Benim çocuğum da tatlı olarak meyve dışında bir de pekmezi bilir o da kahvaltıda tahin pekmez yapıyorum bazen onu biliyor pankek tatlandirmak için meyve koyuyorum içine falan. Bebe bisküvisi veriyorum ama kendim evde yapıyorum hazır hiç almadım. Kaşık maması hiç vermedim kavanoz maması sadece 1 kere uçakta kolay olsun diye yedirdirdim verdiğim tek pure de oydu baştan beri çatalla ezip veriyorum aldığım kavanoz mama da sözde katkı maddesiz bilmem nesiz ama çocuk bayıla bayıla yedi evde yapınca hiç öyle yemiyor mutlaka bir şeyler var içinde bir daha da ucaga binerken bile almam evde hazırlar termosa koyarım.
Cevremizdekiler olsun her şeyden ver yemeğin suyuna batır ekmek ver işte ınstagramda 7 aylik çocuğa 3 çeşit yemek yapiliyor insan bir afalliyor ben mi yanlış yapıyorum diye halbuki onlarınki yanlış Allah'tan bilinçli doktorlar var da çok şey öğreniyoruz onlardan.
7 aylik çocuğa çorba yemek kofte makarna menü hazırlıyorlar benim çocuğum çorba yese diğerlerini yemez ya da mesela 1 tane kofte 5 tane makarna hasliyorum anca onları oraya buraya savurarak yiyor dur bir de ıspanak yemeği yesin desen yemez yani ıspanak yese bunlari yemez.