Günaydınn arkadaşlar benim 3.5 yaşında oğlum var nisanda 4 yaşına giricek bugün tartıya çıkardım 15 kg çıktı sevindim Bayadır 13 kiloda takılı kalmıştı çok iştahlı bir çocuk değil yani yemek ayırt ediyor ama genede bir şekilde yedirmeye çalışıyorum boyuda 99 sizce iyi mi yaşına göre tabi bu çocuktan çocuğa değişiyor ama sizlerin bu yaşta çocukları varsa boy kiloları kaç ?
3.5 yaş 18 kilo 104 cm ama oldum olası şişmandı. Karnımdayken de. O yüzden oldukça iyi sizinki.
MasaAllah yemeyen cocuga gore iyi ben sana bisey sorcam bu kilo almama durumu normal mi benim oglan da 2 yasindan beri mi 2 bucuktan beri mi tam emin degilim 18 kiloda takili kaldi ama ustunden bi kis gecti ve 3 kez hastalandi ondan mi acaba benimki de cok istahli degil bagris kiyamet yediriyorum ama gonulsuz yedigi neye yarayacak kilo yapmoyo belli ki
Anasına çekmiş demekki merom
Cekmez olaymis babasinin tarafina begendiremiyorum
Biz beğeniyoruz yakışıklıyı 😎
Bende begeniyorum begenmeyenlere de host diyorum ama icimden 🤭
Günaydın tam ortalamada görünüyor Rabbim sağlık versin. Boyunu bayadır ölçmedim de kilosu 15ti bu ay 16 gördük ilk defa ama evde tartıyorum fazlası eksiği var mı emin değilim.
Amin bunada şükür
Boyu 105 kilosu da 16.80 di dün canımdan can çıkar yemek yedirmek için bebeklik döneminde kiloluydu son bir kaç aya kadar iyi gelmişti bir 7-8 aydır yeme problemleri yasiyrouz duraklamaya başladı sizinki de iyi ilerleme olmuş maşallah
Nisan da 4 oluyo oğlum da aynı ay dogmuslar :)
Evet bunada şükür
3 yaş 3 ay oğlum 14 kilo boyu doksan küsur santim artış oluyor ama gram gram benimki de yemek seçiyor az yiyor ve hem çok hareketli hem çok sık tuvalete çıkıyor muhtemelen metobolizması hızlı çalışıyor
Evet benimkisi de sık çıkıyor tabi azaldı biraz o sık çıkmalar
Üç buçuk yaşında erkek
100 cm 18 kg
Maşallah Allah nazarlardan saklasın ♡
Kizim 1 ay sonra 3.5 olacak. Kilosu 17.8 di bu sabah,boyu da 103 cm. Ama zorla yemek yer :(
4 yaş kız çocuğu 99 boyu 16 kilo gayet iyi canım seninde iyi bence ebe iyi dediyse iyi
4 buçuk yaş 115 cm 22 kg ikizlerim
Kızım tam 3.5 yaşında 101cm boy kilo da 15.7
Tam 3 yaşında iken 98cmdi kilosu da 14.5 veya 15di tam hatırlamıyorum
Kızım ağustosta 4 olacak kilosu 16 olmuştu en son boyu da 103 cm di ama bi hastalansın hemen 14 buçuğu görüyoruz geri benimki de çok iştahlı değil her şey yemez çok seçici hatta doğru düzgün yemek bile yemez bazen diyorum kendi kendime bu çocuk gerçekten aç yaşıyor diye :))
1,465,501 soru
24,017,502 cevap
328,083 kullanıcı