+1 oy
139 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (70 puan) tarafından

Kizlar sat subat 21 adet 4 gun gecikti bugunle beraber test yaptim cok silik cizgi aninda cikti sizce gec dollenmemi ? Cuma randevum vardi sizce daha cok belirgin cikmalimiydi ? Birde daha once test yaptim negatifti oyuzden sogan suyu ictim arti hapa baslamistim bu ay hap bitti adet olmayi bekliyordum cift cizgi cikti

image

1 cevap

0 oy
(1,358 puan) tarafından

Pozitif canım çok yeni duruyor 2 günde bir kan ver kanama lekelenme olmadığı sürece sıkıntı olmaz. Bende oğlumu 3.gün gecikmesinde öğrenmiştim geç döllenmeydi. İlaçları kes canım kullanma Allah nasip ettiyse herşeye rağmen seninle durur bebeğin hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻

(70 puan) tarafından

Benim icin cok zor olacak inan kafam cok karisik istemedigimiz zaman oldu iki tane var cocugum.spiral kullaniyordum 5 senedir ama 5 senede 4 kere spiral taktirdim vucudum kabul etmedi 4 aydir kendimiz korunuyoruz bu ay hapa basladim hap korur diye rahat hareket ettik sonuc bu :(

(1,358 puan) tarafından

Nasibinde var demek ki canım. Ama yinede kan ver iki günde artışa bak bende silik şekilde öğrendim kimyasal gebelik oldu sağliksız gebelik testlerim koyulaşmadı

(70 puan) tarafından

Hayirlisi olsun ya saolasin tesekkur ederim canim

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 195 göst.
0 oy
7 cevap 494 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.

Kategoriler

1,476,929 soru