuluyo ama sonra düzeliyor, ben bi kere yıkatmıstım sanki leke cıkmıstı diye hatırlıyorum da tekrar soruyum dedim 

(9,082 puan) tarafından

yastik silikon degilmi. icindeki boncuk silikonu cikarip yeni yastik kilifi dikersen sorun hallolur. leke cikariciyla cikiyor ama ameay leke cikariciyla . ben 2 kat yastik alezi kullanirim bide nevresimin yuzu. yastiga leke ulasana kadar ohoooi imkanziz lekelenmesi😂😂😂

(6,762 puan) tarafından

@Gamzeli_1 benimkiler düzelmedi maalesef 

@Casperiye benimkiler yündu o yüzden yastık alezi kullandığım halde Sarıyordu bende hepsini taşırken attım yeni aldım kullanmadıklarım bile sarmıştı benim 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Alez kullan bence makine kırıyor yastiklarj birde saçını kurut kötü bir görüntü evet bende yıkıyorum ama bozuluyor özelliği 

+2 oy
(4,949 puan) tarafından

Ustune bulasik makibasi parlaticisi dokceksin makinaya beyazlar icin deterjan koycaksin ustune de parlatici tekrardan youtube de gormustum denemedim ama sen bi dene 

+1 oy
(501 puan) tarafından

Akşam nette gördüm boraks ve bulaşık deterjanı karistiriyo o sarı yerlere suruyo makineye atıyo bembeyaz oliyo boraks aktarda varmış 

tarafından

Astım veya alerjik durum varsa krize sokar insanı bulasik deterjanı kolay arinacak bı şey değil bu fikri bı kere daha düşünün derim sağlık bu

(501 puan) tarafından

Bulaşık sabununu bas demiyorum ben zararlı olsa bulaşık yıkama yiz demi ben netten gördüm diyom

+1 oy
(14,837 puan) tarafından

Camasir sodasi kullan. Camasir deterjanı üzerine bi miktar camasir sodasi ekle makinenin içine de 1 tane bulaşık tableti. Ben lekeli şeyleri hep öyle yıkarım çok da iyi temizleniyor

0 oy
(6,231 puan) tarafından

Bendede geçen gün olmuştu canm yastığada alezede leke çıkarıcı sıktım 10 dk bekleritip makineye attım çıktı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Emine&&& (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 17 göst.
+1 oy
0 cevap 45 göst.
+2 oy
1 cevap 76 göst.

Kategoriler

1,469,994 soru