https://youtube.com/@kubracetinkayaa?si=YF-d0CWMH7nRFf6j
Daha öncede paylaştım bazı arkadaşlar takip etmişti çok teşekkür ediyorum onlara . Takip etmeyen arkadaşlar takip edebilir mi kendi halinde video çekiyor <3
Çok çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız 🫠🥰😇
Ben takip ediyorum postun üste çıksın canım 🥰
Biliyorum Hülyam🥰🥰🫠 teşekkür ederim
Ha bu arada annene çok benziyorsun onu da söylemeden geçmeyecem canım 😍 çok tatlı ama annen 🥰
Yaa teşekkür ederim canım ben babama benziyorum diğer kız kardeşim anneme benziyor ☺️
Benide benide 😔 Instagram hesabım sumeyra bulut
Bende ınstagram yok canım yaa yoksa takip ederdim
Abone oldum canım
Çok teşekkür ederim canım 🫠🩵
Takip ettim canım
Teşekkür ederim canım benim 🥰🫠
Yaa Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım 🫠😘
Takip ediyorum 2 aydır.
Yaa çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🫠🥰
Annene söyle videoları çok kısa tutsun uzun videolar izlenmiyor
Kaç.defa söyledim vlog tarzında çekmeye çalışıyor onun izledigi bir kaç kanal var bu tarz onlaar gibi çekiyor
Ettim bile:)
Teşekkür ederiz canım benim 🫠🤩
Bence annene söyle kısa yapsin videoları.ben tarif aradıgımda hep dakikasına bakar en kısa olanına girerim:)
Abone oldum :)
Bol izlenmeler diliyorum ✨
Ettim canm gözde ismim
Tarifini Versene sumyrabulut buda benim Instagram hesabım sizde takip edin
Öncesinden abone olmuşum
Abone oldum canim :)
Abone oldum maşallah canım bir sürü video paylaşmış 😻 editleyen biri olsa çok güzel olur aslında 💕🥰💐
Bende abone oldum cnm
Kanalı çok güzel ama başlıklar çok sıkıcı ekmek yaptım köfte yaptım çorba yaptım yaptım yaptım sadece:) daha heyecan uyandırıcı ve farklı başlıklar yaparsa daha verimli olur diye düşünüyorum destek olmak adina abone oldum 🩷
Ettim cnm müsait olunca beğeni de yaparım
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Takip ettim canım Allah emeğini boşa çıkarmasin. Ama bu işler sabır işi 1 yılın sonunda kazanmaya başlar pes etmesin
Öyle zor aslında kazanacagi parada çok çok az ama merak ediyor işte merakını alsın teşekkür ederim canım
1,472,488 soru
24,111,895 cevap
333,002 kullanıcı