+1 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından

Arkadaşlar sürekli buzdolabında bsyler hemen bozlyrdu iki olan dereceyi dört yaptım bianda buzdolabınin içi kokmaya başladı ama böyle zehirms gibi içindekilerin tadına onu bermeye başladı kolu boyke zehir gibi dereceyi hemen düşürdüm içinde bozulan hiç bsy yok ama dereceden dolayı kokitugunu dusunyrm çok ağır kapısını acyrm ve basım acyr o kokuya neden olms olblr nasıl duZelck dereceyi düşürdüm ekmeğe bile o kokunun tadı siniyor keşke dereceyi attormasayfim napablrm nasıl bu koku gidecek lütfen yardım 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Genelde iç kısımda bir gider var büyük ihtimalle oraya pis su dolmuştur o koku yapıyordur.

(356 puan) tarafından

Nasıl temizleyeblrz ama bozuk fela. Kokusu dgl böyle zehir kokusu gibi içindeki tüm eşyalar o koku siniyor ckryrm iki dkk sonra o koku ustlerinden gidiyor nasıl olck kapıyı acamyrm küf kokusu vs içinde bsy bozukda yok böyle o koku basimi actyr 

tarafından

Onu araştırman lazım markasına göre değişiyor 

(356 puan) tarafından

Tm tskr ederm :)

-Reklam-
+1 oy
(921 puan) tarafından

Koku yüzünden dolabı degiştirdim aklım çıkardı tatlı yapıp koyacam diye agzını iyice kapatırdım ama kokardı sucuk salam yeşil sogan koyunca hele geçmedi senelerce sildim yok şükür degiştirdik bitti vesteldi markası sizin ne karbonat dene sil içine koy

(921 puan) tarafından

Evet sil karbonatla iyice içine biyerede koy dursun ben o koktugu dönemde mangal kömürü duymuştum varsa koy içine bi dene inşallah işine yarar kesilir koku

(356 puan) tarafından

İns tksr ederm neden olmuş olblr yani nozuk kokusu dgl bu böyle dereceyi yükselttigm için kokyr diye dusunyrm eskiden yok dereveyi attrdgm dan beri olyr çok fena baism dolanyr o kokuyu alınca 

(921 puan) tarafından

Hiç fikrim yok canım inşallah geçicidir derece ne denli etki etdi

(356 puan) tarafından

İnşallah denedim olmadı annem dedi üstü de sildiysen orda kan varsa eriyip filtreye girmişse o koku yapar blmyrm ona da bakcm inşallah 

(921 puan) tarafından

Aynen sil arkasında su felan birikiyormu benim önceki öyleydi sinir bozucu dolap kokusu seni çok iyi anlıyorum

0 oy
(4,451 puan) tarafından

Çayın tilfini bı kaseye koyup dolaba koy canım eğer sebzelerden kaynaklı bir kokuysa geçer hemen 

(356 puan) tarafından

Sadece çay otunu mu brkym sebzelerle alakalı bı koku dgl dereceyi attrdktsn birkaç gün sonra oluştu 

(4,451 puan) tarafından

Bı dene canım yine de... Aynen suyunu süz sadece tilfi kalsın 

(356 puan) tarafından

Yarın denycm inşallah işe yarar 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 202 göst.
0 oy
6 cevap 474 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.