+4 oy
661 göst.
Diğer kategorisinde (1,157 puan) tarafından

Merhabalar hanımlar, hayırlı ramazanlar🌸

Kaç yıldan beri bu platformdasınız? Bura ile tanışma hikayeniz nasıl başladı?

Ben yaklaşık 4 yıldan beri kullanıyorum, burayıda arkadaşım vesilesi ile kullanmaya başladım bir çok soruma cevap oldu acemi dönemlerinde 🙂 bazen iyiki görüp kullanmışım diyorum. Amacım sadece hafta hafta gebelik takibi yapmak idi ama şöyle bir bakınca baya güzel sohbetlerin olduğunu gördüm. Zamanla sorulara cevap vermeye başladım bir kac kişiyle tanışma fırsatım oldu arkadaşlıklarım oldu. Güzel ve faydalı bir platform burası benim nazarımda.

Tabiki amaç dışı kullanınca çirkinlikler de çok oluyor.

Neyse benden bu kadar şimdi sizleri dinleyelim 🤭

İyi ki varsınız kızlar ❤️🌸

26 Cevaplar

+4 oy
tarafından

4 yıldır burdayım doğumdan önce eşimle Google amcadan bir şeye bakıyorduk rahatsızdım diye neyse buranın bir sorusu çıktı karşımıza ve eşim kayıt ol sor bakalım demişti bende ilk gebe bölümüne kayitliydim minik kuşum doğduktan sonra burayı keşfettim göbek bağı düştü diye banyo yaptırayım mi diye soracaktım ama çok korktum buradakiler linçliyordu sürekli birilerini bende buradakiler ünlü beni kabul etmezler diye günler sonra kayıt olmuştum ve ilk kankamla tanişmiştik hic unutmam benim sorduğum soruma çok yardımcı olmuştu sağolsun 😂 

@DDG  💜

(6,003 puan) tarafından

Yaaa canımsın ♥️

(7,735 puan) tarafından

DDG önceki nickin neydi

(6,003 puan) tarafından

10082012 gözde derindicanm

(7,735 puan) tarafından

Bildim canım😊

-Reklam-
+4 oy
(2,496 puan) tarafından

Merhaba ben  gebelik takıbi ile kaydoldum 1.5 sene olmuştur önce hamile takıp sonra bebek bakım bu konu dışı sohbete yenı gectım 2 ay ancak olmuştur yorumum şu şekilde hamılelik kısmı cok basit gelıyor yanı sürekli cinsiyet tahmini soruluyor o yüzden oraya pek bakmıyorum bebek bakım kısmından cok sey öğrendim hala da öğreniyorum fikir paylaşımı ve yaklasımlar cok hosuma gidiyor konu dısı sohbet kısmında belirli bir grup var epeyden bu yana burda kayıtlı olan ve samimi olan  bir konu olunca birbirlerını etıkeyleyıp çağırıyorlar destek gibi düşünün bıraz rahatsız edıcı ama diğer yönden naif kalp kırmayan kişileerde mevcut bilgi anlamında yeni birşey daha öğrenemedim ama zamanla bakalım umuyorum bilgi paylasımları yardımcı olur

+4 oy
(3,400 puan) tarafından

6 senedir burdayım 

+4 oy
(4,855 puan) tarafından

Oğlum a hamile kalınca uygulama indirmek istedim önce elika yı indirdim sevmedim sonra burayı indirdim gün gün takip için girdim baktım soru cevap var gebelik te soru cevaplara bakıp yazıyordum ama sohbet bölümünü sonradan keşfettim. 4. Bebek olunca genelde soru sormuyor cevap veriyordum 🤭 oğlum 21 aylık 2 yıldır kullanıyorum benimle ikiz gibi olan bacımı buldum burda 

Aynı yıl evlenmişiz 4 çocukluyuz ismimiz aynı annemiz vefat etmiş ve babamız başkasıyla evli. Çoğu özelliğimiz benzeyince numaralarımızı aldık konuşuyoruz 2 yıldır wp dan 

+4 oy
(4,867 puan) tarafından

Bende nisanlanmadan hemen once kuzenim hamileydi onun dogumuna gitmistim 2 cocugu vardi bana alisiklar cocuklari kimseye birakamadi esi de kuzenim o yuzden rahat gittim kaldim o arada ablam dogumu aksattilar riskliydi devlet hastanesi kabul etmemek icin bahane uretiyodu surekli o ara konusurken demisti bütün gununu doldurdu haftası bitti uygulamada falan diye ordan aklimda kalmis ablam dogurdu ben eve geldim gorucu geldi esimler 1 sene nisanli durduk evlendik ikinci ay bende gebe kaldim o zaman indirmistim gun gun gebelik app ini kullaniyodum orda asagida soru cevap kismi vardi sorular dikkatmi cekti hamilelik ilk bi de tecrubesizlik o zaman oraya kayit oldum sohbet kismina nasil girdim hatirlamiyorum 4 senedir burdayim bu 3uncu hesabim 

+4 oy
(22,006 puan) tarafından

Bende gebelik takibi uygulaması indirmiştim gebelik bölümünde soru sormuştum sonra burada yazılanlara sadece bakıp okuyup çıkıyordum hesap açmamıştım en son hesap açtım cevap vermeye başlayınca gerisi geliyor😄

+4 oy
(1,579 puan) tarafından

En az 4 yıldır kullanıyorum.  Uygulamayı arkadaşım önerdi.  Ama soru cevap kısmından bahsetmedi.  Uygulamayı kurcalarken denk geldim 

+4 oy
(880 puan) tarafından

Bir buçuk yıldır burdayım görümcem tavsiye etti ilk sadece gebelik bölümünü kullandım sonra burayı keşfettim öyle yakın dost diyeceğim bir arkadaş edinnedim. 

+4 oy
(235 puan) tarafından

3 yıldır burdayim başka model telefin kullanıyordum oradaki hesabımı sildim Apple için bu uygulmayi indirim yeni bir hesap açtım 😅

+4 oy
tarafından

2020 Ağustostan itibaren buradayım giriş var çıkış yok ;)

+3 oy
(26,026 puan) tarafından

Aleyküm selam canim. Ben kizim dogmadan 4 gün once kayit oldum yani 22 agustos. Diger bolumde nisanmi sorusu sordum kimse cevaplamadi burdan sordum. 

Oyle iste iyiki gelmisim biraya cok sevdiklerim var burda ❣️

Onlar kendilerini biliyorlar toplanin yorumumun altina💞💃🏻

tarafından

Geldim😁😁😁🥰🥰🥰

(26,026 puan) tarafından

Hamisss napiyon.❣️galjba bende hamisler sirasina gircem dua etde girmeyeyim hamislerin duasi kabul olur🤲🏻🌹

tarafından

Vala uzaniyom anneme iftara davetliyim,pasta yaptim ahahahah ciddimisin günün gectimi kiz♥️🌺

(26,026 puan) tarafından

Gunum baya gecti ustelik test silik cizgi gosteriyo. Kan verdim dun yarina cevabi cikcak

tarafından

Varsada yapacak bise yok canim hayirkisi olsun skma canini😍😍

(26,026 puan) tarafından

Tabiikide orası öyle. Bir minik daha geliyordur. Ama cok erken mervis.  Canımı sıkmamam mümkün değil.🥺

tarafından

Vala haklisin brnde 3. Gorunce baya sklmştı canim yeni alismaya basladim daha🫣

(673 puan) tarafından

Bende senin az hamilelik sorunu cevaplamadım hani:)şifremi unjtdugum için yeni hesap açtım diye kimse tanımıyor:)sanırım yeni hamilelik soruları gelecek  ha @sekerkizz hayırlı olsun:)

(26,026 puan) tarafından

Aaa gercektenmi kiz. Nickin neydi. 

Valla ne gunlerim vardi. Her küçük birseyde korkuyordum.. post aiyordum. Şimdi artık 7 aylık olucak ❣️🌹

(26,026 puan) tarafından

Kız deme öyle gelmesin . Ben ihtimal pek vermiyorumda bakalım hayırlısı olsun 🤲🏻

(673 puan) tarafından

Asena.ekincim yazmışdım sanırım harf farkı olabilir.benimde günüm 9 gün geçti spiralim var tedirginim ama geçen ay içtiyim ilaçtan dolayı iki kez adet olmuşdum acaba etkisi varmıdır onun?daha test yapmaya cesaretim yok:)

(26,026 puan) tarafından

Ben dün birini yaptim hic çizgi yoktu. Bu gün göründü ama. 

Sende degilsindir inşallah hamis. Ben ilac içiyordum ayda senin dediğin gibi 2 kez adet oldum. Bıraktım ilac icmeyi. Bence ondandir 

(673 puan) tarafından

Aynı şeyi yaşamışız.inşallah hayırlısı olsun.ama sonradan çıkan çizgiye guvenme gecen bende test paylaşmışdım resmen görünüyordu çizgi ama sonuç adet oldum

(3,217 puan) tarafından

Merhaba tanışalım mı:)

(673 puan) tarafından

Kiminle?:)

(26,026 puan) tarafından

Ouuu genchatun☺️

Tanışalım. Ben bir allahin kulu. Peki sen tatlimmm♥️

(26,026 puan) tarafından

@MerakliBoncuk seninlede tanisalim. Ben bir allahin kulu peki sen tatlım ❣️

(3,217 puan) tarafından

Bende bir allahin kulu ❤️

+3 oy
tarafından

6 yila yakindir burdayim tabi hep hesap silip geri geldim😂

+3 oy
(7,058 puan) tarafından

7 aydır burdayım 2 ay önce kayıt oldum

(26,026 puan) tarafından

Yaxşıki olmusan qeyd. Yoxsa bir Azərbaycanlı oldugunu bilməzdim❣️🌹

(7,058 puan) tarafından

Çox sağol caan🥰❤️

+3 oy
(2,273 puan) tarafından

3 yıldır buradayım.gebelik takibi için indirmiştim düşük yapınca geri sildim sonra tekrar hamile kaldım tekrar hamile kalınca gebe sayfasında bi soru sormuştum şuan hatırlamıyorum ordakilerde buraya kovalamışlardı 😁o günden beridir hep burdayım iyikide gelmişim burda okuduğum hayatlardan çok dera çıkardım kendime💞🫶

+3 oy
(673 puan) tarafından

Ben ilk çocuguma kızıma hamileyken tesadüf eseri keşf etdim bana kimse onermedi ben buldum ama ilk hamile oldugumu oyrendiyimden beri yuklemişdim hamileliyimin 5 ayında falan fark etdim:)6 yıldır kullaniyordum şifremi unutdum yeni hesap açtım:)

+3 oy
(1,741 puan) tarafından

Ah ben bebegime hamileyken geldim 9. Haftamda kanamam olmustu riskli gebelik hicbirsey bilmiyordum cok korkuyordum gebelik kismindaydim genelde. Ve burasi bana derman oldu cok yardim ve destek aldım simdi kızım 6 aylık çok şükür o zor sancili sureci burada gecirdim halada her konuda destek ve yardim alıyorum. İyiki gelmişim hic gormedigim tanimadigim insanlarin destegi yardimi paha bicilemez. Bende elimden geldigince bildigim konularda yardimci olmaya çalışiyorum gördükçe. Evet enteresan sorular tuhaf agresif insanlar olsada çok güzel bir uygulama oldugunu düşünüyorum iyi insanlar iyiki var ❤️

+3 oy
(23,362 puan) tarafından

Yengemde vardı yani tam adını bilmiyorum benzeri belkide hafta hafta oğlu kardeşim şu kadar oldu bu kadar oldu diyordu o zaman ben bekardım hamile olunca indirdim bir kaç tane baktım bu bebekten mesaj var falan diyor güzel geldi kullandım. Orda da çok anlık post açıp yasak sohbet bölümüne yazın diyorlardı ben sadece okuyordum oğlum doğduktan sonra o evdeki surecimde kayıt oldum 3 yılı geçti bile 

+3 oy
(48 puan) tarafından

6.5 seneyi geçti burdayım.

7 haftalıkken kaydolmustum aslında kaç hafta olduğumu takip amaçlı indirmistim.

Sonra muhabbet kısmını gördüm 🥲 

Oğlum smdi 6 yaşında..

+3 oy
(5,419 puan) tarafından

Kızım 4 5 aylıktı kullanmya basladımda su an 4 yaşında.Gebelık,bebek bakm kukkandım ama sohbet kısmını tesadufen buldum yanlslıkla basarak. Vaay dedıım herkes derdını anlatıyor. Hemen hesap açıp içimi bi güzek döktüm :)) öyle özelden kmseyke görussmedim. Çoook canım sıkılırsa gırer bakarım. Fikir almak ıcın soru sormaya gırerıım güzel bı uygulama bence. Özellkle cocuk uyuturken emzırırken falan baya sarıyor. 

+3 oy
tarafından

6 yıldır burdayım en az ama hep mesafeliyim 😃

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 341 göst.
0 oy
28 cevap 1,381 göst.
0 oy
17 cevap 317 göst.
0 oy
46 cevap 1,379 göst.