+2 oy
1,145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (748 puan) tarafından

Kizlar kızım beş yaşında Snapchat çok seviyo efektleri falan iki ay önce babası tablet aldı ona bu uygulamayı yükledik neyse benim telimde de vardı ama hiç böyle sıkıntı yaşamadım ben eşimle yyedi yıllık evliyim hiç böyle bişi yaşamadım 

Kızımın tablettinde yeni e mail le hesap açtım. Bir iki aydır vardı tsbletinde bende tablete hiç bakmayan biriyim kızım oynar eder ben bu uygulamayı da çok bilen biri değilim neyse misafir vardı bizde yemek yapıyodum iftarlik. Eşim birden mutfağa geldi tabletle küfürler saydirmaya başladı işte sen ben yokken erkeklerle mi konusuyosun bunlar kim sende ekli diye bağırmaya başladı ama bıçak bile tuttu o anda beni tehtit etti işte seni geberticem sen iste bilmem nesin küfürler etti ezana son yirmi dakika kala çok büyük kavga ettik ben iftarimi bile açamadım bana misafirler gitsin sen görürsün dedi ben çok kötü oldum hicbisifen haberim yokken eşimin böyle yapması beni çok korkuttu neyse misafirler gitti eşim beni evden attı biton küfür hakaret. İki adam mesaj atmış meraba naber diye atanların adida hep pislik yani biri sek.i sporcu falan anlamadım hiç alakam yok ama eşime anlatamiyorum ben sadece bı lens uygulaması diye biliyodum neye göre geliyo bu mesajlar Arkadaş istekleri falan arkadaş eklenen lerde varmış kızım küçük eklemeyi bilmez bende hiç bilmiyorum eşime anlatamiyorum benim hiçbir suçum olmadığı halde o kadar kötü oldum ki bana nasıl böyle bişi yakistirir diye beni evden attıktan sonra kızım çok ağladı arkamdan en sonunda aldı eve kızımı uyuttum sarıldım öptüm ağlamaktan gozlerim çıktı yerinden stresten midem kaç gündür agriyo oruçla beraber bisi yiyemiyorum artık eşim hala beni sucluyo bana biri anlatabilirim yaa telefonumu da elimden aldı iki gün tablete de şifre koydu nasıl olur anlamıyorum bu kızım yapamaz bende yapmadım yani eşimi aldatmak aklımın ucundan bile geçmezken yanımdan erkek geçse gözlerimi öne egerim o kadarki sakinirim ama eşimin beni bunca yıl hiç tanimamis olması beni çok kırdı boşanma davası aciyroum dedi bende aç daha beni tanimadiysan bitsin dedim çok üzgünüm çokk. Nolur bana dua edin bu iftira bana çok ağır geliyo

29 Cevaplar

+6 oy
(5,433 puan) tarafından

Rabbim sıkıntınızı gidersin inşaallah. 

Olayı geçiyorum senin dahi bilmediğin uygulamayı kızının eline vermen doğru değil. Kızın yapamaz diye bir şey yok her yere tıklayabilir. Okurken çok şükür kızın küçükmüş dedim hadi okuma yazma bilen bir çocuk olsaydı o pislikler kızınla konuşsaydı. Çok tehlikeli takip edilmesi lazım. Youtube izlese ne izlemiş diye takip ediyoruz. İnşaAllah bu olayı çözersiniz ve artık bu konuda daha dikkatli olursunuz. Mesaja cevap verilmemişse daha ne istiyor eşin kendini dibe çekme dik dur. Ne mesajlar geliyor son zamanlarda whatsapptan bile yazıyorlar maalesef bunu herkes biliyor çok arttı bu olaylar

(748 puan) tarafından

Mesaj kaç gün önceden gelen bı mesaj bende bunu anlatamıyorum ona ben öyle bı pislik yapiyo olsam bildirimleri kapatırım sen eve gelince uygulamayı kaldiririm yada mesajı silerim dedim ama beni dinlemiyo kesinlikle böyle bı pislik uygulama olduğunu bilsem birakirmiydim tableti ilk aldiginda tıktık ta vardı uygulamalarında gözden geçirdim uygulamaları sildim bırakmadım bişi ama ben bu snapcati gerçekten böyle bişi olduğunu bilsem ne çocuğuma ne kendimde bırakırdım çok üzgünüm nasıl normale donucez bilmiyorum

(5,433 puan) tarafından

Rabbime sığın canım korkma daha önce böyle bir tartışma yaşamadıysanız ondan dolayı çok etkilenmiş olabilirsin. Basit demiyorum ben de senin gibi olmuştum ama sakin ol bol bol dua et Rabbime bırak inşallah size bir çıkış yolu göstersin. Hee gün cuma suresi oku Kuran oku içini ferahlatsın sen duayı bırakma eşin doğruyu görecektir. Nasılsın şimdi bir değişiklik var mı 

(748 puan) tarafından

Allah razı olsun canım Rabbime tevekkül ettim artık duadan başka caremde yok.

Yok canım aynıyız hiçbir değişim yok konudmuyoruz 

-Reklam-
+5 oy
(2,576 puan) tarafından

Ben her akşam ezanina yakın pencereden diğer köylerin ışıklarına bakarım ve kendime  derim ki herkes ne kadarda mutlu herkesin bir ışığı  yanıyor evde....burda okuyunca anlıyorum ki o her ışık bir hikaye .....bir hayat her evin ayrı kaosu var sende sabret geçer ve kızım diyorum kendi kendime bunları okuyunca üzüldüm istemsizce aklımdan geçenleri yaşarken buldum kendimi....rabbim selamete çıkarsın sizide 🤲🥀

(2,576 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcın olsun inan hepimiz bir dertliyiz...üstüne düşme evinden asla çıkma ..yuvayı sabr ayakda tutar....

(748 puan) tarafından

Öyle yapicam Allah razı olsun rabbim seninde ne derdin sıkıntın varsa ferahlık versin inslalah 

(2,576 puan) tarafından

Sağol kardeşim...

(748 puan) tarafından

Sende sağolasın canim

(12 puan) tarafından

Hep hayal ederdim köy evlerine bakan köy manzaralı bir pencerem olsun izleyip izleyip yatağa geçip hayal kurarak uyuyayım nankör kadir kıymet bilmeyen şizofreni erkeklerden uzakta bir hayat dilerim hepimize

+4 oy
(2,025 puan) tarafından

Esin bir anlık öfkesinin kurbanı olmuş bir dinle bakalım kadını sor bu nedir de birde siz oruçlunun yani..

(748 puan) tarafından

Evet bu bana yaptıklarının çeyreği ama hala daha kendini haklı goruyo çok üzülüyorum bana şiddetine de üzülüyorum ama en çok beni bukadar yıl tanımadığına uxuluyorum 

(2,025 puan) tarafından

Ders vermelisin acil eşine iftira en kötü şey üstelik.bunh senin eşinin yapması..  surundur kocanı biraz hatasını fark etsin

(748 puan) tarafından

Enson eşimden beklerdim bu iftirayı çok zoruma gitti bu kaç gündür zehir zemberek evde hiç huzur yok hiç suçum yokken böyle bisiyle suclanmak çok kötü bişi Rabbime çok dua ediyorum bı şekilde suçum ortaya çıksın diye ama nasıl yapicam da bilmiyorum o kadar zoruma gidiyor esimle böyle küs kalmak her eve geldiğinde inslalah aramız düzelir diye bekliyorum ama git gide daha kötü oluyo bana uyguladığı siddetide geçtim ama artık bu huzursuz ortam beni boguyo her an aglamakliyim biri dokunsa aglicak gibiyim deriz ya aynı o sekil gerçekten çok kötüyüm rabbim inslalah adaletin yanında er yada geç suçsuz olduğum cikar inslalah 

+4 oy
(976 puan) tarafından

İyide sen cevap vermemişsin ortada bir sohbet yok. Şimdi heryerden mesaj atarlar banada instagramdan atan oluyo direk engelliyorumtelefon dokunmatik bazen üst üste bastığında önerilen kişiye istek gidiyo çocukta yapabilir sen yapmaz diyosunda benim kız kaç kere görüntülü aradı listemdekileri. Eşin önce teknolojiye ayak uydursun 

(748 puan) tarafından

Eşim hiç dinlemiyo beni iki konuşmaya çalışsam gözleri kan çanağı oluyo sinirden bende yoruldum artık dava açarsa açsın dedim benim namusumdsn şüphe duyuyosa bu yedi yıldan sonra artık hiç olmasın da olur 

+4 oy
tarafından

Senin için üzüldüm 9 senedir WhatsApp dışında hiçbir sosyal medya hesabım yok ben 5 yaşında bir çocuğun kullanmasını da hiç güvenli bulmuyorum bak ne olduğunu sen bile bilmiyorsun ya yanlışlikla eklese eli değse emoji falan atsa böyle şeyler sakata gelmez Allah yardımcın olsun 

(5,989 puan) tarafından
+1

Yahu robot süpürgeleri çocuk kameralarını hackleyip evleri izleyen sapıklar varken çocuğum ne kadar geç eline alırsa teknolojiyi o kadar iyi. Hatta hiç bilmesin. 

Oynadığım masum bir oyunda sapığın nicki “penisim 21 cm”.

Bu tür sapıklar her yerde. 

tarafından

Kesinlikle sana katılıyorum mümkün oldukça uzak büyütmeye çalışıyorum kızım da 3 yaşında telefon ekranına bastığı sayı sanırım 5 falandır oda babaannesi ile görüntülü konuşurken telefon kullanmayı bilmez oyun bilmez TV de benim açtığım birkaç çizgi film dışında teknoloji temasını bende kısıtlı yorum 

(1,317 puan) tarafından

Ayy filiz yaaa o ne biçim nickmiş öyle hahajajajs

Tövbe yarabbim daha neler görcez

(5,989 puan) tarafından
+1

Ceylan ohhhooo neler var neler! Çok korkunç evimize aldığımız her akıllı cihan çok da masum değil malesef mutlaka bir açığını buluyorlar. Bebek kamerasını hackleyip evin içini gözetlemek nedir? Dünya teknoloji ile çok ayrı bir sapıklık evresine geçiyor malesef. Eşimin bazı anlattığı şeyler kan dondurucu. Paylaşamıyorum ama o anlattıkça ben paranoyaya bağlanıyorum. 

(1,317 puan) tarafından

Bende bugün bi yerde okudum robot süpürge ev sahibi kadının özel görüntülerini çekmiş şok oldum 

İlk defa eşimin teknolojik aletlere garezini haklı buldum 

+3 oy
(14,162 puan) tarafından

Beni burada endişelendiren  5 yaş çocuk elinde bu saçma mesajlar olan bir alet var. Bu çok kontrolsüz bir şey. Dünya kötü. Tableti eğer kontrol sağlamıyorsanız vermeyin. Uygulamadan tutun ki olmadık bir görüntü attılar kızınız tıkladı açtı çocuğunuza ne yaşatmış olacaksınız farkında mısınız?

(748 puan) tarafından

Biz zaten tableti aldığımız gibi tiktok olsun Facebook olsun tabletin kendi uyguulamalarini dahi kaldırdık. Sonradan benim telimde de snapcat vardı lens uygulaması diye biliyodum böyle şeylerin olduğunu bilmediğim için tedirgin olmadım bilseydim zaten indirmezdim YouTube bilr kids olanı yüklü ve emaili benim mailimle eslenik durumda yani bu snapcati böyle bişi olduğu aklımın ucundan da geçmezdi ben sadece efekt uygulaması saniyodum ki bende hep efekt için kullanmisimdir ondan dolayı hiç dikkatimi çekmedi mesajlaşma ekleme vesaire olayları ama yani tableti aldık bıraktık diye bişi yapmadık kesinlikle 

(14,162 puan) tarafından

İncelemek gerek demek ki. Mailin ile eşlenikse mesajlar sana da düşmüş olmalı. Eşin bunu da görebilir bu daha beter sıkıntı olur. Oyunlar var mesela mesaj alınabilen yüklerken her uygulamaya ince ince bakmak gerekiyor internet dünyası bir kara kuyu

(748 puan) tarafından

YouTube email esleniyo canım sadece onu yaptım. Evet haklısın canım bana ders oldu bu ama inslalah bu sınavı geçerim çünkü bu bir haftada kırk yıl yaşlandım hissediyorum 

+2 oy
(25,899 puan) tarafından

Bende snapcat kullaniyorum. Orda biri sana istek atiyo sen kabul etmezsen istegi mesaj atılmıyo. 

Atamaz yani. Nasil olmus olabilir. Esin tepkilerinde hakli siddeti çıkmak sartiyla. 

Ama görünüşe göre senin gercekten haberin yok. Bir yolunu bulup gercegi uspatlaman gerekiyor . 

(748 puan) tarafından

Çok zor durumdayim gerçekten çok üzgünüm bilmiyorum nasıl oldu yani ben bişi yapmış olsam ne mesaj bırakırdım ne uygulama ama anlatamıyorum bana dua et csnim

(3,891 puan) tarafından

Ama ben kimseye istek atmadığım halde biri bana mesaj atmıştı,ne arkadaşımdı nede istek atmıştım,o nasıl oluyor peki 

Post sahibi değilim 

(25,899 puan) tarafından

Ben snapchatta birileriyle məsajlasma kizmini kullanmiyorum. Bir jere bir arkadasimda benim numaram silinmisti. Oda snapcatdan istek armis. Ben gormemisim tabi onu. Kuzenime soylemis istek attim soylesene kabul etsin mesaj yazmak istuyorum diye. Ben kabul ettim ancak oyle mesaj ata bildi. 

+2 oy
(3,582 puan) tarafından

Canim kizim 5 yasinda diyosun benim 3 yasinda oglan neler yapiyo benim bilmedigim seyler bulup cikariyo o snapchat benim telefonda da istedi benim oglanda cok seviyo bi indireyim mi dedim esime sonra biri mesaj yazsa kavga sebebi dedim vazgectim instagram bile kullanmiyoruz biz kizin yapmistir esin de yani bi anlamadan dinlemeden yapilir mi boyle sey 

(748 puan) tarafından

Hicbilmiyodum mesaj o bu su başkalarının böyle yazabilecegini o kadar pismanimki bilsem birakirmiydim 

(3,582 puan) tarafından

Sen esinin ailesiyle konus bu durumu 

(748 puan) tarafından

Hiç istemiyorum canım gerçekten böyle biseyle adımın duyulması bile brni mahfeder 

+2 oy
(4,331 puan) tarafından

Çok kötü olmuş. Eşine durumu açıkladın mı

(748 puan) tarafından

Dinlemiyo canım ama çok zor durumdayım dua et bana nolur hiçbir suçum yokken kanitlayanilecek durumumda yok

+2 oy
(5,355 puan) tarafından

Snapchat ilk ciktigi zamanlar (10 12 sene once) sadece adini bilen kisi ekleyebiliyordu ama zamanla instagram ve facebook gbi bi platforma donmus. Orada kizinin bile isi olmamali. Cunku bilmeden bi foto atar vs sapik dolu orasi. Muhtemelen goren yazmis yani senin eklemen olmasa da mesaj atilabilir bi yer.

(748 puan) tarafından

Eklemeden de atiliyomu canım mesaj o kadar sinriim bozukki resmen sucjm olmayan bişi üstüme kaldı gerçekten nasıl cikicam bu durumdan bilmiyorum 

(5,355 puan) tarafından

Suan nasil bilmiyorum ben o zamanlar kullaniyodum. Muhtemelen istek geldiyse kizin bilmeden kabul etmistir. Benim oglum oyun oynarken istek geliyodu kabul etmemesini soyluyodum. Sosyal medya bu kadar kontrolsuz birakilmaz ki. Ayrica nasil nasil cikicam. Gostericeksin gorucek o da. Inanmiyosa s.ktirsin gitsin. Biraz kendinizi saydirin ya.

+2 oy
(8,614 puan) tarafından

Bu snapchat uygulamasını benim oğlumda çok kullanıyor Benimkide 3 buçuk yasında. Geçen rast gele birilerini eklemiş eklenenler bana merhaba selam diye mesaj atmıs bende kimsiniz diyince beni siz eklediniz yazmıs bende sasırdım ben asla eklemedim cünkü sonra düsündüm dedim oğlum yaptı herhalde yanlıslıkla bastı hemen arkadaslıktan sildim esim görürde yanlıs anlar diyede korktum çünkü snapchat kullanmayı ben hiç bilmiyorum orda mesajlaşma ekleşme varmıs görümcem dedi , yani onu büyük ihtimal kızın yapmıstır yanlıslıkla eklemiştir ekleyince sana mesaj gelmiştir normalde arkadaslık isteği denilen bişey var cünkü  . Eşinde seni dinlemeden etmeden bu ne şiddet bu ne celâl yani yazık 7 yıllık evlilik bide güven kırıcı bişey olmadığı halde sanki konuştun sohbet ettin çok abartmıs inşallah barısırsınız. 

(748 puan) tarafından

Aynı şeyi yaşamıştım canım kavga kıyamet maffetti bizi nasıl bu işin içinden cikicam nasıl normale donucez bilmiyorum onuda çok seviyorum encok sevdiğim kişiden böyle darbe yemek çok zoruma gitti Rabbime havale ettim onu siddetini geçtim sadece bu küslük bitsin instiyorum çok üzülüyorum emeklerinize çocuklarımıza yapmadığım birşey için suclanmak çok ağrıma gidiyo keşke beni dinlese keşke anlasa 

(748 puan) tarafından

Aynı şeyi yaşamışsin dicektim canim

(748 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inslalah aramız düzelir. Bunu da zaman gostercek hiçbir şekilde konuşma yok ve sürekli istek gelmiş mesaj gelmiş haberim olsa ben birakirmiydim öyle yada yapmış olsam saklarım silerim bı şekilde bunu anlamiyo oda 

(8,614 puan) tarafından

Anladım canım çok zor ya üzme kendini herşey olacağına varır eşinde insalllah anlar seni akışına bırak bir müddet en iyisi 

+2 oy
(1,130 puan) tarafından

Ya canım senin suçun yokki snapten tanımadığın insanlar bile istek atabiliyor 

(748 puan) tarafından

Sağolasın canım Allah razı olsun inslalah Rabbime tevekkül ettim inslalah gececek

(1,130 puan) tarafından

Rica ederim canım 

(748 puan) tarafından

Senden dua istesem canım duanda bana da yer verirmisin rabbim kimin duasını kabul eder kiminki.makbul o bilir 

(1,130 puan) tarafından

Ederim tabiki canım 

(748 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️

+2 oy
(1,535 puan) tarafından

Tamam da bana da tiktoktan 1000 tane mesaj gelıyor eşim bakar eder gel ihtıyaclarını ben karşılarım vs diyen mi dersin ne ararsan napalım yani elin adamı adam değil yazıyorsa suç benim mi hiç cvp vermem etmem bazen eşim yazar boşver ne yazııyırsn derim şimdi size geleyim elin pezv. Sana yazdı ise suç senin mi hep eline bıçak alacak evden atacak kovacak ne suçlu hissediyorsun dik dur git sen şikayet et eşini uzaklastırma aldır o gıtsın evden davayı da sen aç o utansın iftira attı diye

(748 puan) tarafından

Haklısın yasemin Allah razı olsun içime su serptin ne derdin varsa rabbim seninde frahliga çıkarsin inslalah ♥️ zaten beni bilen biluyo aile olarak ta hep mütevazı sakın bı kadinimdir benim böyle bişi yapacağımi akıllarından bile gecirmezler ama ben kendime ağır görüyorum belkide daha sıcağı sıcağına olduğu için böyle endişeliyim unutamıyorum biraz daha geçse eminimki niye bu kadar kafaya taktım dicem ama şuan elimde değil düşünmemek 

(1,535 puan) tarafından

Sıkma güzel canını geçer bunlarda  ne dıycem sana eşin bunları yapıyor ediyor dıye aynı şeyi senden B'de beklıyor olmasın yanı güveniyor musun yapar mı sıtelerde başkarıyla konusma etme durumu varmı çünkü yapmayan kullanmayan bılmez 

(748 puan) tarafından

Biz zaten bir aydır konuşmuyoruz bunun nedeni de işyerinde ki iş arkadaşıyla kahve içerken gördüm bundan dolayı çok sıkıntı yaptım ona. Ama benim durumum la onun durumu farklı ben onu aynı masada ne kadar iş arkadaşı da olsa oturup kahve içip video izlerken gördüm bayan arkadasi ve ben bir değil iki değil bu kadından dolayı sıkıntı yaşadığımız. Bu olayın üzerine bu snapcat oldu brnde bı yandan onun acısını mi cikariyo diye düşünmeden edemiyorum. Ama onun bana yaptığı çok acımasızca ben sadece kırılıp kusmekle kalmıştım bir aya yakındır ne yüzyüze bakıyorduk ne yanyana yatiyoduk

(1,535 puan) tarafından

Aa çok kötü 1 ay eşle aynı evde küs kalmak için uzun bir süre insan soğur eder yapmayın  dediğiniz gibi onun acısını da çıkarıyor olabilir

(748 puan) tarafından

Encokts ona üzülüyorum bide bayramda annemlere gidicem öyle niyetliyim hepten aramız acilcak diye korkuyorum ama bir ay belki daha fazladır biz böyleyiz aslında iş arkadaşı olabilir dedim çok fazla ustelemedim hatta barışmaya yakindik ki bu snapcat oldu ve daha fazla kötü olduk

+2 oy
(1,020 puan) tarafından

Gülüm sen yazmamış sin ki karşı taraf yazmış ve o uygulama da herkes herkese mesaj çeke bilir sen çektin demiyorum mesela hiç tanımadın biri sana yazıyor aynı sırada efektler de lensler de oluyo eşine al.karsna konuş 

(748 puan) tarafından

Şuan çok öfkeli biraz durulsa dinler beni oyuzden ona ne söylesem şuan dinlemez 

(1,020 puan) tarafından

Eşinin sana güvenmemesi daha büyük hata sayarım ben bunu 

Eğer gerçekten tanıyorsa bunu konuşması gerekiyor du yada sana güvenmiyor yada bahane nesi bu

(748 puan) tarafından

Evet eşim beni yedi yılda beni demekki hiç tanimamis encok ağrıma giden bu emeklerim çabam hayatım hepsini bes dakika içinde döktü ziyan etti 

+2 oy
(3,099 puan) tarafından

Çok üzüldüm kardeşim böyle uygulamalar güncelleme ile oyle oldu bende bunu üç yıl önce fark ettim hemen sildim ne yazık ki teknoloji çok kötü işlere alet edilir oldu, inşallah eşin yaptığı hatayı fark eder suçsuzsan unutma Allah CC seni beyazı siyahtan ayırdığı gibi ayıracak temize çıkaracak Allah büyüktür sabret inşallah eşin tez vakitte hatasını anlar senden özür diler 🤲🏻😔

(748 puan) tarafından

Allah razı olsun canım çok sagolasin duan için ♥️ bende Rabbime tevekkül ettim ona havale ettim inslalah hatasını anlar özür diler çok üzülüyorum belki bu travmayı zor stlatirim ama böyle suclanmak ta çok ağrıma gidiyo aklanmak istiyorum bı an önce en sevdiğimden bu suclanma beni çok yipratti

(3,099 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim sabret gülüm Allah büyüktür namuslu kadının namusuna iftira atmak en büyük günahlardan birisidir, sabır ve dua ile Allah'a sığın 

(748 puan) tarafından

Rabbime sığındım ona tevekkül ettim rabbimin adaleti şaşmaz o rahman ve rahimdir çok dua ediyorum inslalah karsiligini rabbim vrricek şuan sadece elimden dua ve sabır geliyo zmana birsktim 

(3,099 puan) tarafından

Rabbim tüm dertlerini sıkıntılarını tez vakitte gidersin inşallah 

+1 oy
(9,590 puan) tarafından

Benim eşimlede tartışma cıktı nie indirip duruyorsun die kavga ettik sacma sapan kötü bir uygulama die 5 yasındaki oglum oradaki figürlerle resim cekinmeyi sevdiği için indiriyordum sonra böyle anlatınca anladı tabiki üzerine gitmedik birdaha sildim gercekten  kötü bir uygulama senin iznin olmadan ekleyebiliyorlar falan baktım öyle eklenmişim cidden sildim bende asla yüklemedim kötü videolar falan var içine baktıgımda eşin neden ani tepki verdi bu nasıl güvensizlik kapıya atacak lkadar  sadece bilmedigin uygulamayı nie indiriyorsunn die tartıştık biz bu biraz fazla olmuş

(748 puan) tarafından

Çok fazla bu anlattığım çeyreği çok şiddet uyguladı halbuki yedi yıllık evliyiz hiçbir şekilde böyle bı kavgamız olması çok üzülüyorum ben kendimi bu kadar muhafaza ederken başıma böyle bişi geldi 

(9,590 puan) tarafından

Yazdıgım yorumu okutabilirsin eşine hatta eşimle bile konuşturabilirim onuda yanlış anlar şimdi bu

(748 puan) tarafından

Sağolasın canım Allah razı olsun eşim benimle hile konusmuyo birakki eşini dinlesin Allah razı olsun yinede canım zamana birakicam Rabbime tevekkül ettim rabbim biliyo beni kalbimi ve ben hala daha o kadar yaptıklarından sonra hala daha yuvamı kurtarma derdindeyim kırgınlıklarimi bile düşünemiyorum şuan 

+1 oy
(3,891 puan) tarafından

Yani olabilir benim iki yaşındaki oğlum kendi fotosunu çekip başkalarına atmıştı,ben gördüm hemen sildim, önüne gelene tıklıyor,hem arkadaş ekliyor hem istek atıyor ,yani eşin çok saçmalamış,hatta benim eşim bir erkeği ekli görmüştü bu kim dedi tanımıyorum çocuklar yapmıştır dedim birşey demedi, çünkü bana güveni tam bilirki ben öyle şeyler yapmam 

(748 puan) tarafından

Bende kesinlikle böyle afedersin ne pislik ne ihanet yaparım eşime oda adı gibi bilir diye biliyodum ama o öyle dusunmuyo o kadar yukleniyoki üstüme hiç suçum yokken namusum hakkında böyle iftira atması düşünmesi beni mahfediyo

+1 oy
(5,227 puan) tarafından

Sanki adamlara sendr yazmışsında konuşmuşsn gbi töbr estafurullah manyakkmı bu adam senin ne suçun var adamlar sana yazmışsa 

(748 puan) tarafından

Ben eklemiştim istek kabul etmişim arastirip bulmuşum diye dusunuyo bununla sucluyo ama ben bunları yapsam iz birakmam arkamda mesajlar istekler olduğu gibi duruyo ve tablet ayak altında geziyo kendi telimden yapsrdim böyle bişi olsa delil birakmazdim bunu dusunemiyo

+1 oy
(6,257 puan) tarafından

Ayyy cnm bende kullanıyorum 5 yıldan fazla hiç mesaj gelmedi kızım gryor efektlere falan orda bazı insanalri mail olarak isimleri falan var eşim bir ara baktı bunlar kim senin rehberinde kayıtlı falan aşırı trip yaptı yok o herkeste çıkıyor dedim herkes kullanıyor snapcap ama hiç kmse bende asla ekli degl belki kızın yanlişlkla ekleme ypmiştir ondan yazmışlar dir yaa Pinterest de kullanıyorum bir iki adam merhaba yazdı hemen engel attım sadece yemek tarifleri okul öncesi dini seyleru takip ederim öyle valaha Allah yardımcın olsun senin eşinde benim eşim gbi kıskanıyor ama okdar iftira atacak bıçak çekecek kadar değil çok üzüldüm valaha 

+1 oy
(268 puan) tarafından

Anlık öfkelnmistir bacım öyle namusuzlar mesaj atarlar Allah yardımcın olsun inşallah eşin de seni anlar) bu arada  telini de almış nasıl yazdın buraya yanlış anlama merak etim o yüzden bunu da soruyorum 

(748 puan) tarafından

Geri verdi canım ilk iki gün aldı araştırdı demekki telimde bişi bulamsdi birakti normalde ise giderken götürür yada saklardi enson bıraktı salona gitti akşamında da ne lazım diye aradı bende aldım tlr ama hala daha tablet sifreli

(268 puan) tarafından

Anladım canım benim Allah kalbine ferahlık versin kendini üzme 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,006 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 338 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (284 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 160 göst.
0 oy