+2 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Kızlar ben üç yıllık evliyim iki yasındada bir kızım var kaynanam beni gördüğünden itibaren sevmedı mi artık eltımın doldurusuna sabit oldum kv kendi agzıyla söyledı ilk biz nişsanlanacaktık eltim kaynanama işte niye evleniyorlar eşayalrı hemen nasıl almışlar biraz daha bekleseler vs diye kvyı doldurmus bende bir gun aradım işte bana agzına. Geleni söyledi daha tanısmamıs etmemişiz telefonda eltımın söylediği lafları söyledı felefonda bunuda kendi dedı işte elti kişisi böyle dedı diye bana bagırmaya başladı ondan sonra ipler koptu bende neyse dedım ya sabır bu konunun üstünü kapattım sonra kv dügünde beş karış istemede falan hep mahkeme suratı gibi bende mesafe koydum ama gittim geldim eşimin hayrı için ama eltimın hep doldurusuna şahit oldum kv gelse ne zaman bize arıyor soruyor laf almaya çalışıyor dogum yaptıgımdada bebegımı öpmeyın falan dedim eltım telefonda sürekli yönlendiriyor bunu sonra kvde en son eltimi kocama ballandıra ballnadıra anlatınca hayırdır senin derdin ne benimle deyip içimdeklerı kustum ve artık konusmuyorum bayramdada asla gitmeyi düşünmüyorum ben nasıl yapıcam bu insanlarla bir çözüm yolu bulamadım

6 Cevaplar

+3 oy
(672 puan) tarafından

En qarantisi mesafe başkada çare yok böylelerine.senin aklın yokmu başkalaeının lafiyla hareket ediyon deseydin..

(5 puan) tarafından

Kocaman kadın ne diyebilirim ki yani ikisi birlik oldu hep dedikodu yapıyorlar daha birde eltim baska sehirde ordan dolduruyor

(672 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin...

(5 puan) tarafından

Amin canım banada sabır 🙏

-Reklam-
+2 oy
(3,902 puan) tarafından

Uzak dur daha iyi hatta eşin anlayışlı biriyse durumu anlat ve tip insandan uzak durun mesafe daha iyidir 

(5 puan) tarafından

Mesafe ama sonra yüz yüze gelince yine laf söylüyorlar her türlü ve tavırlarından belli oluyor igneleyıcı

(3,902 puan) tarafından

Sende cevabını ver susma 

+2 oy
(2,975 puan) tarafından

E sende gitme mesafeni koy olsun bitsin kimseyle zorla iletisim kurmak zorunda degilsin

Eş hatri falan bunlar benim gozumde çok saçma işler

Çunki benide anne baba dogurdu onlarda eşimi agizlarina sakiz etsinler eşim benim hatrima gorusurmu susar mi asla sanmiyorum ben niye yapayim ki kaynana benim icin esimi dogurmus kadin sadece 

Bence sende birak ne yapsan yaranamazsin

(5 puan) tarafından

Haklısınız çok tesekkur ederim🙏

+2 oy
(1,741 puan) tarafından

Bütün bunlar yasanirken eşin ne yapıyor acaba yani sonucta onun ailesi dengeyi kurcak olan eşin. Etkisinde kaliyor mu yada annesiyle bu konuda konuşuyor mu bu önemli ne yapacagina buna gore karar verirsin eger esin etkisinde kalan ses çıkarmayan biriyse bi sure sonra evliligine yansir yaşadığın sorunlar. Doldurusa gelir sende gorusmeyip kavga ettigin için suçlu olursun. Eger ayrim yapabiliyor sana hak veriyorsa eşini dinle nasi diyosa oyle yap. Bisey derse sen boyle istedin diyebilirsin. 

(5 puan) tarafından

Ya oda işte beni yüz yüzeyken savunmuyor neymıs aılesıne arkamdan falan uyarıyormus ama nafile sonrada onlarda ben dolduruyorum sanıyor

+2 oy
(5,443 puan) tarafından

Derdi ne eltinle senin kayinvaliden belliki saf akli basinda olsa bu kadar lafa soze gelir mi eltinle kavga edecektin sen kaynananla degil 

(5 puan) tarafından

Haklısınız ama oda daha tanıyamadıgı kişiye nasıl bagırir bir büyük olarak ve düğünde vs kimseye hosgledın etmedı herkes seni istemiyorlar diye kafamı yedı onların tavrından

(5,443 puan) tarafından

Sende haklisin canim gelmesin o da doldurusa da bence sen eltinle kavga etmen lazim ne alip veremedigin var venimle diye 

(5 puan) tarafından

Onlada görüştüm sen böyle böyle demişssin diye inkar ediyor kv yanlıs anlatmış diyor üstünü kapatıyor bir güzel ama hep doldurdugunu kaç kere yakaladım oda bana düşman kesiliyor kaynanam onun işine gelıyor çünkü oglunu elinden aldık onun için ikisininde amacı ne çözemedim 

(5,443 puan) tarafından

Esin ne diyo bu ise 

(5 puan) tarafından

Görüşme diyor ama bana düşman kesiliyorlar gmrüşmezsem laf söyleyince banada eşim savunmuyor an

+2 oy
(24,155 puan) tarafından

Çokta lazım değiller mesafe seni bu durumda kurtarır koy mesafeni muhatap olma 

(5 puan) tarafından

Öyle ama bazen dügun cenaze oluyor sonra seni suçlayıcı olarak bakıyorlar ama eltimın bu yaptığını onlara söyledim eltimmede anlattım sen böyle demıssın dıye üstünü kapatıyorlar olayın sen yanlıs anlamışsın diye 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 167 göst.
5 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Lamelif (2,005 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 584 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,427 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 698 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.