+2 oy
340 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (3,887 puan) tarafından

Herkese merhaba bayanlar 

Ve genç kızlar☺️🎀💐❤️

Önümüzdeki hafta sonu 

İki çocuğumla 4 buçuk saat uçak yolculuğu yapmam lazım 

Sadece aklıma takılan bir şeyler var lütfen yardımcı olun bilgisi olan varsa☺️💐❤️☹️

Oğlum 4 buçuk yaşında ona ayrı bilet aldık yanımda ayrı koltukta oturur gider sorun yok tamam 

Kızım 19 aylık kucağımda oturacak 

Ayrıca bir kemer verilirken ücret talep ediliyor mu acaba

Birde kızım için yoksa ayrı bir koltuk mi almak zorundayım

☹️

Kızım süt içiyor sıcak su lazım oluyor 

Uçakta verilir mi

Yada ben mi almalıyım termosa

Süt almam lazım birde yanıma kutuda taşırsam sorun oluyor mu 

Son olaraktan uçakta bebek bakım odası var mı acaba 

Uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen 

Çok tedirgin oluyorum ilk defa çocuklar ile uçuyorum hep tek gitmiştim 

🥹🫶❤️🪻🤷🦋🫡🤦

9 Cevaplar

+2 oy
(1,515 puan) tarafından

Kızın için online siteden bilgilerini girersen ücret alıyorlar ekstra ama koltuk vermiyorlar. Yani muhakkak kızının bilgilerini de girmelisin sisteme. Bence internet yerine firmaya git direkt. Daha açıklayıcı olur. 

(3,887 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benim çok sağol hakkını helal et geç yazdım 🫣🫢🎀💐❤️

Eşimin arkadaşı anlıyor bu işlerden o zaman eşime söylim ben

-Reklam-
+2 oy
(501 puan) tarafından

Bebeğine ayreten kemer veriyolar sana bagliyolar bebeği dışarda su slmiyolar sadece boş biberon aliyolar sıcak su soğuk su onlar veriyo bakim odası yok mecbur kalmadikca ayağa kalkmak yasak eğer türk hava yolları yla ucucaksaniz kavanoz mamada veriyolar bebege

(501 puan) tarafından
+1

Aklına takılan bişey varsa sorabilirsin

(3,887 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 

THY dan uçuş yaparız 

Süt içiyor kızım market sütü 

Onu düşünüyorum şuanda nasıl uçağa alırım diye

Kızım süt olmadan durmuyor 

🥹☹️🫶❤️

Teşekkür ederim canım hakkını helal et lütfen 

(501 puan) tarafından
+1

Canm biz İstanbul'dan bindik sıvı ne varsa dökmek zorunda kaldık malesef ne demek canm helal olsun

(3,887 puan) tarafından

Anladım canım seni

O Zaman almim 

Uçakta verirler değil mi

Kızım market sütü içiyor 

Ben boş biberon alayım onlara veririm süt ısıtır verir

Değil mi o zaman ☹️🫢💐❤️🎀

Çok teşekkür ederim 

İyi ki varsınız siz

(501 puan) tarafından

Canm bak ben Erzurum'dan bindim aldılar uçağa oğlumun biberon mamasını ama İstanbul'dan bindigimde almadılar sen söyle yap küçük paketler şeklinde al istersen belki bindigin havaalaninda bebek için izin verirler bence sen böyle yap ısrar et dersin bebeğim süt içmeden durmuyo diye birde bebek ve çocuğun için yaş belirtip bilet kes yoksa uçağa almazlar çocukları başka katı herşeyi geçiriyorlar yiyecek olarak

+1 oy
(841 puan) tarafından

Birinci sorun uçakta kızın için bilet aldıysan ona ayrı koltuk vermiyorlar. 

2. Emzirme odası yok 

3 sıcak su onlar veriyor diye biliyorum ama gene bilen vardir

(841 puan) tarafından
+1

Canım bilet alırken kızının kimliğini girmediysen kızını almazlar ki 

(841 puan) tarafından
+1

Ucunuzun adını giren gerekir. 

Yetişkin çocuk bebek olarak kızın bebek olarak geçiyor 100 TL civarı alıyorlar oda kemer parası orda ödemiş oluyorsun

(3,887 puan) tarafından

Yok daha almadım canım 

Sadece uçağa binerken bu çocuk 19 aylık bilet zorunlu demezler değil mi

(841 puan) tarafından
+1

Yok demez ama bilet alırken ucunuze birlikte alman gerekiyor. Ekstra bişey yapmana gerek yok 

(3,887 puan) tarafından

Eşimin arkadaşı anlıyor bu bilet işlerden bize sürekli o arkadaşı bilet kesiyor 

Tabi o zaman çocuk yoktu

Şimdi onlar var 

O zaman ben söylim eşime kızımın ve oğlumun bilgilerini girsin

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hanımlar 🥰💐🫶🪻❤️🥹

+1 oy
(3,887 puan) tarafından

Post yukarı lütfen bilen yardımcı olur 😂🫢🤫🤔🫣

+1 oy
(13,437 puan) tarafından

Bilet alırken kızın içinde bilet alıyorsun canım. Ona sadece kemer parası az bir miktar alınıyor zaten. Bilet alırken onun adını girmezsen uçağa almazlar onu. Sana tavsiyem maddi imkanın varsa en ön sıradan koltuk seç geniş oluyor rahat edersin. Çocuklar ayağa falan kalkmak istiyorlar 4 saatte az değil uyumazsa eğer sıkılır oturmaktan. Tuvaletlerde bebek bakım ünitesi oluyor kullanabilirsin. Sıcak su verirler ama varsa eğer termosa al derim yanına. Uçağa normalde sıvı almıyorlar ama çocuk içinse alınıyor. Mama su süt falan. Oyalayacak birşeyler al yanına kitap oyuncak karakter meyve falan. 

(3,887 puan) tarafından

Ayy aşırı derecede tedirginim ben bir bitse şu artık 

Çok teşekkür ederim canım benim 

Kimisi süt yasak demiş 

Canım kızım için bilet dediğin Kemer için mi yani 

Teşekkür ederim sağol iyi ki yazdın 

(13,437 puan) tarafından
+1

Kızının doğum tarihini girince onlar ücret belirlşyo canım bilet alırken 24 ay altı olduğu için sadece kemer parasını yansıtıyorlar. Kızını girmeyi unutma sakın uçağa almazlar valla. Sütte küçük pipetlilerden alabilirsin yanına 2 3 tane. Isıttırabilirsin sıkıntı olmaz. 

(3,887 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benim 

İyi ki varsınız 

Hakkını helal et lütfen 

Sizi seviyorum 

🫶❤️☺️🫡🪻💐💐💐

(13,437 puan) tarafından
+1

Ne demek canım helal olsun ne yaptım sanki 🥰 hayırlı yolculuklar inşallah 😇

(3,887 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
(163,180 puan) tarafından

1.oglun yaninda oturur 

2,kizin icin sana kemer verirler o kucakda gider ve kemer icin ucak ici asla para istenmez

3,ucakda host veya hostestlere soyle sutu isitip getirirler

4,ucakda bebeklere ozel bakim odasi tabiki yok minnakcik 1 wc var orda halledersin bez degisimini

+1

1.genelde koltuklar 3 lu oluyo sen oglun ve bi baskasi oturur 

2,yanina sut alabilirsin ama litrelik vs degil tabiki sadece şu pipetli minik sutler varya ona izin verirler buyuk sutler yasak 

3, yanina termos alirsin icindeki suyu dokup termosu sana geri verirler su yasak ucak icin cay kahve icin ucretli sicak su satin alabilirsin (bazi ucak firmalsri ucretsiz)

4,kizinin tabiki bilet alirken bildirmelisin yoksa kizini asla almazlar ucaga

5,kizini soylemeden asla pasaportla goturme sen ve oglun ucar kizin kalir orda🫠 yolculuk ne zaman

(3,887 puan) tarafından

En son uctugum zaman çocuklar yoktu

Unutmuştum koltuklar 3 lu 

Duzeltigin için teşekkür ederim canım 

O zaman eşim arkadaşına bildirsin bilgileri girsin

Belki bilgileri girdi de benim haberim yoktur 

Pazartesi pasaport işlemine başlayıp bu ayın sonunda inşallah üçüz yapmamız gerekiyor 

O zaman ben boş termos alayım sadece uçakta icmelikk süt alayım indikten sonra gene alırım tek sorunum uçuş saatleri

Sütü o zaman hostes ısıtır inşaallah 

Teşekkür ederim canım hakkını helal et lütfen 

Bilgi sahibi oldum sayenizde 🫡☺️💐👍

+1

hic onemli degil ne sorun olursa yaz bana tecrubem var bayagi ben cocuklar kucukken kavanoz mamasi aliyodum yanima hostlar isitip getirip veriyo hic sorun olmuyo ama tabiki cocuk basi 1 tane mama aliyolar ucaga veya 1 er tane sut sorun etmiyolar buyuk olmadi surece

(3,887 puan) tarafından

Aklımdaki deli sorular cevabını buluyor 

Eksik tahtalar oturuyor 😂☺️☺️❤️💐🎀🪻

Çok sağol 

İyi ki varsınız 

Hakkını helal et lütfen 

iyi ki post açtım rahatladım bayağı bir ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️☺️🫶🫡🫡

+1

hakkim helali hos olsun 🥰🥰🥰

+1 oy
(4,327 puan) tarafından

Milyonlarca kez uçaga binmiş biri olarak :D 

2 yaşa kadar bilet ücretsiz yani 19 aylık bebeğine ayrı koltuk alman gerekmiyor zaten biletleri alırken doğum tarihi vs soruluyor küçüğe ücretsiz Bebeğe de ayrı kemer parası alınmıyor. Uçakta sıcak su veriliyor ama ne olur ne olmaz yanına alabilirsin. Uçakta ne yazık ki bebek bakım odası yok ve wc aşırı küçük onun için bebeğinin bezini vs uçağa binmeden hallet. 4.5 saat uzun bir süre iki çocuğunu da uçakta oyalayacak oyuncak atıştırmalık almanı tavsiye ederim, çok sıkılıyorlar. Ayrıca hırka da al ikisine uçağın içi soğuk oluyor. 

(4,327 puan) tarafından

Evet çok az bir ücret alınıyor 10kg bavul hakki oluyor 2 yas altı (yurtdışı için yurtiçini bilmiyorum).Ücret alınmıyordan kastım normal yetişkin ücreti 

(3,887 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim çok sağol hakkını helal et lütfen 

Geç gördüm kusura bakma telefon çocuklarda 

(3,887 puan) tarafından

Mrvgl çok teşekkür ederim canım hakkını helal et lütfen iyi ki varsınız hanımlar 🫡❤️💐🪻🫶🎀

(4,327 puan) tarafından

Helal olsun canım bir şey yapmadım ki :) şimdiden hayırlı yolculuklar

(3,887 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

Allah razı olsun bacım 

+1 oy
(1,515 puan) tarafından

Kemere ücret almıyorlar sıcak su verıyorlar zaten bilet alırken 500-600 tl gibi bir ücreti küçük çocuğa kesiyorlar kısa mesafelerde

(3,887 puan) tarafından

Canım biz 4 saat uçariz 

Oğlum ayrı koltukta oturur gider sorun yok ama kızım kucağımda oturacak süt olayı beni tedirgin ediyor 

Market sütü içiyor 

Cevabın için çok teşekkür ederim hakkını helal et lütfen 🫶🪻🎀💐❤️👍😍🦋☺️🫡

(1,515 puan) tarafından
+1

Süt için sıcak su verirler süt de bebek için olunca sorun yapmazlar diye düşünüyorum en kötü sütü evde ısıtıp termosa koyun yanınıza termos alırsnz

(3,887 puan) tarafından

Termos boş olması lazım diyor sevda 

Onlar istiyormuş 

❤️🪻

Ben sadece tek kullanımlık süt alırım 

Teşekkür ederim canım hakkını helal et cevap verdiğiniz için sağolun bayanlar baylar 😂☺️❤️

(1,515 puan) tarafından
+1

O zaman birşey dıyemeyeceğim mantıken boş termosu nıye yanıma alayım  en iyisi firmayı arayıp sorun

(3,887 puan) tarafından

Uçaktan sonra 7 yada 8 saat araba yolculuğu yapmam lazım 

Termos onun için lazım gülüm 

🫢☺️❤️💐

Teşekkür ederim cevabın için 

İyi ki varsınız hanımlar 

+1 oy
tarafından

SunExpress De bebek kemeri için 250 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam daha bir ay önce 1 saatlik yolculuk yaptık 3 yaş kızım ve 1 yaş oğlumla babası olmasına rağmen bu defa berbat geçti yazın oğlum daha küçükken de binmistim zor oluyor özellikle büyük olan onun peşinde kosusturmak beni mahvetti 

(3,887 puan) tarafından

Cevabın için teşekkür ederim canım benim 

Oğlum 4 buçuk yaşında ilk defa uçağa binecek inşaallah 

Elinde tableti oluyor oğlumdan yana bir sorunum şu anlık olarak yok😂😂😂

Tabi uçakta ne yaşarım ona bişey diyemem 🤣🤣🤣🤣

Kızımın kucağımda gitmesi 

Süt içmesi 

Ve kucağımda uyuması 

Olayı beni tedirgin ediyor açıkçası 

Kızım rahatına düşkün sürekli ayakta sallayarak uyuttum 

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 

Hakkını helal et lütfen teşekkür ederim 💐🤩😍🤫

tarafından
+1

Benim kızım da küçükken rahatına çok düşkündü bir tane yastık al küçük değil de orta boy onu böyle dizlerinin üzerine koy ayaklarını da yanları açarsın yastıkla en azından biraz rahat yatmış gibi olur seni kucağında da gideceği için aynı zamanda ayağında sallıyormuşsun gibi olur sana önerebileceğim şekil öyle tabii kucakta gittiği için biraz zorluyorlar  benimki emiyor cam kenarına oturup emziriyordum uyuturken de bu şekilde yapabilirsin kızım dediğim gibi çok rahatına düşkün olduğu için ancak bu şekilde rahat ettirebiliyordum ben Bebek de çok uçak seyahati yaptım Ama tek çocukla kolaydı iki çocukla büyüyene kadar tövbe ettim 😂

(3,887 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🫡☺️❤️

Çok teşekkür ederim canım benim hakkını helal et lütfen 

O kadar güzel yazmışsın ki severek okudum çok sağol 

İnşallah güzel bir yolculuk olur

tarafından

Rica ederim canım benim ne demek Allah kolaylık versin ya etrafında da samimi insanlar olursa bir şekilde halloluyor kızımı bir tane abla sağ olsun çok yardımcı olmuştu etrafta da insanlar illaki yardımcı oluyorlar çok da korkma :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 272 göst.
27 Kasım 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde BetusMoms (4,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
24 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
15 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Nur.06 (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
9 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde ebrararslan (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,373 soru

23,882,139 cevap

321,398 kullanıcı

...