0 oy
266 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (403 puan) tarafından

Hanımlar merhaba, ben beyaz tenli kırmızı yanaklı bir kadınım. Maşallah saçım Kaşım falan simsiyah 😁 biraz sıkıldım koyu renk saçtan. Yeni yeni bir sürü saç rengi isimleri çıkmış, güneşin öptüğü falan😂 hiç bir bilgim yok. Böyle açık kahve, altın tonlar olur yani aslında çok fikrim yok. Bana fikir verebilir misiniz

3 Cevaplar

0 oy
(672 puan) tarafından

Tam beyazssan eyer kızıl kırmızı gibi renkler güzel olur kiralık aşkdaki defnenjn saçı gibi mesela:)

(403 puan) tarafından

Tam beyazım ama eşim izin vermez... Sen evli bir hanımın çocugumuz olacak yakışmaz diyecek hiç sormadan söyleyeyim 😂 bir de Şanlıurfa da kızıl sacla dolansam eşim katil olur 😂😂 

(672 puan) tarafından

Yaa en güzel seçenek oydu ama 

(672 puan) tarafından

image

image

bunlardamı olmaz?:)
(403 puan) tarafından

Olabilir ama kapkara saçımı acarlarken yakma ihtimalleri kaç 🥲

(672 puan) tarafından

İyi kuafore gidersen olmaz iyi araştlr sonra yaptır

-Reklam-
0 oy
(3,825 puan) tarafından

Beyaz ten e bakır yakıştığı kadar hicbisey yakışmıyor bence

(6,668 puan) tarafından

Post sahibi değilim ama yazmadan edemicem 😂 bnde çok istiyorm bakır kızıl felan ama hiç cesaret edemiyorm ya 😂 hiç boyatmadım saçlarımı yaşımda 35 sonra bana 30 undn sonra buna ne olmuş demesinler 😂

(403 puan) tarafından

😁😁 üniversitedeyken bakirdim uzun bir süre ama bakmiyordum hiç saçıma bir de kaşlarımı açma işlemini hiç akıl edemediğim için hoş durmuyordu. Dip boyası çok hızlı geliyor onu soyleyeyim. Annem bir ara kırmızı yaptı, inanılmaz akıyordu. Bu renkler biraz özen bakim istiyor🥲

0 oy
(2,057 puan) tarafından

Direk bakır ve kızıl geldi aklıma 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 411 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 448 göst.
20 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
8 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Melis33 (553 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 77 göst.

Kategoriler

1,476,566 soru

24,171,382 cevap

335,882 kullanıcı

...