Belkide aşk sanıyorsun bu yaşadığını evinde huzur yok eşinle aranda sevgi saygi yok o yüzden böyle düşünüyor olamazmisin .
Bak canım başlarda herkes canım cicim der sonrası ya yarın öbür gün evlensen dahi bu adamla asla sana guvenmeyecek yeri gelecek başına kalacak evliken beni Seven benle evliyken başkasını da sever die .ha bu kötü ihtimal iyi ihtimalde yok mu dur binde bir vardır .ama sen biraz empati kur eşin senleyken başkasını sevse bu durum hoşuna gider mi . evladın var birde .tek gerçek aşk evlat başkası boş boş .
Yani bu anlattıklarını ne kınıyorum nede destekliyorum.
Boşanacak sın ya ,yada boşana miyorsan san bu durumu aklından atmalısınız.
Ama illa bitirmek istiyorum diyorsan başka bir erkeğe güvenerek yapma bunu kendi ayaklarının üstünde evladın la yaşayacağınız sağlıklı bir yaşam sürmek için yap .ayrıca o adamda nasıl bor zihniyet ki evli kadınla konuşabiliyor .
Neler neler duyuyoruz televizyonlarda .ALLAH aşkına eşinin kulagina gitmeden bu işi çöz ,erkekler malesefki yüzde ellisi bu durumda kadını öldürmeye kadar gidiyorlar aklını başına al . boşanacaksan annenle konuş bitir .ailen eve almiyorsa sende önceden çalış bi ev tut nafaka filanda çocuk için alırsın yaşar gidersiniz ama emin misin.