Oğlum iftara tantuni istedi tavuk göğsünden yapcam nefis yemek tariflerinden baktım ilk defa yapcam çünkü bi tarifte haşlamış birinde haşlamamış ben nasıl yapsam bilemedim yapanlar fikir verebilir mi bi de lavaşı kendim yapayım dedim ama yapıp koysam iftara kurumaz dimi
Lavaş kurumaz, hamura mutlaka yoğurt ekle yumuşak olur o zaman. Ben haşlamadan direk pişiriyorum. Bence haşlamaya gerek yok.
Bende kararsız kaldım da
Tavuk zaten çabuk pişer. Pişerken azar azar su ekle. Suyunu çektikçe eklersin. Bol suda haşlayinca iyi olmaz.
Ben sürekli yapıyorum tavuğu haşlanmana gerek yok o zaten suyunu salıyor çok da güzel pişiyor. Lavaşta kurumaz.
Herkez haşlama demiş bende öyle yapcam saol
Lavasini kendin yap biz hazir aldik biri bayat cikti biri tatli cikti igrencti Allah affetsin icinin tavugunu secip cope attik kendin yap sofraya beze sar posetle hic bisey olmaz
Tavuklari ince ince dogruyosun tantuni icin ozel tavasi opmasi lazim ama bende yok granit tavada yapiyorum aman bosver tavuklari suyunu salip cekiyo sonra yag ekliyorum tuzunu karabiberini bolca toz kirmizi biberi ekliyorum ustune 1 bardak kadar su ekleyip sununu cekene kadar pisiriyorum bu kadar biz sogan sogussuyle cok seviyorum afiyet olsun
Denicem çok saol lavaşı kendim yapıyorum
Yap yap inan daha lezzetli olcak
Bn lavasi disardan alıyorum
Ben nefis yemek tariflerinden baktım çok güzel oldu
1,489,565 soru
24,345,542 cevap
346,238 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın