+2 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (2,541 puan) tarafından

Bizim borcumuz var eşimin kredi kartlarına haliyle aldığı maaşın yarısı oraya gidiyor geçen bile kızıma zar zor aldım bayramlık kumbarasında biriktirdiği parayla ama benim ayağıma giyicek ayakkabı yok 4 senelik ayakkabım var onuda sürekli giymekten artık yanları açılmaya başladı neyse yine idare ederim bu bayramda dedim ama geçen gece ev sahibimiz aradı yazlığındaki ceviz ağaçlarının budanması gerekmiş eşime dedi anlayan birini bul budasın eşimde dediki ben yaparım iyi güzel yapsında ev sahibi dediki iyi o zaman adama vericeğim parayı sana veririm eşimde hemen dedi ne gerek var abla boşver senden para isteyenmi oldu dursun paran sende dedi telefonu kapadıktan sonra bağrındım bedavaya neden yapıcaksın önümüz bayram cebinde yol parası dahi yok bayramlaşmaya gitmek için karının ayağına ayakkabı dahi yok kadın sana madem vericek para neden almıyosun bi ihtiyacımızı görürüz bana eşim dediki gitme o zaman sende yokmu hiç eşofmanların giy git bayrama dedi eşofmanla bayramamı gidilir siz söyleyin hadi gidilir varsayalım bende kadınım sonuçta bende istiyorum giyinmek kuaföre bile gidemedim saçımı kestirmem lazım gidemedim evden giyicem bu bayram idare edicem ama böyle yapması zoruma gidiyor benim haksızmıyım siz söyleyin 

9 Cevaplar

+7 oy
(976 puan) tarafından

Of bu adamlar niye el iyisi ya

(2,541 puan) tarafından

Evet gercekten ya

(7,804 puan) tarafından

ya bence hani denir ya ne gere var falan agiz ucuyla nezaketen denir de ev sahibiniz de esin ole dedi diye bedavaya calistirtmaz emek harcadi. zaman harcadin deyip uc bes veirir . esin istemem yan cebime koy yapmistir bence gibi . yada ev sahibiniz atiyorum bigun esin ona yardim icin yapar ucretsiz sinra sıkısık oldugunuzda ev sahibi kiranjzi falan idare eder bi ay gecikir o bu falan .

(2,541 puan) tarafından

Yok canım eşim bugün dedi o bana yarın para verse bile almam kadının evinde kaç senedir oturuyoruz dedi ev sahibi bugünde arayıp demiş çünkü parasız calistirmam diye eşim kabul etmemiş yine benim eşim öyle borç bile verse asla geri almaz onu evdeki karısıyla çocuğu çile çeksin başkaları rahat etsin 

-Reklam-
+2 oy
(53,475 puan) tarafından

yüzü tutmamistir alirim demeye 

(2,541 puan) tarafından

Bu akşam gidip arkadaşından sigara parası istemeye yüzü tuttu ama 

(53,475 puan) tarafından
+1

ben hic sigara içmediğim icin icenleri hic anlamiyorum sigaraya verdiği parayla neler alınır dusuncesindeyim ve acıyamiyorum haklisin o konuda bide bana niye kiziyosun ☺️

(2,541 puan) tarafından

Yok kız estafurullah neden kızayım sana yanlış telafuz yaptım sanırım ☺

+2 oy
tarafından

Lincleyen linclesin bence barizzz haksızsın o zaman sen niye çalışmıyorsun? Kaidn aramasa napacaktin ?

(2,284 puan) tarafından

Ben öyle düşünmüyorum kadın ne şartlarda olursa olsun çalışma taraftarından yanayım , eyliyken hiç çalıştınız mi? Biliyor musunuz o özgürlüğü ? Ben rahat rahat çocuğumu özel okula da gönderebiliyorum, istediğim birşeyi de sorgulamadan izin almadan özgürce alabiliyorum. Evliliklerde genel olarak çalışan kocadan para istenirken sorun yaşan miyor mu? Bilmediğimden soruyorum ben evlendim evleneli çalışıyorum 

(1,597 puan) tarafından

Erkekten erkeğe değişiyor ben bekarken hep çalıştım nisanliykende hatta o zaman bile herkes dediki alsın o kadr maaş alıyor sen ne çalışıyorsun diyordu en yanındakiler  eşimle biz evimizi yaptrdk eşyalarımızı aldk gerçekten bazı erkekler alsa başına kalkıyor evlenirken aldıklarının  çok gördüm eşim öyle biri de değil  6 yıllık evliyim nakit de bırakır hesabıma da atar var atıyor bazen kendinde olmasada yok demez o ayrı eğer ihtiyacım olsa çocuğum için bile çalışırım annem de hala çalışır benm babamda oyle pek kişisel ihtiyaç gidermez olsa bile yok der  annem emekli olmayı hak kazandı sadece yaşı tutmuyor annem hiç bir zaman eline bakmadı baksada öyle bakardı işte bu arkadaş da öyle olacak adam in konuşma şeklini bile babama benzettim hayatta para kabul edemez ihtiyacı olsa bile  çalışması gerekiyor  bı ayakkabı alsın diye yıllarca beklemesi değl yarın okulu var hu cocugun 

(555 puan) tarafından

Düşüp kalmaz bi Allah, o ayrı ama evlenirken beni ele güne muhtaç etmeyecek, ihtiyaçlarımı ön planda tutacak bi erkekle evlenmeyi tercih ettim. Benim cebimde para olmazsa benden önce o rahatsız olur, olur da yanında ben yokken bişeye ihtiyacı olur da alamazsa diye

(1,597 puan) tarafından

Rabbim hayrlı eş nasip etsin dışarıya ozendirmeyecek bazen almamak değil de onun önceliği çok başka yere vermesi kırıcı olan  çekirdek aile kavraminin bilincine varamiyor maalesaf bazı erkekler dışarı iyisi olup evdekini gormuyor 

(555 puan) tarafından

Öylesiyle yaşamak zordur zaten Allah olması gereken şekle soksun umarım 

+2 oy
(569 puan) tarafından

Ya bu kocalar hep millete melek ya

+2 oy
(2,363 puan) tarafından

Haklısın canım oda ev sahibi sonuçta almayım diye düşündü belki 

Allah herkesin yardımcısı olsun şu zamanda geçim çok zor hele kirada olunca 

+1 oy
(5,386 puan) tarafından

İnanın üzülüyorum bunları okuyunca haklısın ama eşinde utanmistir belki jest olsun diye ev sahibi diye yaparım demiştir 

(2,541 puan) tarafından

Yok canım ya hep yaptığı şey eşimin böyle

+1 oy
(251 puan) tarafından

Ama nezaketen soylemistir ben olsam herhalde ben de oyle soylerdim. Ev sahibinden para almaya cekinebilir. maalesef kredi karti kullanmak insani bu hale getiriyor kredi cekmeyin faize bulasmayin. Borclarinizi bitirmeye bakın. Adam calisiyor cabaliyorsa fazla ustune gitmeyin derim. Her sey gecer 

+1 oy
(3,330 puan) tarafından

Ben sevmem böyle şeyleri emek vereceksin ama karşılığında hicbir şey almayacak. Gitmesin o zaman. Eşiyle çocuğuyla ailesiyle kaliteli başbaşa vakit geçirmek varken sizi yalnız bırakıp bedavaya emek ve zaman harcayacak. Gerçekten pes.

0 oy
(2,977 puan) tarafından

Ben anlamıyorum bu insanları kadın ihtiyacım var diyor kimisi yazmış evde iş yap diye bugün bir ip elli altmış liradan başlıyor bunun için bile sermaye lazım birde yaptı hadi satılacak mi  adam yüzü tutmamış demek ki ama keşke alsaymis .

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 545 göst.
1 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 420 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,579 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 1,742 göst.
12 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Manolyam (3,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.