+2 oy
230 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (358 puan) tarafından

20 aylık ve 4 buçuk aylık  çocuklarım büyük oğlan zaten kirletiyor halıyı silmekten yoruldum halı örtüsü kullanmayı düşünüyorum siz çocuklu anneler kullanıyor musunuz 

13 Cevaplar

+3 oy
(1,308 puan) tarafından

Bak inan ki koltuk örtüsü ve halı örtüsü kullanmadığıma o kadar pişmanım ki kesin al benim eşyalar mahvoldu 

-Reklam-
+2 oy
(3,218 puan) tarafından

Evet canım ikişer tane hem de😹 😹

+2 oy
(6,944 puan) tarafından

Kullanıyorum bende almalisin

+2 oy
(536 puan) tarafından

Ben evlendim evleneli kullanıyorum halı ve koltuklarımda çocuk olması şart değil

+2 oy
(6,218 puan) tarafından

Ben kullanıyorum gerçekten muhteşem birşey keşke zamanın da alaydim haftada bir çıkar yika kurut ser 

+2 oy
(4,646 puan) tarafından

Birini yıkayıp birini takiyom 

image

(358 puan) tarafından

Çok güzelmis link varsa atar mısınız 

(4,646 puan) tarafından

2 yıl önce görümce insatgram dan sipariş vermişti sorsam o da unutmuştur canım ya 

+2 oy
(779 puan) tarafından

Kesinlikle hayat kurtarıcı. Hele hele mutfak. Kızım bazen özellikle sulu bişey yerse mesela portakal sallayıp çıkan suyuyla mutlu oluyor. Haftada bir çıkar yıka ser. Çok kolay oluyor

+2 oy
(53,465 puan) tarafından

bende kullandim rahatlik oluyor

+2 oy
(2,651 puan) tarafından

Ben hiç kullanmadım. Yemek masasının altında zaten halı yok. Görsel olarak güzel bir şey ama, biz büyükler bile yemek dökebiliyoruz, çocuklar ile çokkk sıkıntılı olur. O yüzden orayı sürekli süpür sil yapıyorum. 

Diğer türlü kanape de, halının orada yemek yemek yasak. Sandalyede oturmadan ellerine bir şey vermiyorum. Buna rağmen tabiki kirleniyor ama küçük şeyler, siliyorum hemen. 

+2 oy
(251 puan) tarafından

Evet benim sad3ce oturma odasinda var keske en basindan kullansaymisim. Sivi bisey dokulunce hemen katlayip kaldiriyorum halinin dokulen seyden haberi bile olmuyor.

+2 oy
(2,590 puan) tarafından

Kullanıyorum inan herşey bembeyaz kaliyo atiyorum cikolatami yiyor sınırını alana kadar herşeye bulaştırır elini yıkarım....örtüleri 50 Dikkaya at ....ertesi güne kuruyor zaten .....ortalin remiz kalıyor 

+1 oy
(102 puan) tarafından

Ben değilde ablam kullanıyordu. 4 çocuğu var maşallah bide çok hareketliler. Ortalık sürekli kirleniyordu. Her bir oda için çifter diktirmişti. 2 ay ablamda kaldım. Müthiş kurtarıcı. Leke mi oldu biraz kirlendi mi at çamaşıra. Ne halıyla uğraşacaksın. Birini serip diğerini yıkıyordu. Kesinlikle tavsiye ediyorum canım. Onunkinin tek kötü yanı kumaştan mı yoksa hepsi mi öyle bilmiyorum ama çok kayıyordu bozuluyordu. Yanları lastikli olmasına rağmen. 

(6,218 puan) tarafından

Kumaşından dir cnm benimde var sererken bile Orlaniyorum tutkal gibi yapışıyor hqliya

(53,465 puan) tarafından

halıdan da kaynaklı olabilir benim oturmanodasindaki cok kaydiriyo ayni örtüyu mutdaktakine kullandım onda hic kaymadi

(102 puan) tarafından

Evet canım olabilir dediğiniz gibi 

0 oy
(3,518 puan) tarafından

Bu zamana kadar kullanmamis olman mucize benim bi tane 3 yasinda 2 senedir koltuk gali herseyi ortuyorum elimden gelse korudora da yapcam 

(358 puan) tarafından

Artık leke görmekten bıktım aklıma geldi bende kendime şaşırdım nasıl aklıma gelipte şimdiye kadar almamışım internetten mi aldınız acaba 

(3,518 puan) tarafından

Yok kiz pazara gittim aldim ama internette gordugumun aynisiydi markasi modeli 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 94 göst.
27 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Annelikguzell (1,353 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 126 göst.
0 oy
6 cevap 177 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 729 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,185 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,884 soru

23,875,884 cevap

321,125 kullanıcı