+3 oy
912 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar linclemeyin evliyim ve bi çocuğum var eşimle aramızda kaç yıldır anlaşmazlık ve sorunlar var şiddeti hakaretleri saymıyorum bile ben birine aşık oldum buna bağlı değil öncesinde de çok sıkıntılarim vardı ebn eşime boşanmak istediğimi sevmediğimi söyledim fakat o istemiyor âilem geldi istemediğimi dedim ama tehdit ettiler eve âlmayiž režil etme boşanma sus diye âma olmuyor evet yanlış bir şey 3vliyken sevmek âma aldatma yok bişey yaşanmadı aklımda o varken eşimle de olamıyorum belki empati kurarsanız anlarsınız lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım çok žor durumdayım 

38 Cevaplar

+2 oy
(9,079 puan) tarafından

birini sevebilirsin tamam ama bisanirsin . o kisiyi gercekten tanir o kisi ile yoluna bakarsin da evliyken o kisiyle gorusuyorsan olmamamli. zaten siddet vs varsa esininle aranizda zaten bisanma sebebei ailen niye dayak yemene bukadar destek cikiyor onu anlamadim

-Reklam-
+2 oy
(1,443 puan) tarafından

Aklındaki kişinin duygularından haberi varmı onunda sana hisleri varmı eger varsa tam bir. Şerefsizdir elalemin namusuna göz dikmiş olur seni evli halinle isteyen sana her tür zarari verebilir yani nerden tutarsan tut günah haram ahlak. sızlık ve ne olursa olsun karşıdaki eşe saygısızlıktır.boşan sonra git paşalar gibi istediğini helal dairesi içerisinde yaşa

+2 oy
(1,257 puan) tarafından

Sen hamile değil misin? Önceki paylaştıkları da hamile olduğunu yazmışsın. Şimdi kafamda deli sorular Allah akıl versin

+2 oy
(4,311 puan) tarafından

Bundan sonra yürüdüğün yola tek başına devam edebileceksen boşan.

Sanma ki diğeri sana harika bir hayat vaad ediyor.

Diğeri ile evlenmeyeceksiniz bile sakin bu dedigimi unutma.

Yaşadığın onca şeye rağmen bu adama kadar bosanmamamissin tuttuğun dala sığınmak istiyorsun ama emin ol güvenli kökleri olan bir ağacın dalı değil ooo.

+2 oy
(8,649 puan) tarafından

Senin kaç tane çocuğun var bacım

+2 oy
(1,741 puan) tarafından

Hissettigin şey kesinlikle aşk değil önce onu soyleyeyim. Suan icinde bulundugun durumdan dolayı bu durumdan kurtulmak istedigin mutsuz olduğun için içinde bir umut yeşermiş farkinda olmadan sende buna kapiliyorsun çünkü suan cazip gelen bu var. Emin ol sartlarin farklı olsaydi yani özgür olsaydın böyle hissetmeyecektin. Bunu ask zannedipte pesinden gidersen suanki halini dahi arar duruma gelirsin inan. Bu kadar sıkıntılı bir durumdan daha sıkıntılı bir duruma geçersin. Hislerinin pesinden gitmek yerine icinde bulundugun durumdan cikmak icin cabala sonrasinda tekrar bi bakarsin hislerine hala duruyor mu diye. Bu karmasadan sonra bosanman bana daha doğru geliyor esinede yanlis yapmadan bitirmelisin tehdit vs bunlara boyun egme

+2 oy
(3,719 puan) tarafından

Ne diyebilirim ki bu durumda yanan kocan olmuş ona üzüldüm 

+2 oy
(672 puan) tarafından

Eşinle severekmi evlendin önemli olan soru bu bence?severek evlendiysen ve zamanla sevgin yok olduysa demekki simdi seviyorum dediyin adamlada öyle olacak.yok eyer sevmeyerek evlendirildiysen sen sadece sevilmeyi sevmeyi ariyirdğsun diye kurtulma adına o adamı sevdiyini sanıyorsun ama beni bi kardeşin ne bileyim bi ablan olarak gör.eyer esinin şiddeti devam etmiyirsa düzelme yönünde bi umut varsa evladın için bi şans ver.yoksa da sadece kendin ve evladın için ayrıl ayrılacaksan.çünki ikinci evlilik yapmak acıkca aptallık yanlış anlama göz göre göre bi bataklıktan çıkıp diyeri girmek gibi,ben boşansam ömrümün sonuna dek erkek soyundan kimseyi yaklaçtırmam yanıma.sadece kendini deyil evladini dusun bize empati yapin diyirsun ya hah işte sende evladın için empati yap ve onun neler yasayacagını derinden bi hiss etdikten sonra ver kararını.Rabbim hayırlı dogru yoldan ayrılmana izin vermesin inşallah.ha bide aldatma falan olmadı diyorsun ya aldatmak için illede cinselliye gerek yok düşünce dahi aldatmaktır.sende tek taraflı aşık ol adın herhalde?

+2 oy
(1,216 puan) tarafından

Anlayacak durumda değilim canım başka erkeğe baktığımda bile mıdem bunalıyor. Ama kıyamıyorum Rabbim hidayet versın

+1 oy
tarafından

Ne diyelim eşini bırak adama kaç filan mı dememesi bekliyorsunuz,  bide linçlmeyik demissin , aldatmak sadece birlikte eolmak degil.

+1 oy
(1,471 puan) tarafından

Kınama duası okuyarak başlıyorum yazmaya.

Elhamdülillahillezi aafeenî mimmebteleeke bihi  ve fezzalenî ala kesirim mimmen halega tefdzîle. 

Eğer boşanmaya karar verirseniz ve eşiniz de internet geçmişinizi mahkemeye sunarsa, bu post çocuğu almaları için karşı tarafa yeterli güç verecek bir post.

Aldatan kadına çocuk vermeyebilirler. 

+1 oy
(1,886 puan) tarafından

Görürsen okumadan geçme lütfen.annemin kuzenide

evli 2 çocuğu vardı o zamanlar ilkokula gidiyorlardı.

Neyse kadın baskın bi katakter eşide tam tersi ensesine vur al ekmeğini saf bi adammış.araları sorunluymuş ailesinden dolayında kadın boşanamamış.adamında yakın bi arkadaşı var bunlar ailecek görüşüyorlar.adamın karısıyla arkadaşı zamanla arayı bulmuş.adam demiş bende karımı sevmıyorum mutlu değilim.kaçalım demiş.kadın tabi kaçtıktan bi süre sonra pişman oluyor adamın dayağı eziyeti başlamış.artı bide tehdit eğer kaçarsan dağda adamlarım var kardeşlerini babanı öldürürüm diye tehdit ediyormuş.annemle bi kaç kere telefon da konuşmuşlar adam hep telefonu dinliyormuş annemde kesti görüşmeyi.birde kadının kızına adamın oğlu taciz ediyor.kendi oğlunu da okul çıkışı adamın eski karısı bıçaklıyor ben senin kocanın sevgisizliğinden dolayı başkasına kapıldığını sandığını düşünüyorum o damla işi ciddileştireceğini düşünmüyorum ama dışarıda da böyle hayatlar bil istedim.şiddetmi uyguluyor telefona kadesi indir topla eve polisleri şikayetçi ol bütün tehditleri söyle böyle inan başkası seni o kuyudan çıkaramaz kimseden medet umma lütfen

+1 oy
tarafından

Empati yaptım , midem bulandı 🤢🤮 yuva yıkanın yuvası olacağını mı düşünüyorsun? Kaldı ki evli olduğunu bile bile yuvanı yıkmaya çalışıyorsa o adamdan da bir cacık olmaz . Dağ başında yaşamıyoruz. Tehtid alıyorsan çağır polisi aç davanı ondan sonra ne yapıyorsan yap. 

(299 puan) tarafından

sen insanlari cok kiniyorsun 

(1,556 puan) tarafından

Belki görücü usulü evlendi belki evlenmek zorunda kaldı kinadigini yaşarmış insan kimseyi kınamayın gönül bu evliliğinde sevemediyse kendine hakim olabiliyorsa içinde yasayabilir yuva yikmalik bir durum yok

+1 oy
(9,279 puan) tarafından

Büyük sözüme tövbe ama aldatmanın empati yapılacak bir yanı yok evli olduğunu bildiği halde senle konuşanda adam değil kusura bakma 

+1 oy
(3,327 puan) tarafından

Yanliz olsan neyse ama covuklu bi insanin evlenmesine karsiyim cocuk olduktan sonra bi kadjnin onceligi cocugu olmali evliyken nasil boyle bisey yapabiliyordunuz hayret ediyorum

+1 oy
(5,552 puan) tarafından

Boşan ne bekliyorsın ❓ Birde birşey yaşamadım diyorsun aklından geçirmen bile aldatmak . Allahım daha neler görücez diyorm her gün dahada beter bir şey görüyorum

+1 oy
(971 puan) tarafından

Aşık oldugun kişide sana aşık mı? Herşeyi göze al boşan. Kndine yapılmasını istemedgini başkasına yapma. 

Bir de başka bişey söylim akıllı davran. Aranızda birşey olmuş olmamış bilemem ama en basit fotoğrafın bile varsa. Bu iş sonra tehdite döner senden para ister. Kadın evli olunca bu işlerin sonu kadını tehditle bitiyor 

+1 oy
(1,556 puan) tarafından

Eşinden gormedigin ilgiyi sevgiyi kalbin dışarda aramış dayak görmüşsün sevgisizlik değersizlik gormussun bir güzel söz yerine normal sevmene diyecek bir şeyim yok ama boşan o ne diyor bu ne diyor diye böyle insanla ömür mu geçer ikinci evliliğinde de mutlu olanlar var çevremde gayet neden kötü olsun ki 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 872 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,025 göst.
0 oy
6 cevap 759 göst.
28 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Jamıla (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 309 göst.

Kategoriler