Normalde Kredi İle İşim Olmaz Bu Zamana Kadar Krediye Hiç Bulasmadim Eşim sana kredi Kartı çıkaralım Onla İhtiyaçlari Çocukların İhtiyaçlarini Al Dedi Akbanktan Kredi Kartı Çıkardık Yaklaşık 5 Ay Falan Oldu Kullanali Nasıl Olmuş Hatırlamıyorum Akbank Bana İşsizlik Sigortası çıkarmıs ayda 400 Civarı Kesilti Yapmışlar Dewamli Ben Ew Hanımıyım çalışmıyorum Eşim Mobilden Akbankı incelerken fark ettik 2-2000 TL ciwari kesinti Yapmışlar Her Ay bunu neden yapmışlar bu Kesilen parayı nasıl geri alabilirim çalışmıyorum böyle nasıl olur bana karı ne bunun
Canım müşteri hizmetlerini ara iptal ettir , kesilen para iade oluyor, muhtemelen sözleşmeyi imzalarken fark etmeden onay vermişsindir
Aradım Konuştum İptal Olması İçin talep oluşturdum 2 gün sonra yanıt geldi diyor ki mobil üzerinden onayinizı belirledik cayma süresinin de geçmiş olduğunu tespit ettik bu yüzden iade talebinize olumlu yanıt veremiyoruz Diyor
Ben Hatırlamıyorum onay werdigimi nasıl oluyor bu iş neyin nasıl bide kesinti olmuş nasıl geri alacağım ya :((
Müşteri hizmetlerini arayıp direteceksin böyle birşeye onay vermedim diye
Cimere yaz ve tüketici hakem heyetine yaz ikisi çok etkili oluyor onların verdiği cevabı da yaz. Peşini bırakma söke söke alırsın
mobil üzerinden onayinizı belirledik cayma süresinin de geçmiş olduğunu tespit ettik bu yüzden iade talebinize olumlu yanıt veremiyoruz Diyor
Yine alabilir miyim ben hatırlamıyorum ya onayladığımı
Sen yine de üstele az para değil
Geri alırsnz sigorta iptaliyle
Böyle diye e-mail yolladılar yine alabilir miyim
Ak bank hangi sigorta ile çalısıyorsa tekrar arayın isterseniz istemiyorum deyın yanı zorla olacak değilde etmezse tüketi haklarına veya cimere yazın bu yüzdn akbanka hiç güvenmiyorum
Cayma süresi geçmiş sanırım muhtemelen de sözleşme de eklediler çalışmadığınız için. Geri alınamaz çimlere yazın yine de ama sözleşme metninizde varsa malesef iade edilmez. Süresi bitince bir miktar iade ediliyor zaten
Ama Canım Ben Çalışmıyorum Çalışmadığım halde işsizlik sigortası yaptılar
1,466,898 soru
24,036,797 cevap
328,968 kullanıcı