Kızlar ev sahibimle altlı üstlü oturuyoruz hiç sözel sıkıntı yaşamadık ama onun hareketlerinden. Cok rahatsızım özelikle Cat kapı gelmelerinden bugünde gelmiş ben ve küçük oğlum uyuyorduk kapı çaldı büyük oğlum açmamış çünkü ben ona kapı çalınırsa açma dedim oda açmamış neyse kapı çalınca ben uyandım ama çıkmadım telefonla aramış oğlum açmış kısık sesle annemle kardeşim uyuyor demiş oda demiş anneanem vefat etmişti benim demiş işte annenenin nenesi için gelmiştim daha da gelmicem sen her Cat kapı geldiğinde sana kapıyı benden önce zaten çocuklarım açıyor yani sen ne istiyorsun bıktım usandım artik belki ev dağınık belki ev pis ben sana kapıyı açmak zorunda mıyım
Bu ne saçma iş ya evinde oturuyorsanız zırt pırt kaynana gibi rahatsız edeceği anlamına mı geliyor parasını alıyorsa kessin sesini otursun ne istiyor sizden ay ne gıcık insanlar var ya
Ya hiç sorma nefret etmişim zaten ondan yüzünü bile görmek istemiyorum
Bunları ona söyle canım sonrasında zaten gelemez bir daha. Ama sabah erken saatlerde değilse ve baş sağlığına gelmış kadın abartmıyor musun biraz.
Ama vallahi uyuyorduk evde daginikti onuda geçtim zaten bahane o hep evi teftişe geliyor
Yanlis anlama da insanlara bu yüzsüzlüğü biz veriyoruz 1 2 boyle yaptiginda acmayacaktin gordugun yerde de evde degildim dustaydim uyuyodum duymadim su bu bahaneni koyacaktim o zaman anlayacakti her zaman boyleyse bi anda tepki koyarsan o da kirilir cunku bastan cektigin sinirla simdi cektigin sinir cok farkli bak ben yeni evliydim kaynanamlara dedim ki benim esim vardiyali calisiyo brn genc bi kadinim konu komsu tsnimam zile basana acmam bana gelmeden once haber verin dedim su gun oldu bi kere habersiz gelmediler cocuk dogdu ilk zamanlar kayinbabsm gunluk goruntulu ariyo birinde kapida dsvul caliyo gelin cikiyo cocuk 2 aylik cocuk korktu uyumadi esim aradi geliyorum acim bi yandan da sikisigim nasil ses kesildi cocugu uyuttum tsm wcye gidip yemek yspcam zir zir ariyo acmadim esim gelince arsr gosterir napiyim dedim bi de kaynjm nisanli eltimde orda onun yaninda oluyo bu olay neyse esim geldi musait olunca aradi gosteriyo uyuyolarmiyidi aradim niye acmadi merve dedi o da duymamis yemek yapıyomus dedi goruntuluyu kapatti 2 dk gecmedi sesli aradi goruntulude ben duyuyorum ya neymis niye telefonlari acmiyomusum rahatsiz ediyosak aramayalim dedi uzun bi surede aramadi 2 3 gunde bi ben aradim ondan sonra da alistilar her aramasinda acamsm ben musait olmayabilirim kucuk cocugum var belki yatip dinlencem surekli herkesin gonlunu edemem
Ya ne yapacağımı şaşırdım artık Cat kapı gelmelerinden bıktım usandım artık derdi de gelip evi teftiş etmek başka da bişi değil
Acma gülüm o zaman abla musait degildim de sen acma mesele geldi acmadim 2 saat sonra mesaj at abla kapi caldi dustaydim musait degildim acak vaktim oldu sen miydim kapidaki bisey mi vardi de boyle dedikce uhtiyac hslinde gelmesi gerektigini anlalayacaktir
Arsız arsız illa o evini görecek
Açık açık herkes her zaman müsait olmuyor çocuklu bir aileyiz bazen gece hiç uyumuyorum gündüz uyuyorum bazen yorgun oluyorum evi toplamadan yatıyorum çat kapı geleni içeriye alamam de
Valla artık söyleyeceğim artık illallah ettim derdi gelip evi teftiş etmek başka da bişi değil
Evinde kiracı olabiliriz ama parasını verdiğimiz müddetçe ev bizim tabiki söyle. Yaşı büyük biri mi sanki öyle hissettim
Evet ya bide çocukları övüyor onu su kadın çok sinirli hanimaga izlenimi yaratmiyorlar mi cinnet geciriyorum
Ya bak bir de hamileyim gerçekten canım çok sıkıldı ya şansıma tüküreyim
Başın sağolsunamı gelmiş yani anlamadım
Bazı ev sahibleri böyle evi kiraya verince istediği zaman girme hakları var sanıyorlar .
Nenem 22 gündur vefat etmiş yeni geliyor
Bizim ev sabibide öyle üstümüzde oturuyor hergun bizde artık bıktım açmıyorum kapıyı bı kaç defa açmadım anladi ya kahvaltıya gelicem ya sen gel diyor gitmedim kahvaltıya baktı olmuyor istediği gibi bu sefer daha senemiz dolmadan kiraya %100zam yaptı bizde itiraz ettik o zaman çıkın dedi bizde tamam dedik ev arıyoruz ben açmıyorum kapıyı diye yukardan ne kadar pislik varsa supurmus benim kapımın önünde bırakmış dedim haftada bir sırayla merdiven siliyorduk her zaman kapımı çalıp kızım sıra sende diyordun şimdi ne oldu ben hayvanmiyim buraya bırakıyorsun dedim kizarsam hiç silmem ativeririm ne varsa aşağıya dedim ondan sonra benimle hiç konuşmadı birde oğlumu çok severdi yaramazlık yapsa bile çocuk o derdi diyor bize çıkın zaten oglundan da çok rahatsız oluyorum diyor çocuk daha 3 yaşında bende dedim benim tepemde 4 tane tepisiyo ben uyuyamıyorum bile hiçbir zaman bişey dedim mi ben kiraciyim diye bu kadar eziyet çekmek zorunda değilim gidicem zaten senin evine kalmadım dedim ama bizim hazirana kadar oturma hakkımız var bizi hemen çıkaramaz sırf ben kapıyı açmadım diye oldu bunlar
Gerçekten Allah kabul etmesin inşallah hakettiklerini yasarlar
Amin inşaallah
1,467,130 soru
24,040,270 cevap
329,103 kullanıcı