Kizlar kızım beş yaşında Snapchat çok seviyo efektleri falan iki ay önce babası tablet aldı ona bu uygulamayı yükledik neyse benim telimde de vardı ama hiç böyle sıkıntı yaşamadım ben eşimle yyedi yıllık evliyim hiç böyle bişi yaşamadım
Kızımın tablettinde yeni e mail le hesap açtım. Bir iki aydır vardı tsbletinde bende tablete hiç bakmayan biriyim kızım oynar eder ben bu uygulamayı da çok bilen biri değilim neyse misafir vardı bizde yemek yapıyodum iftarlik. Eşim birden mutfağa geldi tabletle küfürler saydirmaya başladı işte sen ben yokken erkeklerle mi konusuyosun bunlar kim sende ekli diye bağırmaya başladı ama bıçak bile tuttu o anda beni tehtit etti işte seni geberticem sen iste bilmem nesin küfürler etti ezana son yirmi dakika kala çok büyük kavga ettik ben iftarimi bile açamadım bana misafirler gitsin sen görürsün dedi ben çok kötü oldum hicbisifen haberim yokken eşimin böyle yapması beni çok korkuttu neyse misafirler gitti eşim beni evden attı biton küfür hakaret. İki adam mesaj atmış meraba naber diye atanların adida hep pislik yani biri sek.i sporcu falan anlamadım hiç alakam yok ama eşime anlatamiyorum ben sadece bı lens uygulaması diye biliyodum neye göre geliyo bu mesajlar Arkadaş istekleri falan arkadaş eklenen lerde varmış kızım küçük eklemeyi bilmez bende hiç bilmiyorum eşime anlatamiyorum benim hiçbir suçum olmadığı halde o kadar kötü oldum ki bana nasıl böyle bişi yakistirir diye beni evden attıktan sonra kızım çok ağladı arkamdan en sonunda aldı eve kızımı uyuttum sarıldım öptüm ağlamaktan gozlerim çıktı yerinden stresten midem kaç gündür agriyo oruçla beraber bisi yiyemiyorum artık eşim hala beni sucluyo bana biri anlatabilirim yaa telefonumu da elimden aldı iki gün tablete de şifre koydu nasıl olur anlamıyorum bu kızım yapamaz bende yapmadım yani eşimi aldatmak aklımın ucundan bile geçmezken yanımdan erkek geçse gözlerimi öne egerim o kadarki sakinirim ama eşimin beni bunca yıl hiç tanimamis olması beni çok kırdı boşanma davası aciyroum dedi bende aç daha beni tanimadiysan bitsin dedim çok üzgünüm çokk. Nolur bana dua edin bu iftira bana çok ağır geliyo