+3 oy
500 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,377 puan) tarafından

Kızlar mayısın ilk haftası doğumum, eşimden aylar öncesinden halep zinçiri istedim, ama alamam deyip durdu çok pahalı.

Yine de kıramadı bana ara ara gram aldı, şimdi 11 gramım var!

Ben halep zinçiri alamam malum para az,şimdi 22 ayar 11 gramlık Samanyolu bileklik yaptırsam fotoğrafda görünüyor acaba bunu bozunça çok zarar eder miyim? Şimdi alsam seneye için ev alırsak bozabilirim diye, 

Zincir çok istiyorum içimde ukte kaldı ama zarar edersn deniyor, aklıma sadece bu Samanyolu bileklik geldi! Bilezik asla takamıyorum. 

fikirlerinize açığım

image

13 Cevaplar

+3 oy
(5,578 puan) tarafından

Hediyelik olarak geçiyor canm bu tarz bileklikler . Yapıyorsan eğer düz bilezik yap zar etmezsin

(1,377 puan) tarafından

Düz bilezik yaparsam asla takamam, o zaman en iyisi gramlün öyle kalsın, zaten ev alınınca mecbur satılacak yani:(

(5,578 puan) tarafından

Evet kuzum bilezik olursa takamaya bilirsin anca taksan taksan düğünlerde takarsın 

(1,377 puan) tarafından

Ayy malesef gurbetteyim Kocaelindeyim:) 3 yıldır burdayım tek 1 düğüne gidebildim:)

O zaman gram olarak kalsa bile daha mantıklı

(5,578 puan) tarafından

Evet canm düşündüğün gbi

-Reklam-
+2 oy
(4,733 puan) tarafından

Canım bunlar zarar ediliyor diye biliyorum ama iyi bilen çıkar illaki 

(1,377 puan) tarafından

Yaa evet sanırım bu da zarar ediyor aşağıda söyleyen olmuş. Ne bileyim 22 ayar olunca işçiliği az olur zararı olmaz diye düşünmüştüm 

(4,733 puan) tarafından

Canım isciliksiz bir seyler bak en iyisi sen ama hevesin varsa eşine danış yinede 

(1,377 puan) tarafından

İşçiliksiz bileklik bulsam alırdım, kuyumcuya gidip 11 gramlık var bana işçilik siz bir bileklik tavsiye et demem lazım:) ,bilezik tamamlıyorum, halep zinçiri çok çok istiyorum içimde hep ukte, ama eşim almaz çünkü para biriktiriyorz ev almak için, 

(4,733 puan) tarafından

Sem bir işçiliksiz bak hoşuna giderse alırsın gitmezse bırak gram kalsın 

(1,377 puan) tarafından

Aynen o zaman uygun zamanda kuyumcu yolunu tutmam lazım

+2 oy
(4,590 puan) tarafından

Evet bundan da zarar edersin maalesef. 

(1,377 puan) tarafından

Ufff çok teşekkür ederim canlarım, bundan da vazgeçtik, zarar etmeyeceğim bir bileklik modeli için kuyumcuya gitmem lazım sanırım

+2 oy
(562 puan) tarafından

Bir sürü çeşit var böyle künye zarar etmeyeceğin başka model bak al 

(1,377 puan) tarafından

Yaa işte ben sanırım çok anlamıyorum genelde 22 ayar olunca zarar etmezben deniliyordu ondan bakıyorum, anlamayan biri olarak kuyumcuya gitsem yardımcı olurlar mı ki?? Tanıdık kuyumcu da yok ki

(562 puan) tarafından

Tek bir kuyumcuya gitme ve genelde işlemeli olanlar filan çok zararlı oluyor  gez dolaş ve bilen biri ile gitmende fayda var . 

(1,377 puan) tarafından

Evet evet bilen birini alıp öyle gitmem gerek 

+2 oy
(551 puan) tarafından

Benim bundan vardi gece kolumda unutmuştum.hep yamuldu  kirildi en son sattim kelepçe aldim

(1,377 puan) tarafından

Acaba satarken çok mu zarar ettin? Kelepçe işçiliği var mı? 

(551 puan) tarafından

Kelepçe işçiliği yok dedi .ama samanyolu satarken hatırlamıyorum.ya başka altinlarimda vardi kirik birden 2 yıl önce sattım. 

+2 oy
(1,570 puan) tarafından

Ben de mayısın ikinci haftası doğuracam Allah'ın izniyle. 🥰 Bileklik güzel neden beğenmedin ben olsam aldırırdım

(1,377 puan) tarafından

Ben çok beğendim ama işçiliği de fazla imiş. Emin olamadım almayacğım...

Bu arada maşallah sana, bir avazda kurtulalım inşallah benim en geç 12 Mayıs dedi doktorum bakalım normal olacak ki zaman gelecek 

(1,570 puan) tarafından

Benim de 13 Mayıs :) sağlıcakla kucağımıza alalım bı avazda kurtulalim

+2 oy
(4 puan) tarafından

Meraba bende kuyumcu sektöründeyim Samanyolu’nda alırken fazla işçilik parası ödersin onun yerine ajda veya kibrit çöpü Alman daha mantıklı

(1,377 puan) tarafından

AA çok teşekkür ederim ama tek Ajda güzel durmaz ve çok inceler ben korkuran takamam ki kırılır diye:)

Yatırımlık olarak gram kalsa daha iyi

Takacağım bileklik şeklinde işçiliksiz birşel olmalı yoksa gram olarak kalsa daha iyi

+2 oy
(1,638 puan) tarafından

İşçiliği düşük olan bilezik al bence canım bunlarda işçilik çok olduğu için düşüyor fiyatı saf altına yatırım yap bence biz evlenirken bile alyanslarımızı bilmeden saf altın işciliksiz almışız şu an değeri hala aynı duruyor 

(1,377 puan) tarafından

Ya  takmayaçam bilezik, o yüzden gram olarak dursa daha iyi sanki!

+2 oy
(480 puan) tarafından

Bileklik, küpe ,kolye genel olarak takılar da bozdururken zara payı var . Birikim açısından tam altın kolye olabilir 

(1,377 puan) tarafından

Tam altın kolyenin zinciri nasıl olacak ki, sonuçta oda zarar etmez mi? 

İpe bağlasam:) 

Doğru vazgeçtim mecburen açıkçası ev işi olmasydı uzun vadede asla satmazdım 22 ayar zaten saf altın çok düşme payı olmazdı ama işte ev işi beni tedirgin ediyor 

(242 puan) tarafından

İnci al canım tam altını ortasına köy günlükte kullanirsin

+2 oy
(11,854 puan) tarafından

Bu tarz şeyleri alacaksanız bozdurmayın. 1 sene sonra da olsa zarar ettirebilir veya kâr ettirmez. Yatırım için alacaksan en iyisi işçiliksiz bilezikler.

(1,377 puan) tarafından

Evet haklısın canım, 1 sene sonra ev alma durumumuz olabilir diye o zaman satardım, en iyisi almamak gram olarak kalsın kışın belli olur bizim ev alma durumumuz 

+2 oy
(1,500 puan) tarafından

Günlük takabileceğin ajda bilezik tarzı alabilirsin 22 ayar oluyor zararın da olmaz

(1,377 puan) tarafından

Ama Ajda ile 1 tane tek alınır 1 Ajda ince ve tuhaf durur ya

+1 oy
(1,364 puan) tarafından

Zarar edersin bununla maalesef bunu alıp takacaksın bozdurmaya gelmiyor bende de var 14 ayar ama. 

Bence gramlarla bileklik yaptırabilirsin veya gram kadar bilezik alabilirsin

(1,377 puan) tarafından

Evet bunlar güzel görünüyor ama 22 ayar alacktım belki çok zarar etmem demiştim, en iyisi güze kdr gramlarım kalsın:( halep zinciri hep ukte, ev alırsak o zaman belki

+1 oy
(14,912 puan) tarafından

Ajda aldım ben birkaç gün önce bunu kolumda sevmedim. Kibritçöpü ajda da zarif ben de takamam diyordum kolumda şu an 😄

(1,377 puan) tarafından

Ama 1 tane tek mi takıyorsun, ben alsam 1 tane tek takmış olcam, çok hoş olmaz ki çok inceler ajdalar 

(14,912 puan) tarafından

Valla bileklik var yanında Bi tane de takıyorum yani:) diğer ay eklerim yanına dedim bir tane daha ben zarif şeyleri seviyorum. Bunu da denedim hem çocuğa bakım verirken  zorlar beni bu hem de ince o bağ yerleri

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 573 göst.
26 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 510 göst.
17 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,952 cevap

329,234 kullanıcı