+5 oy
835 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar hayırlı geceleriniz olsun beni merak edenler olmuş birileri yüzünden 1 hafta engel almıştım  🙈🙉🙊

Ama kendime söz verdim isteğiniz kadar arkamdan atıp tutun umrumda değil kim ne düşünüyorsa onu yaşasın der geçerim 😈

Cenazemiz filan vardı bu Adapazarı na gidip geldim 🧐

Bayramda Trabzon işimiz olmadı onay alamadim neden bilmiyorum ama hiç üzülmedim belkide yolda başımıza birşey gelecekti Rabbim bu şekilde engel oldu diyorum 🤗

Bebeler uyutuldu keyif kahveleri içildi kocamda uyusun bı Nescafe sigara keyfi yapmak istiyorum 🥳

Şükür 68 kilo olmuşum son 2 kilo 😁

image

9 Cevaplar

+3 oy
(14,125 puan) tarafından

Aleyküm selam canım ben merak etmiştin post açmayınca canım bu arada basınız sağolsun 

Her hayırda şer her şerde hayır vardır dediğin gibi aynı hayırlısı olsun 🥰

(6,777 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım aynn öyle 

-Reklam-
+2 oy
(30,732 puan) tarafından

Aleyküm selam yaa neden dolayı onay vermediler tüh biraz hava almış olurdun ya🥺

(6,777 puan) tarafından
+1

Normal doktorum tamm dedi ama öğretim üyesi hocamız yakın yerlere git ama orası çok uzak kendini tehlikeye atma dedi  bebek içerde çok fazla baskı yaptığı için bagirsaklarim ödem yapmış 

(30,732 puan) tarafından

Allah izi kalmayacak şekilde şifa versin ❤️

(6,777 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım Allah razı olsun geçecek hepsi inanıyorum 

(30,732 puan) tarafından

İnşallah ❤️🌸

+2 oy
(528 puan) tarafından

Kocanla yap nescafe sigara keyfini :) daha tatlı olur 

(528 puan) tarafından

Anladım canım.  Çok geçmiş olsun

(6,777 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 

(921 puan) tarafından

Ay canım ya ücretli alınca pahalımı ya devlet niye böyle yapıyor ver fazla fazla ihtiyaç bu 

(6,777 puan) tarafından

Raporlu olduğu halde 3  3 buçuk milyar veriyorum her ay canım el içi kadar 1 tüp yapıştırıcı macunu bile 600 lira canım gerisini sen düşün aldığın zaman 1 tane alayım diyemiyorsun paket şeklinde almak gerekiyor ki fiyat güncellemesi yapıldı 4 bini geçer bu ay ki ödemesi 

(921 puan) tarafından

Ay Allah yardımcınız olsun ücretsiz olması lazım işde bişey diyemiyoruz 

+2 oy
(921 puan) tarafından

Afiyet olsun canım evet nerak ettik hatta geçen post açtım senin için kapatıldı 🤗başın sag olsun kim vefat ettiyse Allah sabır versin hakkında hayırlısı olsun gidemezsende bazende gidesin oluyo biyerlere bişeyler engel oluyo insana saglıgın iyi olsun gerisini boşver hoş geldin🤗

(6,777 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım inan postları görmedim buradan arkadaş watsaptan yazmış oradan biliyorum babam da bendeydi  baya yoğun bir hafta oldu cenazeye gitmişken babamin bayram temizliğini yaptım 1 senedir evi temizlenmemis baya yordu gelirken de ne kadar battaniye yastık halı varsa aldım geldim 2 3 günde burda onlarla uğraştım yıka kurut ütüle paketle anca kendime geliyorum 

(921 puan) tarafından

Dogrudur canım kadının işi bitmez maşallahın var bu sıra canım hiç iş istemiyor birazda orucun etkisi

(6,777 puan) tarafından

Allah kabul etsin inşallah canım ben tutmuyorum o yüzden zorlanmıyorum pek

(921 puan) tarafından

Allah razı olsun duamızdasın canım sende bize dua et olurmu bu aralar biraz sıkıntıdayız🤗

+2 oy
(4,029 puan) tarafından

Ablam başın sağolsun 

Seni 3 gün önce rüyamda gördüm 

Alışveriş merkezinden çıkıyormuşsun

Aa bu asmira toprak rüzgar değil mi dedim ama keyfin yerine yüzün gülüyordu 

İlk defa buradan birini rüyamda gördüm 

🫢❤️🫶💐

Postuna denk gelmedim 3 gündür söyleyemedim 

Meğer engel yemiş sın

Bende çok yedim burada engel🤣🤣🤣🤣

(6,777 puan) tarafından

Rabbim hayırlara kılsın inşallah canım ♥️♥️♥️

Bende bol bol yiyorum ama haksızlık kışkırtan yemeli engel 

(4,029 puan) tarafından

Amin inşallah 

Evet önce karşı taraf kışkırtıyor bize heyheyler gelince engel yiyoruz 🫢🫶

+2 oy
(2,190 puan) tarafından

Hoş geldin büşbüş 

(6,777 puan) tarafından

Hoş buldum gülüm nasılsın 

+1 oy
(3,905 puan) tarafından

Ooo aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu Ablam hoşgeldin öncelikle vefat eden kişi için başınız sağolsun Allah rahmet eylesin bide abla yaw bende kilo almaya çalışıyorum ama ne yaparsam yapayım olmuyor bu kardeşine vereceğin bir tavsiye var mı 😕🫶🏻🫶🏻😘❤️❤️❤️

(6,777 puan) tarafından

Gülüm sahurda yiyip yatıyorum büyük ihtimalle ondan kilo almayı. Başardım bayramdan sonra almaya devam edemezsem doğru düşünüyorum diyetisyenede gittim almak için 

(3,905 puan) tarafından

Yaa demek öyle bende işe yaramıyor yaa şuan kilom 46 yinede teşekkür ederim abla ☺️❤️🫶🏻

0 oy
(1,468 puan) tarafından

Hoşgeldin canım nasılsın Başınız sağ olsun kim öldüyse Allahım mekanı cennet olsun inşAllah takma kimseyi ben takıyorum da noluyor seni görünce mutlu oluyorum bende Bi abla gibi artık kimsesiz kaldım dua et olur mu bende ediyorum sana hep birbirimize :))) ❤️

0 oy
(834 puan) tarafından

Merhaba hoş geldin 

(6,777 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 1,029 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,817 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 453 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu