0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (5,064 puan) tarafından

Kızlar Yasmin doğum kontrol hapı güncel fiyat nedir bilgisi olan var mı kullanan 

3 Cevaplar

0 oy
(159,881 puan) tarafından

slm hacim nassin

(5,064 puan) tarafından

Kötüüüü

-Reklam-
0 oy
(2,422 puan) tarafından

400 gibi bir şeydi sanırım geçen eşim almisdi...

(5,064 puan) tarafından

Çokmuş ya 

(2,422 puan) tarafından

İcmeyincede olmuyor...

(5,064 puan) tarafından

Ben kist için icicem doktor tavsiyesi üzerine alicam teşekkür ederim 

(2,422 puan) tarafından

Ricaederim bende korunmaya uğraşıyorum....oyuzden alıyorum 

0 oy
(1,442 puan) tarafından

Aralıkta crezzatta almıştım 330 tl ydi şu an 370 olmuştur ben 

Microgynon kullanıyorum bedava aldım sağlıkocağından :) sağlıkocağını bi araştır canım bedava verilen doğum kontrol hapları oluyor bende boşuna 3.4 ay para verip aldım ama şimdi bedava aşıyorum 

(1,442 puan) tarafından

Benim bebeğim 17 aylık olmak üzere doktor 1 yaşından sonra hepsini kullanabilirsin dedi ben gece oğlumu uyuttuktan sonra içiyorum oğlum uyanana kadar da süte olan etkisi azalıyor zaten canım crezzetta aşırı yan etki yaptı bana iki güne bir lekelenme mide bulantısı ve karın ağrısı yaptı bu ilaçı kıllanmaya başlayalı bir hafta oldu herhangi bi sıkıntı yaşamadım eczacıya sordum en çok tercih edilenler arasında en az yan etkiye sahip bir marka dedi 

(1,442 puan) tarafından

Ama microgynn marka da zaten 378 tl ydi geçen ay eczaneden sorduğumda crezatta zaten emziren annelere özel bi markaymış 

(5,064 puan) tarafından

Benim kistim var doktor Yasmin önerdi kist küçülsün diye iki hafta kullancam zaten sadece ..microgoyn kullandım ben mantar yaptı o bende 

(1,442 puan) tarafından

Herkesin bünyesi farklı tabi ki canım daha önce 2 sene önce gibi bi süre yani diennella 35 kullandım kist için doktorum bana onu önermişti ama yan etki etmememişti crezzatta aşırı yan etki yaptı bana microgynon şu an idael gibi şişkinlik leke ağrı bulantı yapmadı crezetta da hepsi vardı mesela biraz bünye meselesi bence 

(5,064 puan) tarafından

Tabiki de mesela ben ameliyat hastasıyim takip etmeden bı şey kullanamıyorum miyom ameliyatı oldum yazz var ya o aşırı kanama yaptı bende Yasmin kullandım o iyiydi bıraktım korunmayı ama kist olmus 2 hafta kullan dedi tekrar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 113 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,064 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 223 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,156 puan) tarafından soruldu

Kategoriler