Daha once de atmistin canim evet hepsi harikalar cocugunkileri sali gunu halletcez nasipse hazir sayilir ben almayacaktim aslinda da kilo almisim artik evdekiler olmuyo geri de zayiflamayacagim insaAllah bi de evde olanlar 18 yasimdan beri benimle olanlar var hamilelikten kalma elbiseler falan eskidiler yani iyice esimde at hepsini yenileyelim dedi bende zaten pantolon giymek istemiyorum artik o yuzden dolap yenilemek istiyodum esim 4 kat al dedi de kiyamadim o kadar durumumuz yok bu ara hersey ust uste geliyo bende
su takimi aldim etek yelek sadece gomlek dahil degil esimin dar gelen bi gomlegi vardi onunla giyerim etegini de evde kalan tunikler var 3 tane onlarla kombinlerim dedim
bi de su elbiseyi aldim evdeki tunikler iyice yipranana kadar bu etekli takim goturur beni sonra da komple elbiseye doncem nasipse
oglana da su gomlegin hangi rengini bulursam
ustunede soyle bi hirka alcam evde pantolonlari var 2 tane bi pantolongomlek takimi da annem almis bayramdan sonra dogum gununde getirecek ayakkabiyla yaz gunu pantolon giyilmiyo zaten bende dedim evdeki pantolonlarin ustune soyle kombinleyim hirka lazimdi zaten gomlegi de yazinda giyer bi de esofman tarzi bisey alcam bayram soguk olursa evdekilerde hep kalin ara mevsimde ince ama uzun kollu biseylere ihtiyaci vardi hem boyle esim almam diyo