+2 oy
391 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (386 puan) tarafından

İlk kattayim ne yapsam giderler her yerdeler yaa yoruldum artik küçük çocuğum var emekliyor ağzına almasndan korkuyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(79 puan) tarafından

Biz 3. Kattayız aynı durumdayız ne yaptıysam kurtulamadım ben :/ bebeğim görünce takip ediyor yakalamaya çalışıyor :/

(386 puan) tarafından

Off ne yapcz böyle ya iki küçük çocuk var haliyle kırıntılar düşüyor yere karbonat döktüm yine ayni

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Karınca duasi var onu sürekli oku canım sürekli dilinde olsun yuvaları belliyse oraya tarçın koy ve oku

(386 puan) tarafından

İşe yarar mı şimdi reglim okuyamam dimi duvarn dibinden geliyor 

tarafından

Valla benim evim çatı katı tavandan geliyordu ne alaka ise 😁 hemde yatak odasının tavanindan karanfil bantladim birde bol bol karınca duasi okudum yok oldular :)

(386 puan) tarafından

Denicm mutlaka 😄

+1 oy
(5,607 puan) tarafından

Benim evimde de var malesef her sene baska bi cozum buluyorum gecen senw yaptigim cozum bu sene etki etmiyo mesela her gecen sene daha inatci karincalar geliyo kendilerini gelistiriyolar heralde ilk sene ilacladim cok degildi zaten ikinci sene idare etmeye calistim karinca zehri var kutu seklinde ondan koydum sonraki sene o ise yaramadi kabartma tozuyla pidra sekerini karistir dok dediler inanmadim ama baska carem yoktu yaptim etki etti 3 gun olu karinca temizledim sonra kesildi sonrak isene o da ise yaramadi tuz doktum ciktigi yerlere bu sene o da etki etmiyo daha suan cogalmadilar idare ediyorum da sirke cok etki ediyo diyolar kisin hamambocegiyle ugrastim o baya etki etti katincada da isd yarar diye dusunuyorum onu denicem olmadi ilaclarim 

(386 puan) tarafından

Evi süpürüp sirkeyle ypcm kenarlarina mecbur hamam böceğini de iki tan gordum normalde de evi sirkeyle silerim ama sildigimin dakikasi tekrar geliyorlar 

(5,607 puan) tarafından

Sizin de mi binayi ilaclamiyolar 

(386 puan) tarafından

Yok nerde adamlar merdivenleri silmiyorlar 

Ondan sonra bi böcek geldi mi bahçeden geliyor diyorlr 

(5,607 puan) tarafından

Bizimkilerde oyle merdiven siliniyo da bizim binada her katta 3 daire var zemin kattakilerin hepsi bi de benim yandaki plastik biriktiriyolar copten getiren de var binanin onunde yasli bi agac var altinda karinca yuvasi varmis ama ilaclama yapilmiyo kac kere konustuk yoneticiyle binanin hasere sorunu var olmasa bile ilaclanmasi lazim bu bi ihtiyac diye adsm diyo biz bi kere ysptirdik kimse odeme yapmadi cebimizden verdik diyolar ne kadar dogru bilmiyorum tamam bazilarina niye ilaclsnmiyo falan diye lafini acinca ilaclansa nolcak deyolip plastikleri bahane ediyolar onlar sikinti cikarmis olabilir ama ona da inanmiyorum gecen tvnin merkezi sistem bozulmus yonetici yaptirdi tek tek daireleri dolasip su kadar odemesi var dediler benim tvde bisey yoktu ben niye verdim 

(386 puan) tarafından

İşte haklsnz valla 4 daire zaten bizde de ben alt kattym iki tane çocuğum ben elimden geldiğince aşağıyi temiz tutuyorum zaten onlarda merdivenleri silip temizleselr halbuki sıkıntı yok hepsi bahane işte koridordan hepsi geçiyor bi tek bende temizlik bekliyorlr bahçemi temiz tutuyorm bi bakiyorum yukardan bez sirkelemisler sigara izmaritleri atiyorlar ben razi değilim Rabbim de razi olmasin oylelernden inşallah çok kötü 

(5,607 puan) tarafından

Evet bende hep diyorum bu ilaclama konusunda engel olan kim varsa hakkimi helal etmiyorum 

(386 puan) tarafından

Haklı olarak canim

+1 oy
(2,864 puan) tarafından

Benim sadece lavabonun yanından geliyordu geldikleri yeri buldum arada çamaşır suyu döküyorum o deliğe gelmiyorlar.

(386 puan) tarafından

Yok keşke öyle olsa ona da razi olurdum evin her yerinde varlar 

(2,864 puan) tarafından

Biraz takip et geldikleri yerleri bul ilaç koy 

(386 puan) tarafından

Öyle ypcmm sağolun 

+1 oy
(3,530 puan) tarafından

Benim evde çok vardi heryerdeydiler koltuğa oturuyorduk gelip orada isiriyorlardi yemek yiyemiyorduk ordu ile saldirisa geçiyorlardi ortalıkta kırıntı bile yoktu kızım küçüktü mecbur ilaç aldım her köşeye koydum yuvalarını bulup yuvalarına koydum ve o zmn hamam böceği bile vardi o ilaçtan sonra yok oldu ikisi 2 sene oldu yoklar kafam rahat 5.kattayim 2 3 gün cesetlerini topladım sonra dahada gelmediler neler yaptım neler karınca duası okudum karanfil koydum pudra koydum sirke ile hergun sildim yetmedi gece yatmadan sirke sıktım parkelere onlar bile fayda etmedi anca gelip gidip isiriyorlardi bulaşık yıkıyorum hop bacağıma 2 3 tane çıkıp isiriyordu hem hamam böceği için hem karınca için eczaneden şırınga aldım koydum dediğim gibi 2 senedir ikiside yok ve ben yaptığımdan beri genelde binada girişinde olurdu ben yaptıktan sonra onlarda kayboldu baya etki etti bize 

(386 puan) tarafından

Bende kizimdan korkuyorum büyüğü farkinda küçüğü ememkliyo ağzına almasndan korkuyorum 

Tahminmce duvarlarn dibinden çıkıyorlar dediğiniz gibi ypcm inşallah benimkiler de biter tekrardan teşekkür ederim 🥰🥰🥰

(3,530 puan) tarafından

Takip edin karıncaları çokluk nerede ise oraya koy benim kapılar eski onun içindeydi yuvaları rica ederim ne demek 🥰

(386 puan) tarafından

Her yerdeler ev eski ya parkelerin kenarlarini sağlam yapmamislar onlarin koseliklern altindan geliyorlar bide ilk kat olduğu içinde 

(3,530 puan) tarafından

2 3 güne birsey kalmayacak ilaçtan sonra 

(386 puan) tarafından

Ay inşallah 

0 oy
(1,460 puan) tarafından

Sirke döküyorum geldikleri yere kesiliyorlar  dünde bı ilac aldım geldikleri yere siktim hepsi disrai çıkıyor ölüyorlar 

(386 puan) tarafından

Bende sirke siktim şimdi ilaç da yarin alcm inşallah biter 

0 oy
(6,641 puan) tarafından

Eczanede karınca tozu satılıyor ben yuvasınu bulup oraya döktüm gezdiği yer belli zaten canm hep arka arkaya gidiyorlar aynu yerden sende öyle yapabilirsin . Bebeğin varsa dikkat et 

(386 puan) tarafından

Evim 2+1 her yerden cikiyorlar küçük kizim emekliyor ağzına alsa Allah korusun

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,149 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Bsrars (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 264 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde tazeAnneee (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 128 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (846 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
15 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Nare88 (300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,265 soru

24,166,858 cevap

335,650 kullanıcı

...