+3 oy
126 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (257 puan) tarafından

Halıları verecem bin TL dediler su marka ürün denk geldi kulananna varmı kizlar 

image

4 Cevaplar

+2 oy
(850 puan) tarafından

bunların ağızları küçük diye halı yıkama yapamazsın yani yazlık kışlık temizliğimi yapamazsın halı için hani köşeye bi şey dökülse onu yıkasan az bir yeri belki ama koltuk için ideal çok iyi hatta

(257 puan) tarafından

Halılara sürekli bişey dökülüyor çay kahve yemek kızım sağolsun sürekli yıkama da. Uygun fytli die düşündüm asıl amacım halı . Yikamacilarda çok iyi yıkayıp göndermiyor kaç kez mağdur oldum bu konuda. İkilem için de kaldım 

-Reklam-
+2 oy
(5,549 puan) tarafından

Bende kiwinin var ilk cikanindan. Halilarim kalin olmadigi icin yikayabiliyorum. Koltuklarda zaten cok iyi. Ama bunlarda basligi genis yani hali yikama icin aparati olan var. Onu tercih edersen daha kolay olur senin icin.

(257 puan) tarafından

Bu markanın mi başka blmarkanin mi . 

(5,549 puan) tarafından

Bu markanin da var eger bu marka dusunuyosan.

+1 oy
(22,339 puan) tarafından

Bende soldakinden var. Halı da koltuk da yıkıyorum. Ama koltuklar için daha ideal aslında. Halı için olan büyük basligi yok. Halı yıkarken oyalıyor yani. Ama iyi ki almışım. Çok işimi görüyor.  Koltuk yıkamacı cagirana kadar bunu al 2 3 yıkamada parasını çıkartır. Ha ama bunun halı yıkama aparatlisi da çıktı. Bütçen yetiyorsa onu al derim. 

(257 puan) tarafından

O hangisi ki acaba resim var mı bakayım soze zahmet 

(22,339 puan) tarafından

image

bundan bahsediyorum. 
0 oy
(715 puan) tarafından

Bu tarz ürünler güzel oluyor fakat halı için değil koltuk için yani halıyı istediğin gibi tam olarak temizleyemezsin ama koltuğu çok güzel yapıyorlar yani halının bir kısmı lekelidir çocuk bir şey dökmüştür orasını güzel temizler ama halıyı şöyle güzelce bir temizleyeyim komple dersen istediğin verim alamazsın.

(257 puan) tarafından

Bizim halıya sürekli kız birşey dokuor her seferinde de bı köşesini silersem halı temiz kalır sanırım :)) teşekkür ederim yorumunuz için 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.
+1 oy
8 cevap 196 göst.
30 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pelin1 (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 563 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif00000 (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,461,678 soru

23,961,675 cevap

325,650 kullanıcı

...