+3 oy
798 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar linclemeyin evliyim ve bi çocuğum var eşimle aramızda kaç yıldır anlaşmazlık ve sorunlar var şiddeti hakaretleri saymıyorum bile ben birine aşık oldum buna bağlı değil öncesinde de çok sıkıntılarim vardı ebn eşime boşanmak istediğimi sevmediğimi söyledim fakat o istemiyor âilem geldi istemediğimi dedim ama tehdit ettiler eve âlmayiž režil etme boşanma sus diye âma olmuyor evet yanlış bir şey 3vliyken sevmek âma aldatma yok bişey yaşanmadı aklımda o varken eşimle de olamıyorum belki empati kurarsanız anlarsınız lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım çok žor durumdayım 

38 Cevaplar

+13 oy
(6,646 puan) tarafından

Neyine yardımcı olalım  canım yanlış ve çıkmaz bir sokaktasin aklıni başına al yuvani yıkma emin ol ikincisi eşinden beter olur sadece evladın için bazı şeylere katlan eşinin sana faydası yoksa başkasından asla medet arama

-Reklam-
+7 oy
(14,635 puan) tarafından

Boşan bacım bunuda destekleyemeyiz haklısın diyemeyiz.

+7 oy
(5,421 puan) tarafından

Senle evli oldugunu bile bile görüşen adamdan hayır gelmez. 

tarafından
+1

Haklısınız 

+6 oy
(10,529 puan) tarafından

Boşanmayacaksan o düşünceyi çıkar aklından kime aşık olduysan vazgeç ayrılma düşüncen yoksa böyle birşeyi düşünmemen lazım ayrıca evladın da var ona yazık değil mi aynı şeyi eşin sana yapsa sen ne düşünürsün sende eşini düşünerek empati yapmalısın bu konuda çocuğuna da ona da yazık etme ha boşanmak istiyorum dersen de senin bileceğin iş hayırlısı olsun 

tarafından
+1

İstediğimi soyl3idm ama tehdit alıyorum 

+6 oy
(11,461 puan) tarafından

Aldatmanın empatisi mi olur? Ne diyelim devam et doğru yoldasın mı? Bide linçlemeyin diyorsun. Uzun uzun yazardım buraya ama nasılsa tepki alınca postu kapatacaksın o yüzden kendimi yormayayım. 

Ha bir de aldatma yok birşey yaşanmadı demişsin, neyine aşık oldun peki kara kaşına gözüne mi karşındakinin? Daha eşinden kurtulmadan başka birini bulmussun. Allah akıl fikir versin

(597 puan) tarafından

Temas konuşma olmadıysa aldatma sayılmaz mutsuzsun bunun için boşan başka bir adam için boşanma yani bir adam için bir adam bırakmak mantıksız en çok çocuğunu düşün boşanıp aşkımla mutlu olcam deme boşanıp çocuğumla hayatıma bakicam de.

(2,160 puan) tarafından

Göz ucuyla birine bakmak bile göz zinasına girerken temas olmadan nasıl aldatmak olmuyor acaba  canım 🙄

(14,010 puan) tarafından
+1

Kız sildirmiş hesabını boşverin 

(11,461 puan) tarafından

@Nagiş❤️ bende diyorum post hala nasıl gizlenmedi 😂😂

(14,010 puan) tarafından

Empati yapacakmışız kötü konuşmak istemiyorum sanki bireysel basit bir tartışmaya empati yapıyoruz gibi ne genişlik o ya. Beklemiyordu bu kadar tepki sanırım 

+4 oy
(3,250 puan) tarafından

Kinamiyorum benimde imtihanim bitmedi ama cok yablis yoldasin sacmaliyosun silkelen kendine gel 

tarafından

Bilmiyorum o süreçteyim zateb

+4 oy
(4,641 puan) tarafından

Aldatmak sadece konuşmak yatmak öpüşmek değil ki aklında fikrinde olmasıda aldatmak sayılır .

Allah akıl fikir versin eşini de Allah ıslah etsin 

tarafından

Boşanmak istediğimi söyledim âma tehditler aldim

(4,641 puan) tarafından

Ya kararının arkasında durup ayaklarının üzerinde durup boşanacaksın ama o aklında ki adam için değil kendin için yada bu zamana kadar nasıl sustuysan öyle devam edeceksin 

+4 oy
(1,428 puan) tarafından

Hamile değil misin sen?

tarafından

Hayır 

(307 puan) tarafından

nicki neydi canim gitmis de

(11,461 puan) tarafından

@yenigelmedim nicki @yok diye biri 😂😂

Burdan biri olma ihtimali yüksek

+3 oy
(4,951 puan) tarafından

Bunun neyi empati yapılacak ki, aklında başkası varkende aldatma sayılır, eşin sana böyle birşey yapsa ne hissedersin bence sen empati yapmalısın. Eşinden ağzın yanmışsa baskasini da hiç düşünme 

tarafından
+1

Tamam dâ o yokkende sorunlarım vardı boşanmak istiyorum fakat izin vermiyorlsr

(4,951 puan) tarafından

Davani aç sen madem boşanmak istiyorsun git kendine düzen kur 

+3 oy
(3,115 puan) tarafından

Kimseyi dinlemeyip sen önce boşan kendi hayatını ve çocuğun hayatını düzene sok. Kimseye güvenme yağmurdan kaçıp doluya tutulma. Karşında ki adam belki senin bu durmunu bildiği için kullanıyor senin ve çocuğun için hiç güvenli gelmedi bana. Önceliğin çocuğun ve sen ol. Hayatını düzene sokmadan da kimseyi alma hayatına. Önce işe git boşanmıyorsan bile çalış para biriktir kimsenin ağzının kokusunu çekme. 

tarafından

Haklısınız kimseye fazla güvenmemek lazım âmâ ben sevmediğimi söylediğim halde izin vermiyolar

(3,115 puan) tarafından

Önce sen iş bul çalış. Paran olursa gücün de olur. Onun boşanmasını beklemezsin sen gider boşarsın. Ama erkelere his bu engel olamıyorum diye güvenme. Onların fantazi dünyaları o kadar geniş ki senin ve çocuğun hakkında neler düşündüğünü tahmin bile edemezsin. 

+3 oy
(661 puan) tarafından

Cnm eşinden belki ilgi Sevgi merhamet bu traz şeyler görmediğin için karşındaki hangi erkek olursa olsn seninle konuştuğunda guldugunde vs aşık oldum sanacaksin çünkü sevgiye açsın o yüzden yanlış yola girme derim çocuğunda varmış 2 ciye hamile degilmisn sen doğurdun mu cnm eğer sorunlar asılacak seylerse yapma sonra çok pişman olursun hep 2 ciui gidenler hep pişman o anlık hisselere kapılıp gidyrlar hep yuvamı bozmasaydim etmeseydim dyrlar yapma cnm bnm çocuğuna saril op ona ilgili davran evinle ilgilen işini gücünü yap kendi kendini mutlu edebilirsn

tarafından

Haklısınız yok ikinci b3bek düşünmüyorum zaten eşim böyle devam ed3rse

+3 oy
(661 puan) tarafından

Lütfen okuduktan sonra da cvp ver dertleşelim belki bir boşluktasin kimin benm konuşmamız yanlisdan döndürecek belki seni o yüzden yapma 

tarafından

Evet boşlukta yim ayrılmak istiyorum ama tehdit alıyorum her bir taraftan 

+3 oy
(1,221 puan) tarafından

Belkide aşk sanıyorsun bu yaşadığını evinde huzur yok eşinle aranda sevgi saygi yok o yüzden böyle düşünüyor olamazmisin .

Bak canım başlarda herkes canım cicim der sonrası ya yarın öbür gün evlensen dahi bu adamla asla sana guvenmeyecek yeri gelecek başına kalacak evliken beni Seven benle evliyken başkasını da sever die .ha bu kötü ihtimal iyi ihtimalde yok mu dur binde bir vardır .ama sen biraz empati kur eşin senleyken başkasını sevse bu durum hoşuna gider mi . evladın var birde .tek gerçek aşk evlat başkası boş boş .

Yani bu anlattıklarını ne kınıyorum nede destekliyorum.

Boşanacak sın ya ,yada boşana miyorsan san bu durumu aklından atmalısınız.

Ama illa bitirmek istiyorum diyorsan başka bir erkeğe güvenerek yapma bunu kendi ayaklarının üstünde evladın la yaşayacağınız sağlıklı bir yaşam sürmek için yap .ayrıca o adamda nasıl bor zihniyet ki evli kadınla konuşabiliyor .

Neler neler duyuyoruz televizyonlarda .ALLAH aşkına eşinin kulagina gitmeden bu işi çöz ,erkekler malesefki yüzde ellisi bu durumda kadını öldürmeye kadar gidiyorlar aklını başına al . boşanacaksan annenle konuş bitir .ailen eve almiyorsa sende önceden çalış bi ev tut nafaka filanda çocuk için alırsın yaşar gidersiniz ama emin misin.

tarafından

Evet haklısınız bitirmek istiyorum ama numaram falan vâr nasıl yapicam 

(8,605 puan) tarafından

Kimde numaran var 

(4,144 puan) tarafından

Hattını değiştir . 

(1,221 puan) tarafından

Karşı tarafla mi bitirmek istiyorsan .eğer bitirmek istiyorsan bitir hattını değiş sessiz sedasız kimse duymadan

+3 oy
tarafından

Aynı durumda kocan olsq şerefsi.z ahlakss.zlaigi kalmaz herşeyi söylersin sen biraz empati kur bence 

+3 oy
(21,304 puan) tarafından

Böyle durumlarla empati kurmayı tercih etmem. Kuracakta olsam ihaneti yaşayan eşle veya böyle bir ortamda mağdur olan varsa çocuklar ile kurarım. Sürdüremeyeceğiniz evliliği bitirecek kadar cesaretiniz olsun 

+3 oy
(2,314 puan) tarafından

Sen evlisin senle emin ol birşey olsa sırtından vuracak kişi ilk kaçacak kişi o olur o kadr goruyoruz ediyoruz esin kötüyse boşan bosanmiyorsan çocuğun için biraz katlan buyusun çalışırsın kendin davani açar bksanirsin ama böyle yaparak olan clcuguna olur sonra namus diye kanla biter olay olan çocuğuna oljr 

+3 oy
(3,356 puan) tarafından

Empati kuramıyorum niye dersen zamanında esimle anlaşamayip boşandım kimsenin günahına girmeyin lütfen bosanin ne yaparsanız yapın biri boşanma dedi diye bosanmiyorsaniz ozaman biriylede bisey yaşamayın o birileri onuda öğrenir hiç iyi olmaz yazık günah 

+2 oy
(661 puan) tarafından

Nerde tanıdın bu adamı nerden buldu numaranı ve görüşmeden etmeden nasıl aşık oldun yapma kardeşim gerçekten söylüyorum pişman olursn belki sevgisizlik ilgisizlik iti seni ama eşinle konusmayi dene hislerini paylaş yanlizlastim de zaman geçirin kocanla 

+2 oy
(4,144 puan) tarafından

Okadar benzer bi durumda akrabamız vardı .eşi yakaladı msjlarını biz öldürür kesin dedik ama yapmadı direk boşandı.ve noldu biliyor musun o aşık oldum dediği adam yüzüne bakmadı . Aldatma olduğu için çocuklarınıda alamadı. Hem yuvasından hem çocuklarından hemde o çok sevdiği konuştuğu yüzüne bakmadı ortada kaldı.

Aklını başına al 3 günlük heves için yakma kendini 

+2 oy
(14,010 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ay buz gibi aldatıp aldatma yok demek ne demek Allah aşkına empati de buna yapamayacağım kusura bakma. Kocanız yese aynı b.ku adamı burada linç malzemesi olarak atarsınız kendiniz yapınca empati yapın. Evlisin sana evli halinle yükselen adam da üç güne başkasına gider onu da aklından çıkarma. Başkasının soyadı altında kalbinize söz geçirmek zorundasınız

Eski postlarına baktım trol müsün kafan mı karışık senin? Bi gebeyim Bi yok değilim demişsin Haziran ayında da gebesin eylülde de . Eşinle aran kötüyse ne demeye iki kez gebelik denedin.Eşim beni dövdü postunu silmişsin niyeyse korkuyor olsan eşinden bu postu buraya açmazsın,gece sokağa çıkmışsın çocuk durmuyor diye konu komşu eşine haber etmiş ki ben çıksam kimse mesela gık diyemez,dini bilgi sormuşsun oruçla ilgili e zina da günah ya hani onu sorana kadar bu daha mühim değil mi? 

(21,304 puan) tarafından

Yatmamış diye aldatmamış sayıyor kendini hiç görmeden konuşmadan bir bağ kurmadan nasıl aşık olmuş ise.

(14,010 puan) tarafından

Telefon numarası varmış canım adamda baya konuşuyor milleti de duygusala çekmeye çalışıyor mağdur edebiyatı yapıp kaldı ki ayyuka çıkınca da hesap sildirmiş

(21,304 puan) tarafından

Okudum canım yani bu kadar şeyi yapıp aldatmadım demekte yeni moda oldu. Aldattı sayılması için adamdan çocuk yapması falan gerekiyor galiba. Birazcık aklı varsa yaptığının yanlış olduğunun farkına varır sorunlu bir evlilikte hadi git diyecek değil kocası bir de bu durumu öğrenirse dünya aleme rezil olması bir yana evladından olacak haberi yok 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 725 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,934 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 951 göst.
0 oy
6 cevap 699 göst.
28 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Jamıla (13 puan) tarafından soruldu
+3 oy
1 cevap 291 göst.

Kategoriler