+2 oy
1,147 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (748 puan) tarafından

Kizlar kızım beş yaşında Snapchat çok seviyo efektleri falan iki ay önce babası tablet aldı ona bu uygulamayı yükledik neyse benim telimde de vardı ama hiç böyle sıkıntı yaşamadım ben eşimle yyedi yıllık evliyim hiç böyle bişi yaşamadım 

Kızımın tablettinde yeni e mail le hesap açtım. Bir iki aydır vardı tsbletinde bende tablete hiç bakmayan biriyim kızım oynar eder ben bu uygulamayı da çok bilen biri değilim neyse misafir vardı bizde yemek yapıyodum iftarlik. Eşim birden mutfağa geldi tabletle küfürler saydirmaya başladı işte sen ben yokken erkeklerle mi konusuyosun bunlar kim sende ekli diye bağırmaya başladı ama bıçak bile tuttu o anda beni tehtit etti işte seni geberticem sen iste bilmem nesin küfürler etti ezana son yirmi dakika kala çok büyük kavga ettik ben iftarimi bile açamadım bana misafirler gitsin sen görürsün dedi ben çok kötü oldum hicbisifen haberim yokken eşimin böyle yapması beni çok korkuttu neyse misafirler gitti eşim beni evden attı biton küfür hakaret. İki adam mesaj atmış meraba naber diye atanların adida hep pislik yani biri sek.i sporcu falan anlamadım hiç alakam yok ama eşime anlatamiyorum ben sadece bı lens uygulaması diye biliyodum neye göre geliyo bu mesajlar Arkadaş istekleri falan arkadaş eklenen lerde varmış kızım küçük eklemeyi bilmez bende hiç bilmiyorum eşime anlatamiyorum benim hiçbir suçum olmadığı halde o kadar kötü oldum ki bana nasıl böyle bişi yakistirir diye beni evden attıktan sonra kızım çok ağladı arkamdan en sonunda aldı eve kızımı uyuttum sarıldım öptüm ağlamaktan gozlerim çıktı yerinden stresten midem kaç gündür agriyo oruçla beraber bisi yiyemiyorum artık eşim hala beni sucluyo bana biri anlatabilirim yaa telefonumu da elimden aldı iki gün tablete de şifre koydu nasıl olur anlamıyorum bu kızım yapamaz bende yapmadım yani eşimi aldatmak aklımın ucundan bile geçmezken yanımdan erkek geçse gözlerimi öne egerim o kadarki sakinirim ama eşimin beni bunca yıl hiç tanimamis olması beni çok kırdı boşanma davası aciyroum dedi bende aç daha beni tanimadiysan bitsin dedim çok üzgünüm çokk. Nolur bana dua edin bu iftira bana çok ağır geliyo

29 Cevaplar

+1 oy
(6,285 puan) tarafından

Açık konuşmak gerekirse kırmak istemem ama kocan bı b.oklar yiyor seninde yediğini düşünüyor kişi kendinden bilir işi bu oluyor 

Tiktok. Twitter Facebook Instagram aklina gelebilecek her uygulamayı kullanan biri olarak diyorum yazanlar da oluyor ben fark edersem ben engelliyorum eşim fark ederse eşim engelliyor 7 yıllık evliyim hiç böyle bir tepki almadim bı ara kapatmayı bile düşündüm gerek yok engelle bak keyfine dedi 

-Reklam-
+1 oy
(137 puan) tarafından

Öncelikle yaşadığınız durum gerçekten çok zor yani çok zor bir imtihanla baş başa kaldınız ama inanıyorum ki bunun üstesinden Allah'ın yardımıyla geleceksiniz sonuç ne olur bilemeyiz ama eşin tarafından bakınca sana karşı sinirli olması haklı yanlış anlamayın lütfen ama seni evden dışarı atması sana şiddet yapması hem de üstelik 7 yıl evli olmana rağmen böyle yapması çok yanlış evet kızabilir hatta telefonu elinden bile alabilir tablet olsun ama evden atmak bıçak çekmek bunlar çok yanlış öncelikle 7 yıl ne demek yapsaydın zaten ilk senesinde değil şimdi yapardınız ben bu uygulamayı bilseydim size yardımcı olurdum yani nasıl kanıtlayacağım da bilmiyorum allah yardımcınız olsun Allah sizi bu zor günde Ramazan'ın hürmeti için inşallah masum oldğunuz ortaya çıkar eğer ki eşiniz size böyle yapmaya devam ederse telefon konuşmalrı mesaj dökümanaları çıkarttın

+1 oy
(3,260 puan) tarafından

Yaa inşallah eşin senin masum olduğunu anlar canım çok üzüldüm 😞 geçen de benim başıma benzer bişey geldi. Bi baktım telefonumda alev amblemli bir uygulama yüklü. Tinder yazıyor. Çok şaşırdım eşime msj attım bunu bana sen mi yükledin diye. Sonra Google dan araştırdım arkadaş bulma uygulamasıymış hem de yakın çevreden. Sonra aklıma geldi benim 3 buçuk yaş bebem telefonumu aldı öyle ordan oraya gezdi. Google playa girdim en önde o uygulama var bir tıkla yükleniyor. Eşime, "eğer bu uygulamayı senin telefonda görseydim kıyameti koparırdım açıklama kabul etmezdim asla" dedim. O da, "ben de aynı şeyi düşündüm" dedi. Yani eşin lütfen sakin olsun. Bu hayatta her şey olabiliyor. 

+1 oy
(879 puan) tarafından

Bacım kocan manyak mıdır nedir bu Ramazan ayında ve misafirlerin yanında yaptığı doğru mudur benim çocuklar da tlfnumdan snapcetten birlikte foto çekip paylaşmışlar çocuk bunlar herşeyi yaparlar sonradan fark etmiştm kızım yapamaz deme daha geçen 1 inin isteğini kabul etmişler adam da slm yazmış valla ben mesajı görmedim eşim görmüş sordu haberim yok çocuklarının işidir dedim sildi engelledi geçti kocan nasıl bi adam ki 7 yıllık eşine böyle zulm ediyor iftira gibi kötü bişey yok Rabbim islah etsn seninde yardımcın olsun asla üzülme maden öyle kurtul bu adamdan daha iyi

+1 oy
(1,097 puan) tarafından

Öncelikle eşinizle olan durumu düzeltmemiz umuyorum rabbım kimsenin yuvasını boş nedenlerle yıkmasın. Ama yanlış anlamayın 5 yaşındaki çocuga tablet alınmaz sosoyal medya hesabı kullandırılması son derece yanlış ve tehlikeli. Çocuğa ekran göstermek ya da göstermemek veya gösterilen süre vs sizin tercıhınız de madem ekran gösteriyorsun TV olsun çizgi film kanalları var. Telefon tablet riskli iyi bişi değil. Böyle insanların iğrenç çeriklerine denk gelmiş olma ihtimali var çocugunuzun. YouTube çocuk videolarında şiddet içerikli ekranlar varmış burda okuduk kadın diyor çocugum hayali senaryolar üretiyor korkarak uyanıyor vs vs şüphelendim ve YouTube geçmişine baktım da olayı anladım deiye yazdı. Çocugunuza sanal zarar vermeyin daha da. Yerınızde olsam tablet bozuldu deyıp uzun bir süre rafa kaldırırdım.Hayattan biraz ders alalım. Bu musaibet ders vermiştir size ınsallah 

+1 oy
(7,259 puan) tarafından

Ah bacı sen bilmediğin uygulamayı niye indirdin hadi indirdin niye hesap açtın birde çocuğunun eline vermişsin bu duruma çok üzüldüm inşallah eşinde en kısa zamanda siniri geçerse anlar ilk görünce çok tepki vermesi normal bende veriririm o tepkiyi birde isimler kötü diyorsun dua et bol bol Rabbim büyük gösterir doğruyu buda bir ders olsun sana ve bize hepimize ona göre daha dikkatli davranmak lazım 

+1 oy
(251 puan) tarafından

Kocan sakinlesince tekrar konusmalisiniz. Uygulamanin nasil calistigini bile bilmiyorsun bunu ona anlat. Snapchat cocuklar icin iyi bi uygulama degil. Bu arkadaslik uygulamasi. Herkese acik videolar var mesela onlar tehlikeli cocugun gormemesi gereken seyler. Cocugun efekt istiyorsa baska bi uygulama sec bana kalirsa. 

+1 oy
(283 puan) tarafından

Al eline Kur'an Kerim'i yemin et önünde canım benim bı suçum yok Rabb'im şahit diye sonra bosiyorsa bosasin canim

+1 oy
(3,771 puan) tarafından

Kişi kendinden bilir işi diye bir söz varya bilmeden etmeden seni direk suçlu ilan etmesi tuhafıma gitti erkekler bir iki kadın videosu görse ne var ki bunda öylesine baktım der onu geçtim bıçak çekmek nedir ya gerçeği anlayınca yüzüne bakma bence manyak mı ne 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,006 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 339 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (284 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 160 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu