+2 oy
1,040 göst.
Diğer kategorisinde (1,465 puan) tarafından

İyi geceler uyumayanlar buraya.

Hadi  kimseye itiraf etmediklerinizi buraya yazın.

Ben başlıyorum sakız çiğnerken asla balon yapamıyorum.23 yaşıma geldim yinede yapamam hep içimde kalmıştır yapıp patlatmak şuan eşim patlata patlata çiğniyor aşırı sinir oluyorum

23 Cevaplar

+6 oy
(13,172 puan) tarafından

Böyle itirafsa bende edeyim ıslak calamam bende hani parmaklarıyla çalıyorlar yaa 😂😂

(53,475 puan) tarafından

deli gibi çalarım ☺️ konserler yuruyusler dugunumde bile caldim ☺️

(13,172 puan) tarafından

İyiymiş kız ben bir türlü beceremedim yaa 😄😄

(1,465 puan) tarafından
+1

Ben onuda yapamıyorum

(190 puan) tarafından
+1

Ben çok güzel çalarım bütün parmaklarımla ayrı sekroni yapabilirim jxjdjdjdjd

-Reklam-
+4 oy
(6,723 puan) tarafından

İtiraf ediyorum bu hayatta sadece anne olmayı sevdim

(1,465 puan) tarafından

Dünyanın en güzel duygusu net

+4 oy
(1,312 puan) tarafından

Okulumu bitirmediğim için kö pek gibi pişmanım 

(1,465 puan) tarafından

Bende pişmanım kendimi kocama mecbur bıraktığım için

(1,312 puan) tarafından

Ben o yüzden değil ama şu an mesleğimi yapıyor olabilirdim 

(1,341 puan) tarafından

Bu ben :))

+2 oy
(14,288 puan) tarafından

Ağzımdan garip bir ses çıkarabiliyorum cır cır böceği gibi garip bi ses çevremde kimse yapamıyordu okul zamanında buldum da tam olarak nasıl yaptığımı bende bilmiyorum anlık bulduğum bişey 😂😂😂🤣🤣🤣🤣

(1,465 puan) tarafından
+1

Hep merak etmişimdir nasıl yapıyorlar diye😂

(14,288 puan) tarafından

İnan tarif de edemiyorum şöyle yap diye karşımdaki donuk donuk bana bakıyor sadece 😂😂😂😂

+2 oy
(1,465 puan) tarafından

Ya ben bu saydıklarınızıda yapamıyorum😔🥲

+2 oy
(6,250 puan) tarafından

İtiraf ediyorum yaptığım kötülüklerden ve yaktığım canlardan pisman değilim aklım hayla yapmak için beklediklerim de 😁😁😁😁😁😁

(1,465 puan) tarafından

😂

+2 oy
(21,818 puan) tarafından

İkinci çocuk için çabalıyorum ama içimde b.ku yedin hissi var engel olamıyorum 

(2,603 puan) tarafından
+1

Yapın tabi yapın. Sizin bizden daha rahat olmaya hakkınız yok😅😅🤭

(21,818 puan) tarafından

Bu sene 35 yaşına girdim tiroid rahatsızlığım var daha önce ciddi bir hastalık geçirdim oğlum tek kalsın istemiyorum açıkçası biraz da çalışmaya ara vermek istiyorum çocuk olursa ücretsiz izin kullanacağım oğlumla da gönlümce zaman geçiririm diye umuyorum ( geçiremedi :))

(2,603 puan) tarafından
+1

Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım. Gönlünüze göre versin inşallah 

(1,465 puan) tarafından
+1

Zamanı gelince olur inşallah

(21,818 puan) tarafından

İnşallah teşekkür ederim gecikti aslında ama daha bir gün geçti o yüzden test yapmadım bekliyorum 

+2 oy
(690 puan) tarafından

İtiraf ediyorum tualetdeyken kendi kendime roman kuruyorum🤭😄

(1,465 puan) tarafından

Onu bende yapıyorum 😂

(690 puan) tarafından

Deki oldugumu düşünüyordum tek degilmişim🤣🤭

+2 oy
(3,568 puan) tarafından

Olumden cok korkuyorum 

(1,465 puan) tarafından

O korku hep içimde Allah günahlarımızı affetsin 

(3,568 puan) tarafından
+1

Canim sadece olum korkusu degil benimki olumden sonra olacaklar olum ani kabir mahser cennet cehennem ve daha bi suru sey amelimden korkuyorum aslinda ben 

+2 oy
(488 puan) tarafından

Eşimle ikinci evliliğinin eşini daha önce tanımadığım pişmanım başka pişmanlığım yok çok şükür 

(1,465 puan) tarafından

Kader ablam vardır bundada bi hayır

(488 puan) tarafından

Evetcanim vardır bunda da bir hayir

+1 oy
(163,180 puan) tarafından

itirqf ediyorum en sevdigin koku cocuklqrimin *** kokusu ve ter kokusu

(1,465 puan) tarafından

😂küçük için bunu diyebilirim ama büyük çocuğum için diyemem 

(1,577 puan) tarafından

Benimde çocuklarımın kokuları ayrıca küçükken annemin kokusu ter kokusu bile hoşuma giderdi bazen iş yapıp terlerdi sarılırdım o ter kokusu bana çok huzurlu hissettiyordu ya hahaha

+1 oy
(311 puan) tarafından

Yazını olurken balonumu şişiriyordum ele hoşş☺️☺️

(1,465 puan) tarafından

😂😂

(311 puan) tarafından

AA buraya bakmayalı yeni emojiler gelmiş 😅😔🥰😀😊🤲🏻😄😂😢😩🐍😥🤢🙈👍🏻🤷🏻😅❤️🥺😘♥️🥋🤙🏻👈🏻🤮💃🏻😳😓😲🎉💮🏵️🌼🌺⛄☃️😀😃😄

+1 oy
(3,095 puan) tarafından

Sağ elle yazı yazamıyorum yazmaya çalışsam çivi yazısı gibi oluyor çünkü solağım sjsjsjsjs 😂😂😂😜😜😜

(3,095 puan) tarafından

Benimde öyle ağır bir iş var ise onu genelde sol el ile yaparım çünkü sağ elim baya güçsüz 

(6,404 puan) tarafından

Ben herşeyi solnele yapym vala yemek içmek yazmak belki günah falan öyle diyorlar bilmyrm ama elimde deil yapamıyorum 

(3,095 puan) tarafından

Günah değilde uygun değil efendimiz Hz Muhammed sav sağ elle yemeyi tavsiye etmiş bende ilk başta çok zorlanıyordum ama kendimi alıştirdim sağ elle yemeye evet bazen unutuyorum ama aklıma gelir gelmez sağ elle iş yapmaya gayret ediyorum önemli olan niyet ve gayrettir canısı bi dene bence 

(6,404 puan) tarafından

Denedim sag elle yiyince kolum yanindakinin ağzına girer gibi oluyor 🫣😀

(1,465 puan) tarafından

Annemde sol elimi kullandığımı fark edince sağa alıştırmış küçükken ama yinede sol elim daha işverişli babam da solak sağoiı kullanamaz 

Oğlumda solu bebekken kullanıyordu ama bende sağa alıştırdım 

+1 oy
(392 puan) tarafından

Bu postu sakız çiğnerken okumam bende patlatınca eşim sinirleniyor 😁 

(1,465 puan) tarafından

😂😂

+1 oy
(522 puan) tarafından

Düzenli bir işim olsa eşimi anında boşarım 🤣🤣🤣🤣  sevgililik hayatı en güzeliymiş o buluşma heyecanı özleme heyecanı filan kızdığında tlf uçak moduna alma . Kafana yapmadığı zaman ayrılıp başkasıyla yeni yol çizme filan 🤣🤣🤣

(1,465 puan) tarafından

Bizimki nişanlıyken prenses gibi hissettirirdi adam ağız tadıyla kavga bile etmezdi.şimdi kül kedisine döndüm 

Kavga ettiğimizde ikimizde mahalle kadınlarına dönüyoruz

(522 puan) tarafından

Benim ki herhangi bir konu üzerinde bile tartışma istemez. Hep mutlu olalım der durur ki böyle de sorunlar aşılmıyorrr 

+1 oy
(7,484 puan) tarafından

İtiraf ediyorum kocam dan daha çok yemek yiyorum😂

(1,465 puan) tarafından

Bende bende onun yemeğini yiyorum bazen😂

+1 oy
(808 puan) tarafından

Kulagimi kipirdatabiliyorum 😅   

(1,465 puan) tarafından

Bunuda benim dışımda herkes yapıyormuş 

+1 oy
(1,584 puan) tarafından

Okulu terk ettiğim için çok pişmanım keşke zamanı geriye alabilme şansım olsaydı 

(1,465 puan) tarafından

Bende mecbur kaldığım için bazen keşke diyorum saha fazla mücadele etseymişim

(1,584 puan) tarafından

Keşke bende mecburiyetten biraksaydim keyfime göre bıraktım ben ondan bu kadar pişmanim

+1 oy
(3,105 puan) tarafından

Asla ıslak çalamıyorum çok denedim ama olmuyor. Birde oyun havası ve kaşık oynayamıyorum. Ellerim çok ufak kaşığı asla tutamıyorum. Ama ben böyleyken eşim felaket güzel oynar, onların köyünde aşırı sevilir kaşık. Bütün kınalar, düğünler kabusum 😅

(1,465 puan) tarafından

Bizim buradada  kaşık oyunları var ama Allahtan kimse artık oynamıyor onun dışında bende güzel halay çekerim💃💃

0 oy
(648 puan) tarafından

İtiraf ediyorum, hamileyim çocuğumu şimdiden çok seviyorum ama evlenir evlenmez hamile kalarak doğru mu yaptım bilmiyorum. Oğluma iyi bir anne olabilir miyim diye korkuyorum. Hala kendimi çocuk gibi hissediyorum. Nasıl anne olacağım bilmiyorum.. Herkese çok cesur davranıyorum ama ben yaprak gibi titriyorum.. 

(13,437 puan) tarafından

İdil ya 🥰 sen kaç yaşında anne oldun

(1,312 puan) tarafından

İnşallah canım zor oluyor ama büyüdüköe aşık oluyorsun ya ❤️

Canım ben 23 yaşında anne oldum 

(1,465 puan) tarafından

Korkmayan varmı çok normal korkman ama kucağına aldığın an bütün endişeniz gidiyor inan  bana 💞🫶

(648 puan) tarafından

Öyle mi diyosun 🥲 Teşekkür ederim inşallah öyle olur 

(4,314 puan) tarafından

O korku birazda bende olsa ya 😂 6 kere hamile kaldım 19 yaşımdan beri kedi gibi doğuruyorum . 2 si kalbi durdu kürtaj oldum 4 çocuğum var aklım hala doğuramadıklarımda. Acaba 5 demi olsa modundayım

Ben sanırsam çocuğumu değil Arkadaş doğuruyorum kendime şimdi büyüdüler kızlarımla okuldan geldikelrinde ne yaptıklarını dinlemek arkadaşlarını eleştirmek amannn kızım boşver o senin değerini bilmiyor o kaybediyor boşver deyip dedikodu yapmak 

Oğlum 13 yaşında koluma takıp markete gitmek ... Gece sahura kahkahalarla oturmak .. 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 412 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,577 puan) tarafından soruldu
+3 oy
25 cevap 832 göst.
+5 oy
24 cevap 1,593 göst.

Kategoriler

1,455,416 soru

23,882,812 cevap

321,417 kullanıcı