+4 oy
653 göst.
Diğer kategorisinde (1,157 puan) tarafından

Merhabalar hanımlar, hayırlı ramazanlar🌸

Kaç yıldan beri bu platformdasınız? Bura ile tanışma hikayeniz nasıl başladı?

Ben yaklaşık 4 yıldan beri kullanıyorum, burayıda arkadaşım vesilesi ile kullanmaya başladım bir çok soruma cevap oldu acemi dönemlerinde 🙂 bazen iyiki görüp kullanmışım diyorum. Amacım sadece hafta hafta gebelik takibi yapmak idi ama şöyle bir bakınca baya güzel sohbetlerin olduğunu gördüm. Zamanla sorulara cevap vermeye başladım bir kac kişiyle tanışma fırsatım oldu arkadaşlıklarım oldu. Güzel ve faydalı bir platform burası benim nazarımda.

Tabiki amaç dışı kullanınca çirkinlikler de çok oluyor.

Neyse benden bu kadar şimdi sizleri dinleyelim 🤭

İyi ki varsınız kızlar ❤️🌸

26 Cevaplar

+3 oy
(3,191 puan) tarafından

4 oldu yada olucak ilk hamilelikte üye oldum bebek bölümüne sonra düşük fln yaptım kızıma hamile kaldım bi süre sonra uygulamayı tekrar indirip üye oldum burayı geç buldum çok güzel insanlar tanıdım iyki tanıdım ❤️

-Reklam-
+3 oy
(3,829 puan) tarafından

Ben 8 marttan beri kullanıyorum burayı birinci yılım tamamlandı, ilk gebeliğimdi bu uygulamayı rastgele indirdim sonra gözüme sorular çarptı bı bakayım dedim sonra sonuç bu 😁🤷🏻‍♀️❤️❤️❤️

+3 oy
(3,338 puan) tarafından

7 yildir burdayim enn ilk uyelerdenim 🤣🤣

(163,334 puan) tarafından

en ilk uye ben ve ikbosum 🫠🫠🫠🫠

+2 oy

2018 agustostan bu yana burdayim 🥰 kimler geldi kimler gecti 🫠 eskiler bi baska bambaskaydi @Kurgucubiri @ikbal @Gastamonlummm

tarafından

Ahhh bee ahhh ne güzel günlerdi demi 🤗

hemde cok guzel gunlerdi

+1 oy
(826 puan) tarafından

2022 senesinde gebelik bolumunu kullaniyordum baya sonradan burayi keşfettim.  Ama tabi arada gidip gelmelerim oldu uzun süre 

0 oy
(746 puan) tarafından

Merhaba bende 4 senem bende hamileyken başladım doguma giderken yazdım gebe bölümüne ondan sonra giriş yapamadım burayıda okuyordum ama giriş uapamamıştım 1 ay olmadı yorum yapalıda

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 340 göst.
0 oy
28 cevap 1,381 göst.
0 oy
17 cevap 317 göst.
0 oy
46 cevap 1,347 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Elisaa d (1,710 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,830 soru