+9 oy
1,069 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,277 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bayramlıklariniz hazirmi neler aldınız 

Çocukların ki tamm benimkilerde hazır bı eşimin kaldi onuda bı ara çıkıp Alicaz inşallah 

Hepsini çok beğenerek aldım inşallah kazasız belasız da giymek nasip olur 

Sizce nasıllar 

Bayramın ilk günü için etek ceket aldım 

image

2 ci gün için elbise aldım 

image

3 gün için alt üst takım aldım 

image

24 Cevaplar

+4 oy
(6,277 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bunlar da bebelerimin 

Bu büyük oğlumun 

image

Buda minigimin 

image

tarafından

Çok güzeller 

-Reklam-
+4 oy
(21,852 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Daha önce aldığım ama hiç giymediğim bir elbisem var hava güzel olursa onu giyeceğim öbür türlü pantolon gömlek giyerim  Elbise de bu 
(6,277 puan) tarafından
+1

Elbise çok güzel miş uzun olsa alırdım 

+4 oy
(3,603 puan) tarafından

Daha once de atmistin canim evet hepsi harikalar cocugunkileri sali gunu halletcez nasipse hazir sayilir ben almayacaktim aslinda da kilo almisim artik evdekiler olmuyo geri de zayiflamayacagim insaAllah bi de evde olanlar 18 yasimdan beri benimle olanlar var hamilelikten kalma elbiseler falan eskidiler yani iyice esimde at hepsini yenileyelim dedi bende zaten pantolon giymek istemiyorum artik o yuzden dolap yenilemek istiyodum esim 4 kat al dedi de kiyamadim o kadar durumumuz yok bu ara hersey ust uste geliyo bende

imagesu takimi aldim etek yelek sadece gomlek dahil degil esimin dar gelen bi gomlegi vardi onunla giyerim etegini de evde kalan tunikler var 3 tane onlarla kombinlerim dedim 

imagebi de su elbiseyi aldim evdeki tunikler iyice yipranana kadar bu etekli takim goturur beni sonra da komple elbiseye doncem nasipse 

imageoglana da su gomlegin hangi rengini bulursam 

imageustunede soyle bi hirka alcam evde pantolonlari var 2 tane bi pantolongomlek takimi da annem almis bayramdan sonra dogum gununde getirecek ayakkabiyla yaz gunu pantolon giyilmiyo zaten bende dedim evdeki pantolonlarin ustune soyle kombinleyim hirka lazimdi zaten gomlegi de yazinda giyer bi de esofman tarzi bisey alcam bayram soguk olursa evdekilerde hep kalin ara mevsimde ince ama uzun kollu biseylere ihtiyaci vardi hem boyle esim almam diyo 

(6,277 puan) tarafından

Hepsi birbirinden güzel güzel günlerde eskit inşallah canım hırka geldimi 

(3,603 puan) tarafından

Allah razı olsun canim cocugunkileri internetten almicam burda magazasi var sali gunu gezmeyi dusunuyoruz once minicitye gidip bakcam bazen internette olan seyler magazada olmuyo cunku bulursan bunlari alirim bulamazsam benzer bisey olursa onu da alabilirim onrmli olan ihtiyacini gidermek cunku hic bisey bulamazsam lcye geceriz orda gomlek hirka illaki bulunur diye dusunuyorum olmadi son care sisme yelekle idare edecez hirkadan vazgecip gomlekli takim alcam insaAllah bukurum ama gomlek cok rahat oluyo yazin 

+4 oy
(291 puan) tarafından

Benimki bunlar kuzu

image

(291 puan) tarafından

Teşekkür ederim kuzum. Bedenime göre anca lcw modestte bulabiliyorum. :) ilk defa benim de hoşuma gitti

(6,277 puan) tarafından

Ben de çok sorun yaşıyorum kiyafette kısa sevmiyorum 

Kol boyu uzun çoğu emanet duruyor 

Birde karnımda torba var onu belli etmeyecek şeyler bakıyorum sürekli 

(291 puan) tarafından

Hamile değilim ama boy 175 kilo da 90. :) yine orço gibi oluyorum ama bu lcw nin pantolonlari bir tık uzun

(120 puan) tarafından

Emine_ozder01 pantolonunuz çok güzelmiş linkini atabilir misiniz ?

(291 puan) tarafından

Valla cnm anlamam öyle ben de. Lcw dan almıştım mom pantolon diye geçiyor. 

+3 oy
(6,723 puan) tarafından

Usteki yesilinin ayniisni kot etek kot ceket seklini aldım cnm bende iki takım  iki tanede kot pantolon   aldim

(6,277 puan) tarafından

Kot bende istedim ama etek boyu kısaydı o yüzden alamadım 

(6,723 puan) tarafından

Ben bir takım aldım eteği kısaydı sonra  bu elbiseyi aldım kısa değil  ilk kez etek giyecem güzel günlerde giy cnm

(6,277 puan) tarafından

Bende ilkkez giyicem gibi bir şey canım inşallah rezil olmam 

(6,723 puan) tarafından

Yok  cnm boyun uzun ise yakisir

(6,277 puan) tarafından

Uzun canım 178 boyum 

+3 oy
(3,053 puan) tarafından

Aleyküm selam cnm. Aldık şükür bekliyoruz bakalım ☺️ Üstündeyken de foto at. Bence çok yakışacak. Bu arada erkek değilim 😂

(6,277 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım erkek olmadığını biliyorum giyince atarım inşallah 

(3,053 puan) tarafından

İnşAllah cnm. Güzel günlerde eskisin

+3 oy
(562 puan) tarafından

Etek ceket takımı dışında sevemedim ama giyecek olan sensin, senin hoşuna gitmesi önemli 😊 Allah güle güle giymeyi nasip etsin hepsini

(6,277 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim kıyafet almam sınırlı kol boyum ve boyum uzun artı karnimda bağırsak torbam var onun belli olmamasini istiyorum 

+3 oy
(2,605 puan) tarafından

Kendime hiç bişey almadım uzun süredir hem kilo hem maddiyattanda dolayı.

Ama oğluma aldik jean t-shirt ve kot ceket 🩵

(6,277 puan) tarafından
+1

Güzel günlerde giyindim inşallah 

+3 oy
(7,061 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

ben bayram için bir şey almadım.bu jileyi almıştım daha önce ama hiç giymedim bunu giyerim 

(6,277 puan) tarafından

Güzel miş ama 

(7,061 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım. Senin de yeşil takımına bayıldım nereden aldın?

(6,277 puan) tarafından

İnternetten aldım canım birazdan sayfayı atarım 

(7,061 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️

+3 oy
(2,579 puan) tarafından

Yeşil takım çok hoş favorim  ben siyahını ve hardal rengini aldım keşke bu rengi bulabilseymisim 😅🤲

(6,277 puan) tarafından

Güzel günler de eskit canım bende bu renge bayıldım 

(2,579 puan) tarafından

Güzel ben kapalı olduğun için bide yelek giyorum ustune .. bende seviyorum bu tarz feraceyle falan giy çık gibi rahat oluyo yoksa öbür türlü kombin film halim yok

+3 oy
tarafından

Hepsi cok güzel. Biz daha almadık eşim erken gelirse bugün alıcaz dışarı çıkıp 

(6,277 puan) tarafından

İnşallah gelir benimkide işe gitti 4 gözle gelmesini bekliyorum 

tarafından

1 2 saatlik iş var dedi ama bitmedi o saat 4ten sonra gitmem zaten de 🤭

(6,277 puan) tarafından

İnanırım benimkide öğlen gelirim dedi 🫣🫣 

Gelsinde 5 ten sonra çıkalım önemli değil yemegide dışarda yeriz bulaşık derdim olmaz 😁😁

(6,277 puan) tarafından

Bayramda Sakarya ya gelcenmi 

tarafından

Canım ben belki 10 senedir sakarya yüzü görmedim. Belki kocamın köyüne de gitmeyiz arefe calısma var dedi calısma olursa köye de gitmeyiz dedi bakalım. Aşko yemeği dısarda yiyeceğimi bilsem 6 da da gitmeye razıyım değişiklik olur. Şimdi aradı hazırlanın diye 🤣

+3 oy
(14,446 puan) tarafından

Aleyküm selam birinciye bayıldımm üçüde güzel ama en çok onu beğendim çocukların giysileri de çok güzel güle güle giyin inşallah ❤️🥰🌸

(6,277 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 

+3 oy
(1,209 puan) tarafından

Yeşil takım güzelmişte 3 gün için ayrı ayrı almak garip geldi ya da aliyosun cocuklarada ayrı ayrı alsaydın 

(6,277 puan) tarafından

Saygı duyuyorum çocuklarinda her gün için ayrı takımı var ek olarak bunları aldım 

Kötü anneyim ondandır 

(1,209 puan) tarafından

Kötü annesin demedim paylassan onları da görürdük sonuçta çocuklar üstlerini ilk günden kirletiyolar sen böyle atınca her gün bunları giyeceği cikariminda bulunuyoruz. Her gün için ayrı ayrı paylasmasaydiniz böyle düşünmezdim.

(6,277 puan) tarafından

Onca insan bu şekilde dudunmediyse kusura bakmayın fesatlık sizde eleştir meye yer arıyor sunuz 

+3 oy
(2,549 puan) tarafından

Eşimle oğluma almadık onların vardı kıyafetleri yeni almıştık bana aldık şal alacağım sadece 1 gün dolaşacağız bizede kimse gelmiyor o yüzden tek elbise 😅

image

image

(6,277 puan) tarafından

Çok güzel canim

(2,549 puan) tarafından

Sizin elbiselerde çok güzel güle güle giyin inşallah ❤️

+2 oy
(642 puan) tarafından

bu bayram çok mutluyum kızım ile ilk ramazan bayramımız bayram kıyafetleri bahane kızımla olmak şahane ✨ aldım bende bi kaç bir şey 

image

image

birde kendime aldım 

image

(6,277 puan) tarafından

Gerçekten çok ama çok güzeller Rabbim ağız tadıyla giymeyi nasip etsin inşallah 

(642 puan) tarafından

çok teşekkür ederim sizlerde bol neşeyle güzellikle giyin 💞

+2 oy
(476 puan) tarafından

Etekli hariç hepsi çok güzel güle güle giy canim ben bu kış kendime çok aldım yedi takım aldım bitanesini geçen giydim kalan altitane daha kimse görmedi onları giycm büyük kıza küçük oğlana aldık kaldi iki çocuk onlarada yarın alcm eşimde alirmi almazmi bilmiyom o hep son gün gider alır 

(6,277 puan) tarafından

Bende etekliyim çok beğendim çünkü karnımdaki torbayı tamamen kamuflaj ediyor kapatıyor 

(476 puan) tarafından

Güle güle giy cnm torbayı. Unuttum ben doğru diyon 

+2 oy
(1,465 puan) tarafından

İkinci elbiseye bayıldım çok güzel duruyor

(6,277 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım bende çok bayıldım ama resimdeki gibi önü açık kullanmam komple kapatırım 

+1 oy
(1,125 puan) tarafından

Çok güzeller hepsi canım Güle güle kullanın inşAllah 🤲❤️

(6,277 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ♥️♥️♥️

+1 oy
(4,317 puan) tarafından

Güzel günlerde ağız tadıyla giy canım . 

image

Bende bunu aldım 2li takım 
(6,277 puan) tarafından

inanır mısın bilmiyorum ama kapalıyken bu takımlara bayılıyordum haylada bayılıyorum ama kilom yüzünden alamıyor dum şimdi zayıfladim ama kafam açık diye almıyorum 

(4,317 puan) tarafından

Bende az değilim kız 75 kiloyum ama 44 beden aldım baya salaş bir model . Benimde genelde takımlarım buna benzer ya düğmeli önü ya cepli hepsi bu boyda 

Kısaları sevmiyorum yada kendime yakıştıramıyorum 

+1 oy
(368 puan) tarafından

Memeletime gidic

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
6 cevap 527 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,852 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 621 göst.