Kızlar bargello kullanan var mı ben 122 numarasını kullandım ama bana göre değil çok hafif bir koku ben daha meyvemsi daha ağır bir koku seviyorum sizin önereceğiniz bir kod var mı 228 libre muadili o 150 de Rodriguez muadiliymiş bunlar nasl bilen var mı
Canım bende 122yi aldım ama çok hafif gerçekten yani ne parfüm sıktığını anlamıyorsun da sanki kolonya sıkmışsın da hemen uçuyormuş gibi ben denemelerimden anladim mad parfüm var ya onlardan birini alabilirsin canım çünkü kalıcılığı aşırı İyi ben onu öneririm bargello'nun çok parfümünün kalıcılığı iyi değilmiş diye duydum
Önereceğiniz mir kod var mı acaba mad için
Ben 134 ü kullanıyorum kokusunu da çok seviyorum cevremdekiler hep sorarlar hangi parfüm diye
Bende bunu diyecektim çok güzel bir koku bide 122 kullnym
Gerçekten kokusu hic yok gibi bende 122 kullanıyorum degistiricektim burda durayim
Mad parfüme bak o aşırı güzel 😁
Onda ne öğrenirsin
Anlamadim sanırım ne önerirsin dedin demi 😁
C123 Kodu tavsiye ederim kesinlikle bayılarak kullanıyorum 1 yıldır nerdeyse kullanıyorum nereye de gidersem soran oluyor 🤭
Evet ne önerirsin demek istedim 😀
İçeriği ne kokunun
112 yi 228 ile kombinleyerek kullanıyorum az bi tabaka 122 az bi tabaka 228 aynı noktalara sıkıyorum miss. Oryantal meyvemsi çiçeksi kokuyor
Valla alıyorum var beş altı tane vanilya güllu gibi falan birşeyler ama bi türlü tam aradım yok nedense sıkılıyorum sonra.
Muscent aldım onu kullanıyorum bu aralar
Bargello kullanan tanıdıklarım kalıcı olmadıklarını söyledi
324 kulanıyorum çok güzel kokusu
Bargello bilmiyorum ama yıllardır D&P kullanıyorum aynı fiyatları nerdeyse trendyolda satılıyor. C23 alıyorum efsane kokuyor hatta chanel chance muadili. En çok satan kodu benim verdiğim bir bak istersen . Yanından geçtiğim kişi parfümümü sorar. Nergis var içerisinde
Bunu alıyorum çok teşekkür ederim
Rica ederim canım sıktıkça beni hatırla ☺️
1,467,011 soru
24,038,098 cevap
329,027 kullanıcı