Alıcı ürünümün kırıldığıni söylemiş açmadan ,sallayarak ,kabul etmemiş kargocuyla göndermiş.kim odeyecek bu bedeli. Az bişi değil 800-900 fiyatına verdim ,kargocumu öder bunu
Dolap’ta kırılır etiketi yoksa satici sorumlu oluyor. Kutuya kırılır etiketi eklemiş miydin.
Paketlenmesi düzgün yapmanız gerekiyor
Var canım kağıtla yapıştırdım kırılır diye.birde PTT kargo üstüne yapıştırdı kırılır amblemi ,icinede patpat koydum ben sağlam yaptim
Kargo genelde hiç uğraşmaz öyle şeylerle
Eğer kırılır yazısı varsa sen suçtan çıkarsın hasar tespit belgesi istemesi lazımdi alıcının kargosu suçlu olduğuna dair
Var canım hem ben yazdım hem kargocu etiket koydu ,ama hasar tespit belgesi istememiş.
O zaman sende sorun yok gardirops danışmanıyla konuş hakkını ara banada öyle kırık geldi ürün ama bende sticker yoktu o yüzden karşı taraf suçlu bulundu
kargocu niye odesinki kargocular zaten salla pati is yapiyor. bizuk kirik urun saticiya iade edilir. satici bilerek duzgunce kargolamali saglamca.kargodami kirildi satici kirik mi yolladi nerden bileyim:) ben sahsen direk kurumsal biyerden almayi tercih ediyorum uc kurus fazla olsun duzgun biyerden olsun.. kurumsal dedigim hepsiburada trendyol gibi. pasa pasa geri iade alacak satici begenmediysem yada kirik yada arizaliysa orda.
Satıcı sorumludur
Aynisi başıma geldi kahvaltı takımı gönderdim bi güzel sardım sarmaladim bantladim tek tek sallanma olasılığı bile düşüktü sonuç paramparça gitti ürün kargoya söyledik kırılacak bi ürün diye etiket yapistirdilar 1500 tl bana girdi kısacası:/
Yazık günah sen üstüne kırılır yazdinmi amblem varmiydi
Sen sorumlusun tabi ki paketlemeyi yapan sorumlu
Kırılır ibaresi yapıştırtmadıysan maalesef ki zararı sen karışayacaksın bidaha aklında bulunsun kırılacak zarar görecek ürünleri kargo yapma elden teslim et aksi halde böyle olur
Canım üstüne dikkat kırılır yazdık kağıtla ,kargocuda amblem koydu
O zaman gardrops ile görüş konu artık senden çıktı
Oda bankaya söyleyin diyo
Gardropsu bılmem ama dolapta ürünü kargoya verırken vıdeo ekleyebılıuorsun sağlam paketli vs olduğuna dair güvence bir nevi
Gardiropsu bilmiyorum ama dolap uygulamasını kullaniyordum sağlam gönderdiğim iki tane elbise yırtık olarak geri geldi sıfır üründü üzerine de etiketini kendin yapistirmissin sıfır değil filan dedi dolap uygulamasına yazdım kanıt olmadığı için kargo size ait dedi ama resimler vardı sıfır olduğu yırtık olmadığı belliydi
Ne vicdansizlk ya
O günden sonra birdaha birşey satmadım hesabı da silmiştim çok sinirlendim yani beden yazıyordu orda giyerken yırtılmış belli bazıları çok anlayışlı oluyor bundan öncede bir ürün sattım kadina dedim lekesi var çok küçük yıkadım çıkmadı önemli değil dedi aldı iki gün sonra mesaj attı lekeyi hallettim dürüst olduğunuz için teşekkürler diye gardırops uygulamasına yazın canlı destek var orda daha iyi bilgi verirler ama büyük ihtimalle size kaldi ücreti
Kargo ücretini ödüyor muyuz peki geri alırken
Evet canım benim ki elbise olduğu için 40 TL ödemiştim
Hiç bilmiyorm canm postun yukarı çıksn
Gardropstan iade oluyor ödeme cikmiyor
Canım daha açmadan paketi sallıyor,hemen orda kargocuyla geri veriyor almıyorum diye
1,476,541 soru
24,170,950 cevap
335,851 kullanıcı